Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Funcky dziĂŞkuje za uznanie :D
co do tego 2 linku to nie dziaÂła :?
Na niektóre wpadki masz racjê mozna przymkn¹Ì oko :D
btw nie uwaÂżam by Gawryluk czy Anita byÂły antykobiece 8)

Niech popatrzy na WysockÂą czy jej mentorkĂŞ... z reszta Wysocka dobrze juz raz podsumowaÂła :D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

:jupi: :jupi: Witaj, witaj, witaj Kamuii, brakowaÂło CiĂŞ strasznie na forum - zwÂłaszcza, kiedy byÂło trzeba ''zÂłoiĂŚ'' skĂłrĂŞ rzecznikowi tvp daÂło siĂŞ odczuĂŚ TwĂłj brak :!:
Có¿, Anita ma prawo byÌ zmêczona. Mia³a du¿o pracy w ostatnim czasie, du¿o podró¿uje, chyba praktycznie w ogóle nie ma jej w domu - je siê dziwiê temu Erykowi, ¿e on jej na to wszystko pozwala :?: Ja, gdybym by³ jej narzeczonym, by³bym bardziej zaborczy :lol: i potwornie o ni¹ zazdrosny :lol: i nie pozwoli³ na d³u¿sz¹ roz³¹kê :D :wink:
A zmieniajÂąc nieco temat, Funcky, gdzieÂś Ty to wyszperaÂła :?: :shock: ;/ Szkoda, Âże clip nie dziaÂła... :sad:
Funckyrella pisze:A teraz znowu trochê wspomnieù - dosta³am link-cynk, ¿e tu s¹ capsy, a tu video - tylko nie wiem, kiedy je mo¿na œci¹gn¹Ì?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A co skrywanej kobiecoÂści :roll: Zastanawiam siĂŞ, czy nie jest przyzwoiciej jÂą skrywaĂŚ, niÂż eksponowaĂŚ tak, jak np. dziÂś Ann Kalczynska :roll: :wink: Jak dla mnie jej dzisiejsza odsÂłona byÂła jak akt desperacji kobiety zbliÂżajÂącej siĂŞ do trzydziestki :D
I w ten oto sposób doszliœmy do tego, ¿e bêdziemy mierzyÌ g³êbokoœÌ dekoltu prezenterek :lol: A dalej... okreœlmy wielkoœÌ miseczek biustonoszy, które na sobie maj¹... lub nie :D :evil2: Ja tam nie mam nic przeciwko exponowaniu kobiecych walorów na wizji :D
ChoÌ przyznajê, ¿e nachalnoœÌ (czyt. zbytnie ods³anianie siê) kobiet nigdy mnie zbytnio nie poci¹ga³a, to nie ukrywam (zdaj¹c sobie sprawê z tego, ¿e nigdy nie dost¹piê choÌby indywidualnego spotkania z Anit¹ :sad: :lol:), ¿e czasem chcia³bym, ¿eby Anita równie¿, jak jej kole¿anki, jak to siê mówi: postawi³a kawê na ³awê :lol: , czyli bardziej ni¿ do tej pory zaprezentowa³a, to czym j¹ natura obdarowa³a, a obdarowa³a przecie¿ hojnie :!: :D Ale wszyscy wiemy, ¿e Anitka to porz¹dna dziewczynka i czêœciej bêdziemy j¹ ogl¹daÌ zapiêt¹ pod sam¹ szyjê, szczelnie ubran¹... A jej aparycja na tym nie straci :D No ale przecie¿ nie od dziœ wiadomo, ¿e w Anicie jej ezoteryzm, skrywanie kobiecoœci, które na nic siê zdaje, s¹ najbardziej poci¹gaj¹ce i intryguj¹ce, a erotyzm jej spojrzenia, ust, ruchów, g³osu potrafi mocno zakrêciÌ w g³owie :D Wiem coœ o tym :wink:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack pisze: Funcky, gdzieÂś Ty to wyszperaÂła

Nie mĂłwiÂłam Ci nic, bo to miaÂł byĂŚ forumowy surprise :D A skÂąd o tym wiem? Widzisz, sÂą jeszcze na tym Âświecie Âżyczliwi i komunikatywni ludzie :D
tobi pisze:albo Pochanke czy Smoktunowicz. Ta druga to jak raz prowadziÂła WYDARZENIA, to jej wyeksponowany w biaÂłej bluzce biust zajmowaÂł poÂłowe monitoru. Ito jest fajne :?:
... wiesz, znajd¹ siê tacy, którzy ze wzglêdu na ten wy³¹cznie detal zostan¹ przy programie :wink:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

kamuii pisze:Aha i byÂło widac ze wywiad z Wassermannem nie byÂł Live...
Hmmm... chyba coÂś przeoczyÂłem :niepewny: Jak do tego doszÂłaÂś :?:
WiĂŞc trochĂŞ udawali :?:
Ale serdecznoœÌ w rozmowie Anity z Maciejem Jab³oùskim na pewno nie by³a udawana: 'dziêkujê Anito, ¿e darzysz mnie takim zaufaniem' i przes³odki uœmiech Anity :smile:
Szkoda, Âże tak szybko zdjĂŞli AnitĂŞ... i wielka szkoda, Âże te poranki nie sÂą codziennie z pleneru, no i szkoda, Âże Anita ich wszystkich nie prowadzi... :wink: To, Âże jest poza studiem, z dala od Warszawy, miejsca pracy i przykrych wspomnieĂą aktywizuje jÂą w dziaÂłaniu, napeÂłnia energiÂą, dobrym humorem - wychodzi na jaw jej prawdziwa natura, widaĂŚ jaka to rozrywkowa i peÂłna ciepÂła dziewczyna... zwÂłaszcza, gdy ekipa zalicza jakieÂś wpadki techniczne :lol:
kamuii pisze:(...)o dzisiejszym poranku nie widzia³m ca³ego bo od 17 godzin by³am w drodze a wogóle to od 26 ponad w podró¿y(...)
No, to chyba to jest zaraŸliwe, bo teraz z kolei nas, czeka podró¿, naszczêœcie nie tylogodzinna :D
Do poklikania :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Co do wywiadu z Wassermannem to

nie byÂł live i jestem tego pewna na 99 %

podczas wywiadu

1. byÂło ciemno
2 paliÂły siĂŞ latarnie
3. Anita wygl¹da³a jak by wsta³a z ³ó¿ka :D

minĂŞÂło 5 min (serwis)

