Moderator: Łukasz
Smutne. Maciek SzczĂŞsny w studiu powiedziaÂł, Âże to najsmutniejszy dzieĂą od 9 lat, kiedy to polskie druÂżyny staraÂły siĂŞ dobiĂŚ do Ligi MistrzĂłw. Wszyscy kibice smutni... Ech, szkoda gadaĂŚ... Co teraz nam zostaÂło? WisÂła w Pucharze UEFA, ktĂłrego Âżadna telewizja nie chce transmitowaĂŚ?TVN_FAN pisze:Smutne !! Ale prawdziwe !!
Masz racje! ja tez tego nie rozumiem. Gdyby jak mówisz, Legia gra³a w LM to mimo ze jestem za Wis³a, kibicowa³abym jej, dlatego ze jakas Polska druzyna ma szanse zas³yn¹Ì. Niestety nie wszyscy tak mysl¹, na przyk³ad taki Durczok, widac ze nie lubi Wis³y, i pokazuje to publicznie ( zeby by³o smieszniej). Dlatego teraz pewnie sie cieszy....W Faktach przynajmniej pracuj¹ ludzie, ktorzy szanuja wszystkich kibiców i nie pokazuj¹ klubów w "czarnym" swietle. No chyba ze sobie na to zas³u¿a...salladyn pisze:.A tak poza tym to ja nie wiem dlaczego gdyby Legia siê dosta³a do Ligi Mistrzów to na przyk³ad ktoœ nie z Warszawy mia³by jej nie kibicoawaÌNie rozumiem tego Ÿle pojêtego patriotyzmu lokalnego.
Zgadzam siê w 100% !! Napewno Wis³a tego meczu nie sprzeda³a !! Zbyt du¿a kasa by³a za awans do fazy grupowej. Dziœ czyta³em, ze w ubieg³ym roku najs³abszy zespó³ ca³ej fazy grupowej LM Anderlecht Bruksela(ten sam Anderlecht co rok wczeœniej pogr¹¿y³ Wis³ê£ukasz pisze:Ale to nie zawodnicy sprzedali. To jest pewne. Tylko sêdzie móg³...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości