Nie wiem, czy zauwa¿yliœcie, ale Anna Jêdrzejowska jest niekompletna. Nie ma u góry jednego zêba i to na samym œrodku. Zauwa¿y³êm to dopiero dziœ, ale wygl¹da to doœÌ komicznie.
Ostatnio zmieniony wtorek 16 sie 2005, 16:28 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
To, ¿e Jêdrzejowska ma coœ nie tak z przednimi zêbami to wiedzia³em ju¿ dawno, ale do tej pory wydawa³o mi siê, ¿e ma bardzo du¿¹ szparê, przerwê miêdzy zêbami, a nie tak jak piszesz, ¿e nie ma jednego zêba na przodzie, Marcin jesteœ tego na 1000% pewien?
hehe :evil2: :evil2: ciekawe jak to sie staÂło Âże go nie ma no ale trudno zĂŞby wylatujÂą lub trzeba je wyrwaĂŚ ja jestm bardzo mÂłody a juÂż nie mam 2 zĂŞbĂłw naszczĂŞscie nie przednich
bez przesady ludzie to widac ze jej nie lubicie, ale nie przesadzajcie. Takie wredne rzeczy pisac na kogos czy to nie jest przesada widac ktos tu ma problemy ze soba brawa dla moderatora zrobcie z tego news wtedy wszyscy sie uciesza i bedzie Âśmieszno i fajno, jeszcze raz BRAWO ciekawe czy jak by ktos cos takiego napisal na Anite Werner, Styske czy Rymana ciekawe czy moderator i inni ucieszyli by sie Ludzie bez przesady
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Marcin pisze:Nie. Wystarczy siĂŞ przyjÂżeĂŚ, gdy czyta newsy. O 17:30 poprowadzi M24h.
TeÂż fakt. Rzeczywiscie ma szparke, ale raczej jest to wada zgryzu, a nie ubytek zĂŞba.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Nawet gdyby rzeczywiœcie Anna Jêdrzejowska nie mia³a zêba to przyczyny tego mog¹ byÌ ró¿ne a pisanie o tym na forum jest conajmniej niesmaczne!! Mo¿na kogoœ nie lubiÌ ale nikt z nas doskona³y nie jest!!Ciekawe jakby taki post znalaz³ siê w w¹tku np. o Anicie W. jaka by³aby reakcja niektórych Szanownych u¿ytkowników.
ProszĂŞ nie zarzucaĂŚ mi stawania w obronie Anny Jedrzejowskiej bo w takiej formie tutaj nie wystĂŞpujĂŞ!!Poprostu uwaÂżam, Âże o pewnych sprawach czasem trzeba wiedzieĂŚ co i jak napisaĂŚ. Dlatego w peÂłni podpisujĂŞ siĂŞ pod sÂłowami kurczaga i idÂąc za jego sÂłowami "Ludzie bez przesady"
a zajmijmy siĂŞ tym jak czĂŞsto pojawia siĂŞ na antenie, i panoszy to w Dniu to w MAGAZYNIE. A gÂłos ma wysoki, i nuÂży mnie jej automatyczne czytanie z promptera. Troche nabyÂła jakby akcentoewanie, jednka za czĂŞsto leci prosto wyraz po wyrazie bez skupienia i prĂłby zaintersowania widza tym co czyta. Sama chyba czasami nie wie o czym....Jaest taka automatYczna
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
Nie widziaÂłem jej w nowej fryzurze, ale powiem, ze tej w okreÂślanej przez was "na dziwkĂŞ" (chociaÂż nigdy bym sobie z tym nie skojarzyÂł...) bardzo mi siĂŞ podobaÂła.