TVN Meteo
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Kiedys te¿ na krótki czas zakryli studio tak¹ szar¹ œcian¹. S³ysza³em ¿e planowano wtedy rozpocz¹Ì remoncik w studiu ale zrezygnowano z planu. Moze teraz cos tam majstruj¹ ?? Nie s¹dzê, ¿eby ten element zosta³... Zobaczymy...
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka 

tvn meteo schodzi na psy
WedÂług mnie w studio tvn meteo powinni zrobiĂŚ blue box(a zdemontowaĂŚ starÂą zwisajÂącÂą z sufitu plazmĂŞ) lub ewentualnie duÂży projektor graficzny(taki jak jest we WiadomoÂściach tvp1) i daĂŚ tÂą rewelacyjnÂą grafikĂŞ projektu naszego forumowicza Betarka.

Zapraszam do tematu Propozycje zmian grafiki tvn24,tam wiĂŞcej jego projektĂłw(miĂŞdzy innymi dla tvn meteo) oraz projekty innych forumowiczĂłw.

Zapraszam do tematu Propozycje zmian grafiki tvn24,tam wiĂŞcej jego projektĂłw(miĂŞdzy innymi dla tvn meteo) oraz projekty innych forumowiczĂłw.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
tvn meteo schodzi na psy
O nie zgadzam siê na polszmacie jest ró¿owa i wogóle nie jest taka dobra.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
TVN METEO a The Weather Channel
Ja osobiœcie uwa¿am, ¿e TVN METEO w porównaniu z amerykaùsk¹ stacj¹ pogodow¹ The Weather Channel jest cieùkie. Po pierwsze oprawa graficzna. Jest beznadziejna. Mogli by j¹ zmieniÌ. Po drugie mapy pogodowe s¹ ma³o dok³adne. WeŸmy chocia¿ mape Azji z pogody dla œwiata. Jest tam jedynie pokazana pogoda w 5 miastach, a gdzie reszta. WiekszoœÌ planszy jest praktycznie pusta. Podobnie jest z pogod¹ dla Polski - jest ma³o szczegó³owa. Brakuje równie¿ informacji ze œwiata pogodowego, to co pisz¹ na dolnym pasku to moim zdaniem za ma³o. Przecie¿ meteorologia jest bardzo obszern¹ nauk¹ i du¿o mo¿na na jej temat powiedzieÌ. Powinni równie¿ zrobiÌ coœ w rodzaju Faktów, tyle, ¿e na temat wiadomoœci pogodowych. Brakuje relacji na ¿ywo. Równie¿ studio jest ju¿ troszkê przestarza³e. Sta³o siê ono nudne, dlatego wiêkszoœÌ widzów prze³¹cza kana³ TVN METEO na coœ innego. Oprawê muzyczn¹ te¿ mo¿na by by³o zmieniÌ. Je¿eli chodzi o grafikê to bardzo mi siê podoba projet betarka. Jest ona mi³a dla oka i bardziej czytelna. Równie¿ strona internetowa stacji TVN METEO mog³a by ulec zmianie. Nie aktualizowano jej chyba od 2003 roku. A stacja prócz telewizyjnej prezentacji pogody mog³a by zrobiÌ szczegó³ow¹ prezentacjê pogody na swojej stronie internetowej przeplataj¹c j¹ wiadomoœciami ze œwiata meteorologii. Zajrzyjcie sobie na strone amerykaùskiej stacji The Weather Channel - http://www.weather.com To jest dopiero strona pogodowa, choÌ jej równie¿ du¿o brakuje do idea³u. Jakby TVN METEO siê postara³o, to mo¿na by by³o du¿o osi¹gn¹Ì.
TVN Meteo ma du¿¹ ogl¹dalnoœÌ, wiec gdyby wprowadziÌ powy¿sze zmiany, mog³oby byÌ znacznie lepiej.
Co mi siê nie podoba w TVN Meteo? Magazynu o ciekawostkach pogodowych, programu informacyjnego, mówi¹cego o nawa³anicach, itp., bardziej szczegó³owej pogody i innych pogód tematycznych. Jakiœ program o historii meteorologii.
Co mi siê nie podoba w TVN Meteo? Magazynu o ciekawostkach pogodowych, programu informacyjnego, mówi¹cego o nawa³anicach, itp., bardziej szczegó³owej pogody i innych pogód tematycznych. Jakiœ program o historii meteorologii.