TVN: sprawy biężące (dyskusja ogólna o stacji i Grupie TVN Discovery Polska)

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

Niewiem jak Polsat ale TVN i TVP zas³ugiwali w pe³ni na t¹ nagrode. Pamieam jak przed wydaniami "wiadonmoœci" lecia³a taka smutna czo³ówka, za ka¿dym razem p³akaÌ mi siê chcia³o, a co do polsatu w³aœnie co prze³¹cza³em to lecia³y jakieœ filmy, nieogl¹da³em bezprzerwy Polsatu wiêc trudno mi coœ powiedzieÌ napewno sie starali.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

WedÂług mnie Polsat niezasÂłuÂżyÂł na ta nagrode, to byÂła jedyna stacja, ktĂłra tak naprawde sie nieprzyÂłoÂżyÂła do tego wydarzenia
Wróciłem!!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

TVN w ogóle nie zas³u¿y³ na NIPTEL, a... TVN24. Przecie¿ to TVN24 wszystko przygotowywa³a. TVN to jedynie emitowa³. Ma³y szczegó³, ale jeœli bardziej by siê pryzj¿eÌ, to ogromny.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

ale dlamnie TVN znaczy Âże wszystkie jej kanaÂły i TVP dostaÂł to znaczy Âże nie tylko np TVP 1 ale i 2, 3 i kultura :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

pawell pisze:ale dlamnie TVN znaczy Âże wszystkie jej kanaÂły
WÂłaÂśnie! Dla mnie teÂż. I nagroda z pewnoÂściÂą im siĂŞ naleÂży, bo wszystko relacjonowali przepiĂŞknie. :D Nie wspomnĂŞ juÂż o oprawie graficznej. Wszystko byÂło wspaniaÂłe i wzruszajace. / ;( / No i mieli PaÂłasiĂąskiego - rĂłwnieÂż wielki atut!

Co do innych stacji to nie wiem - oglÂądaÂłam praktycznie tylko TVN.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Kowal
Bywalec
Bywalec

Ja teÂż uwaÂżam, Âże TVN24 powinno byĂŚ wymienione...rĂłznica pomiĂŞdzy TVN a TVP polage na tym, Âże niema takiej telewizji jak same TVP, jest albo 1 lbo np. 2, a TVN to jest oddzielny kanaÂł. WiĂŞc NIPEL powinien powĂŞdrowaĂŚ do...TVN, TVN24 i TVP.
Wróciłem!!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Ale TVN w ogóle nie powinno dostaÌ Niptelu, bo oni jedynie emitowali to, co przygotowa³¹ TVN24. Nadawany by³ obraz TVN24. TVN wtedy jakby nie istnia³o. Niptel powinien powêdrowaÌ do Poslatu, TVP i TVN24.
Kowal
Bywalec
Bywalec

MoÂże i mas zracje...no to powinno dostaĂŚ tylko TVP i TVN24...Polszmata wedÂług mnie nie zasÂłuÂżytÂł na ta nagrode bo siĂŞ niepostarali.
Wróciłem!!
pawell