1.byÂło jasno
2.nie paliÂły siĂŞ latarnie
3. Anita wyglÂądaÂła normalne
No, to chyba to jest zaraŸliwe, bo teraz z kolei nas, czeka podró¿, naszczêœcie nie tylogodzinna
Do poklikania
;( my to siĂŞ nie umiemy zgraĂŚ !!! jak ja jestem to Ciebie nie ma i na odwrĂłt :D

Ale mam nadzieje szybko z Funcky wrĂłcicie ;)
Android <3
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

a o ktĂłrej godzinie byÂła wspomniana przez was wpadka z psem? OglÂądaÂłem Poranek od 7.00 i nic takiego nie byÂło... Ach! MuszĂŞ obejrzeĂŚ ÂŁapu Capu.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Nowy program Anity Werner na 99,9999% nie pojawi siĂŞ we wrzeÂśniu w TVN24. Nie wiem jak z innymi miesiÂącami.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Taaakkk :shock: NaprawdĂŞ :shock: Jak oni to mogli zrobiĂŚ Anicie :?: :!: ObiecywaliÂście... :!: :!: :smiech:

A teraz juÂż na powaÂżnie, ledwo co wrĂłciÂłem po maÂłej pauzie, a tu dla odmiany (akurat :twisted: ) takie bad news :twisted: Nie wiem, dlaczego mnie to nie dziwi :niepewny:

PS Kamuii, czas nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści i zakasaĂŚ rĂŞkawy :D Ale poczekajmy jeszcze dzieĂą, dwa na Funcky :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

BLACK :D:D :jupi:
Hehe no tak musimy zakasaĂŚ rekawy ale moze juÂż jutro coÂś bedzie moÂżna napisaĂŚ :P

Co do programu Anity to byÂło wiadome Âże te cholery coÂś wykombinujÂą
Android <3
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

MoÂże bĂŞdzie, moÂże nie :)
medialink.pl pisze:NiedÂługo na antenie TVN24 ma siĂŞ pojawiĂŚ autorski program Anity Werner. - Nie mogĂŞ niestety powiedzieĂŚ nic wiĂŞcej na temat tego projektu, jeszcze - mĂłwi nam dziennikarka.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

NiedÂługo wcale nie oznacza wrzeÂśnia. Ten termin z moich, bardzo wiarygodnych informacji jest raczej niemoÂżliwy. To samo moÂżna przeczytaĂŚ w tvn.tivi.pl.
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

ale czy ten program bĂŞdzie cotygodniowy czy w dni robocze, bo jak w dni robocze to pojawi siĂŞ on po 2 turze zamiast codziennych wieczorĂłw wyborczych (o 20.00 lub 20.30)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Cotygodniowy.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

program Anity wystartuje prawdopodobnie juz we wrzeÂśniu i bĂŞdzie siĂŞ nazywaÂł "Program widmo - czyli Misja Anita" :evil2: nie bedzie ani programu ani prowadzÂącej tylko puste pasmo :twisted: tak przynajmniej wynika z doniesieĂą ktĂłre sewuje nam ostatnio TVN :mad:
Android <3
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

kamuii pisze:program Anity wystartuje prawdopodobnie juz we wrzeÂśniu i bĂŞdzie siĂŞ nazywaÂł "Program widmo - czyli Misja Anita" :evil2: nie bedzie ani programu ani prowadzÂącej tylko puste pasmo :twisted: tak przynajmniej wynika z doniesieĂą ktĂłre sewuje nam ostatnio TVN :mad:
no zobaczymy jutro jak to bĂŞdzie na jesieni w stacjach Grupy TVN :roll:
a przedchwila znalazem to:
medialink.pl pisze:Nowy autorski program dziennikarki TVN24 nie znajdzie miejsca we wrzeœniowej ramówce stacji. Audycja pojawi siê na antenie prawdopodobnie w paŸdzierniku. Nakrêcono ju¿ pierwsze odcinki przedsiêwziêcia, docelowo liczba jego wydaù ma zamkn¹Ì siê w 10.

Informacji dotycz¹cych programu niechêtnie udziela zastêpca dyrektora programowego TVN24 Grzegorz Miecugow. Trwaj¹ prace nad audycj¹, wkrótce podamy wiêcej szczegó³ów-komentuje. Równie¿ Anita Werner w komentarzu dla naszej redakcji odmówi³a konkretnego sprecyzowania zawartoœci swojego trzydziestominutowego programu.

Prasa bulwarowa podaÂła, Âże dziennikarka przedstawi w nim sylwetki znanych Europejek. Prezenterka porozmawia m.in. z premier Ukrainy JuliÂą Tymoszenko. Audycja emitowana bĂŞdzie cyklicznie, prawdopodobnie raz w miesiÂącu lub dwa razy w tygodniu.
ODPOWIEDZ