i tutaj siê w pe³ni zgadzam... trzeba niestety pilnowaÌ tego zeby powoli nie wprowadzaÌ zamiast forum kó³ka wzajemnej adoracji

A posty Blacka i Kubsa to akurat znam bardzo dobrze

Z reszt¹ wiêkszoœÌ d³uuugich i merytorycznych postów mieœci siê w dziale o Anicie

( nie mówiê ze wszystkie) wiêkszoœÌ z nich pisa³ Black Michos i swego czasu ja ale teraz ju¿ mi siê nie chce z reszt¹ i czasu na d³ugie posty nie mam. Kilka bardzo d³ugich postów ma te¿ na koncie Funcky jeden to prawie esej
Tak wogĂłle to niebawem przeÂścignĂŞ Faustusa i bĂŞdĂŞ miaÂła najwiĂŞcej postĂłw

postaram siê by by³y one d³ugie. Zauwa¿y³am te¿ ciekaw¹ tendêncjê. WiêkszoœÌ osób z d³ugim stazem na forum i ciekawymi postami ( wy³¹czaj¹c redakcjê) sobie z tego forum posz³a a szkoda. W tej chwili jak tak patrzy³am na statystki to doœÌ du¿o pisze W³och ma coœ ko³o 150 postów a dopiero na forum jest miesi¹c.Wogóle zrobi³o siê na tym forum ciekawe przetasowanie
Nie ma Faustusa Aro Michosa Arrow i Kwiatek z rzadka pisuj¹ Kubs zagin¹³ w Akcji... trochê smutno bo w³aœciwie ze starej gwardii zosta³am ( po raz kolejny nie licz¹c redackji ) ja i Black i Funcky

ChociaÂż i nowi userzy majÂą wiele ciekawego do powiedzenia. Szkoda jednak ze wÂłasciwie zaczyna siĂŞ taka praca w podgrupach i pod wÂątkach

przynajmniej ja odnosze takie wraÂżenie.
Nie mĂłwiÂąc juz o 2 zupeÂłnie wyalienowanych od reszty forum wÂątkach czyli o Anicie i Szczuce...
PasaĂŚ teÂż poszedÂł siĂŞ wÂątek o WaramoÂściach a i tam trfiaÂły siĂŞ merytorycznie ciekawe dyskusje.
No to tyle bo troche zboczyÂłam z tematu. W kaÂżdym razie troche trza te dyskusje urozmaiciĂŚ

w tedy i posty bĂŞdÂą dÂłuÂższe...