Nowa ramówka TVNu nie rzuca na kolana, ba jest nawet odrobina nienasycenia. W tym roku postawili oni na seriale, ciekawe czy im siê to uda. Napewno seriale 'ci¹gn¹' za sob¹ wiêksz¹ widownie ni¿ programy, bo serial ogl¹dasz odcinek za odcinkiem, a program - raz tak, raz nie. Ciekawe czy z serialami bêd¹ chcieli zmieœciÌ siê w jednym sezonie czy ci¹gn¹c je przez kilka? Wtedy mo¿e zabrakn¹Ì czasu antenowego

Mi jednak brakuje jakiegoœ nowego programu, widowska, teleturnieju? - coœ dodatkowego oprócz Taùca z Gwiazdami. Nie podobaj¹ mi siê tak¿e godziny. 22:05 na program Szymona Majewskiego to godzina zdecydowanie za póŸna. Wrzuci³ bym go na niedziele 20:00 (swoj¹ drog¹ - co bêdzie emitowane wtedy?) "Teraz my" (nazwa bardziej mi przypomina program w stylu Zielone drzwi

) tak¿e jest za póŸno (moja propozycja: czwartek 21:30, zamiast tych durnowatych filmów w stylu zakocha³a siê w 30 lat starszym od niej facecie, zrobi³ jej dziecko i uciek³ a teraz wszyscy p³acz¹). Reszta w miare mo¿e byÌ, chocia¿ jakbym mia³ czas zrobi³ bym lepszy plan
Pozdrawiam.