W koĂącu wrĂŞcz na tyle, by chcieĂŚ zostaĂŚ moderatorem. Tak teÂż siĂŞ staÂło, za co ÂŁukaszowi serdecznie dziĂŞkujĂŞ. Mam nadziejĂŞ, Âże ze swoich obowiÂązkĂłw wywiÂązywaÂłem siĂŞ dobrze i sumiennie, takÂże w Waszych oczach.
A to wszystko piszĂŞ w czasie przeszÂłym, bo przyszedÂł czas, Âżeby Was opuÂściĂŚ. MĂłwiĂŞ o byciu moderatorem, ktĂłre zresztÂą zadanie byÂło przeze mnie niezwykle lubiane. Teraz - jeÂśli nie bĂŞdziecie mieli mi tego za zÂłe - nadal bĂŞdĂŞ z Wami. Nadal bĂŞdĂŞ pisaÂł, ale juÂż jako Sympatyk serwisu ÂŁukasza. :wesoly:
ChcĂŞ jeszcze raz powiedzieĂŚ, Âże byÂło mi naprawdĂŞ bardzo miÂło. Ale - jak pewnie zauwaÂżyliÂście - moja rola polegaÂła nie tylko na moderowaniu Waszych dyskusji. Od wrzeÂśnia 2004 roku teksty mojego autorstwa pojawiaÂły siĂŞ w serwisie tvn.tivi.pl. NajsÂłynniejszy z nich to chyba ten o "Ciao Darwin", kiedy to - wedÂług wÂładz TVN-u - zdradziÂłem Wam "zbyt wiele". ZarĂłwno ÂŁukasz, jak i ja mieliÂśmy z tego powodu trochĂŞ problemĂłw... ;P
Praca w serwisie przynosi³a mi jednak zawsze przyjemnoœÌ. Lubi³em to, co robi³em. I - mam wra¿enie - pisa³em newsy, artyku³y z pewn¹ pasj¹. Tego akurat zamierzam nie zmieniaÌ. A reszta?
Trochê siê zmienia. Po prostu zda³em sobie sprawê z tego, ¿e przyszed³ czas na coœ nowego, na zmiany w moim ¿yciu. To trochê tak, jak przesi¹œÌ siê z jednego samochodu do drugiego. I czego chcia³bym sobie ¿yczyÌ, to tego, by ten drugi by³ równie dobry jak pierwszy.

Jeszcze raz dziêkujê Wam wszystkim, bêdê Was odwiedza³, ogl¹da³ efekty Waszej karko³omnej i - mam nadziejê - efektywnej pracy. Bêdê trzyma³ kciuki, szczególnie zaœ za £ukasza, Szymona i Marcina, którym wró¿ê wiele sukcesów. Jesteœcie nie tylko dobrymi redaktorami, ale te¿ bardzo dobrymi kumplami, ludŸmi, z którymi jest o czym pogadaÌ. Serdecznie Wam dziêkujê.
DziĂŞkujĂŞ takÂże Forumowiczom, nie tylko tym najaktywniejszym. Przede wszystkim zaÂś tym, ktĂłrzy pisaĂŚ chcÂą ciekawie i ambitnie. KtĂłrzy majÂą coÂś do powiedzienia. A takich - co jest niepodwaÂżalnym sukscesem tego forum - nie brakuje.
Trzymam kciuki!
Wasz kolega