Anna Kalczyńska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Kosik pisze:kurde sorki... MaĂŚkuW czy ty rozmawiaÂłeÂś z AniÂą KalczyĂąskÂą w tym komunikatorze? :?: :!: przyznaj siĂŞ :D
o jakim komunikatorze mĂłwisz? przecieÂż to jest zwykÂły program pocztowy (chyba Outlook).. i dziwne Âżeby KalczyĂąska takie teksty pisaÂła :shock:
Kosik :D
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kosik :D »

boÂże skÂąd miaÂłem wiedzieĂŚn :evil:
~*~ :) Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24 :) ~*~

Co Wy ode mnie chceta? :D:D:D
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Tak, to screen z programu Outlook. Z Pani¹ Ani¹ nie tyle co rozmawia³em, co jak widaÌ na za³¹czonym wczeœniej obrazku, wymieni³em siê z Ni¹ jednym mailem.

ZmieniajÂąc temat, Anna KalczyĂąska nadaje dziÂś relacje z Tomaszowa Mazowieckiego w zwiÂązku z wizytÂą marszaÂłka Cimoszewicza w tym mieÂście.
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

po co jej wysÂłaÂłeÂś ten e-mail. Teraz nie bĂŞdzie odkrywaÂła przed widzami tyle co teraz :x

a po za tym kaÂżdy moÂże jej napisaĂŚ, wedÂług mojej intuicji:

[email protected]
ZeTek
Początkujący
Początkujący

Post autor: ZeTek »

Mail zostaÂł wysÂłany tylko trzeba sobie zadaĂŚ pytanie po co ?? A Anna odpisaÂła chyba najlepiej jak umiaÂła, bo co miaÂła napisaĂŚ. MogÂła teÂż nie odpowiedzieĂŚ !!!
niss
Początkujący
Początkujący

Post autor: niss »

wow, jakieÂś zamieszanie siĂŞ zrobiÂło i to przez jeden mail? :)
A co do relacji to jakoÂś nie mogÂłem na niÂą trafiĂŚ i chyba juÂż nie trafiĂŞ, bo zaraz wychodzĂŞ... :(
A jak wyglÂądaÂła? Ma wÂłosy zwiÂązane w kitke? :)
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

niss pisze:A jak wyglÂądaÂła? Ma wÂłosy zwiÂązane w kitke? :)
MiaÂła rozpuszczone ...
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

po co jej wysÂłaÂłeÂś ten e-mail. Teraz nie bĂŞdzie odkrywaÂła przed widzami tyle co teraz
Mail zostaÂł wysÂłany tylko trzeba sobie zadaĂŚ pytanie po co
WysÂłaÂłem poniewaÂż nie chcĂŞ Âżeby znowu pojawiaÂły siĂŞ takie komentarze:
A co skrywanej kobiecoÂści Zastanawiam siĂŞ, czy nie jest przyzwoiciej jÂą skrywaĂŚ, niÂż eksponowaĂŚ tak, jak np. dziÂś Ann Kalczynska Jak dla mnie jej dzisiejsza odsÂłona byÂła jak akt desperacji kobiety zbliÂżajÂącej siĂŞ do trzydziestki
Po drugie chciaÂłem jakoÂś nawiÂązaĂŚ z NiÂą kontakt, a to Âświeta okazja byÂła i wreszcie po trzecie... a zresztÂą Âżyjemy w wolnym kraju, nie muszĂŞ siĂŞ Wam ze wszystkiego tÂłumaczyĂŚ :D
a po za tym kaÂżdy moÂże jej napisaĂŚ, wedÂług mojej intuicji:

[email protected]
Otó¿ to, tyle ¿e ja wysy³a³em to na trochê inny adres :D
A jak wyglÂądaÂła? Ma wÂłosy zwiÂązane w kitke?
WyglÂądaÂła jak zwykle, tzn. Âładnie :D miaÂła taki Âładny kremowy (?) kostium i co dla mnie chyba najistotniejsze nie miaÂła tak bardzo ciemnej karmacji jak ostatnio w piÂątkowym poranku... zdecydowanie wolĂŞ jak ma jaÂśniejszÂą cerĂŞ... chyba JÂą za bardzo pudrujÂą przed wejÂściem do studia :evil:, a wÂłosy jak juÂż yotomasz pisaÂł miaÂła rozpuszczone.

Jeszcze jedno na koniec... nie oglÂądaÂłem dziÂś za wiele TVN24, wszak czÂłowiek nie tylko telewizjÂą Âżyje, ale czy dobrze rozumiem, Anna KalczyĂąska jeÂżdziÂła dziÂś za Cimoszewiczem, tzn. byÂła wczeÂśniej w ÂŁodzi?
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Nie podawajcie na forum adresĂłw osĂłb z TVN. To tak nie Âładnie. :D Komu naprawdĂŞ to potrzebne, to wie...
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Ja na swoim screenie Âładnie go zamazaÂłem przed publikacjÂą tutaj :aniolek:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

ÂŁukasz pisze:Nie podawajcie na forum adresĂłw osĂłb z TVN. To tak nie Âładnie. :D Komu naprawdĂŞ to potrzebne, to wie...
W tym rzecz, Âże [email protected] nie jest adresem Anny KalczyĂąskiej. :D
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

W tym rzecz, Âże [email protected] nie jest adresem Anny KalczyĂąskiej.
Nie wiem, nie sprawdzaÂłem tego adresu, bo i po co skoro znam inny, 100% pewny? :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

dziĂŞkuje za skasowanie mojego posta :? Nie wystarczyÂło wymazaĂŚ adres ? Co w tym nieÂładnego ? to ich sÂłuÂżbowe adresy kaÂżdy ma je prawo poznaĂŚ nie prywatne.

Z resztÂą te adresy sa proste jak cep kaÂżdy je rozgryzioe wyÂślesz do jednej osoby to reszta ma takie same
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Tak, sÂą proste. Gdyby chcieli, to adresy byÂłyby ogĂłlnie dostĂŞpne w necie. Tak jak dawniej pod opisem kaÂżdego dziennikarza na tvn.pl byÂł jego adres. Potem to zlikwidowali (w 1998 roku). Nie popisujcie siĂŞ, Âże znacie te adresy, bo to Âżadne osiÂągniĂŞcie.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

No wÂłasnie skoro to zadne osiÂągniĂŞcie to i nie ma powodu tego ukrywaĂŚ. Tego nie obejmuje ustawa o ochronie danych osobowych gdyby tak byÂło to kaÂżdy dziennikarz zakÂładaÂł by sobie prywatnie maila na innej skrzynce. A te adresy po to sÂą tak uproszczone Âżeby ludzie do nich pisali. :D

Obrazek
Android <3
ODPOWIEDZ