Marcin pisze:Ale TVN w ogóle nie powinno dostaÌ Niptelu, bo oni jedynie emitowali to, co przygotowa³¹ TVN24. Nadawany by³ obraz TVN24. TVN wtedy jakby nie istnia³o. Niptel powinien powêdrowaÌ do Poslatu, TVP i TVN24.
TVN nadawaÂł codziennie swoje Fakty byÂły roÂżnieÂż specjalne wydania FaktĂłw a jedne Fakty trwaÂły 3 godziny to byÂło w ostatni piÂątek Âżycia papieÂża pamiĂŞtam to bo oglÂądaÂłem wtedy caÂłe to wydanie FaktĂłw
to wiec dobrze Âże dali nagrode TVN,TVP i Polsatowi bo to dla mnie oznacza Âże dostaÂły tÂą nagrodĂŞ wszystkie kanaÂły TVN, wszystkie TVP i wszystkie Polsatu. Wiem Âże TVN nadawaÂł prawie caÂły czas program TVN 24 no i wiem ze TVN jest osobnÂą stacjÂą ale takÂże Polsat jest osobnÂą stacjÂą wiĂŞc jak nie TVN a TVN 24 to jak w przypadku Polsatu to miaÂło by byĂŚ juÂż by lepiej byÂło tak nagroda dla Grupy TVN,TVP i Grupy Polsat :)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Dla Grupy TVN? A za co nagroda nale¿y siê dla TVN Turbo? Za nic? :? Za to, ze przez kilka dni nadawa³a obraz TVN24? Tak w ogóle to "Fakty" po³¹czy³y siê w tamtym roku z TVN24, wiec nawet gdyby to Fakty przygotowuje zespó³, który formalnie pracuje w TVN24. To tym samym tokiem myœlenia Niptel powinna te¿ otrzymaÌ ITVN. przecie¿ oni równie¿ ca³y czas nadawali obraz TVN24, a jak nie to "Fakty".
pawell

dobrze Marcinie niech ci bĂŞdzie ale juÂż sie staÂło nagroda zostaÂła przyznana dla TVN,TVP i Polsat wiĂŞc nic na to nie poradzimy
Awatar użytkownika
mati
Początkujący
Początkujący

Post autor: mati »

ByÂło o wozach TVN I TVP wiĂŞc teraz przyszedÂł cxzas na POLSZMAT.
http://www.polsat.com.pl/i/tele/tech/5d.jpg
http://www.polsat.com.pl/i/tele/tech/4d.jpg

WĂłz w Âśrodku:
http://www.polsat.com.pl/i/tele/tech/12d.jpg
http://www.polsat.com.pl/i/tele/tech/13d.jpg
Stacja posiada aktualnie trzy wozy transmisyjne. Dwa z nich sÂą to wozy piĂŞciokamerowe pracujÂące w technologii analogowej. Ponadto dysponujemy, zakupionym przed kilku laty, w peÂłni cyfrowym wozem transmisyjnym wykonanym specjalnie na nasze zamĂłwienie przez francuskÂą firmĂŞ THOMSON.
Jest on wyposaÂżony w dziesiĂŞĂŚ kamer telewizyjnych (cztery spoÂśrĂłd nich to urzÂądzenia typu Sportcam z dÂługoogniskowÂą optykÂą).

Wóz ten mo¿e byÌ rozbudowany o kolejne dwa tory kamerowe.Wóz wyposa¿ony jest we w³asny wewnêtrzny system zasilania (generator pr¹dotwórczy) co daje mu pe³n¹ niezale¿noœÌ pracy
w kaÂżdych warunkach terenowych.

Telewizja dysponuje rĂłwnieÂż dwoma wozami DSNG do przekazĂłw satelitarnych oraz czterema przenoÂśnymi nadajnikami satelitarnymi typu flyaway.
WiĂŞc kto ma najlepszy wĂłz transmisyjny w Polsce?OczywiÂście TVN!Tylko dlatego ze wozy TVP I POLSZMATU majÂą kupe lat!!!!
Liczą się tylko FAKTY.Codziennie o 19.00 w TVN
krzysztof205
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

WzmocniĂŚ nadajnik w Krakowie?

Post autor: krzysztof205 »

czy tvn moÂże wzmocniĂŚ nadajnik w krakowie bo dobrze mi odbiera tylko na video to znaczy kolor i gÂłos jest ale latajÂą "muchy"i mi siĂŞ czasami miga obraz a mieszkam w trzcianie koÂło bochni
krzysztof miśkowicz
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Jest to strona i forum NIEOFICJALNA! Zaprasam Ciê do napisania maila na adres: widzoiwe@tvn.pl b¹dŸ telefonicznego kontaktu z TVN. Szczegó³y na http://www.tvn.pl.
NOT building
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: NOT building »

W ktĂłrym miejscu jest TVNowski nadajnik? Na Krzemionkach?
ODPOWIEDZ