Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

http://www.dhost.info/holecka/anita

http://www.awerner.prv.pl/

Wow :D Ekstra - powstaj¹ dwie stronki o Anicie :D Cool! :D Nale¿¹ siê jej za to jaka jest wyj¹tkowa :D

Chyba juÂż wrĂłciÂła informacja o jutrzejszym Poranku. Faktycznie Anita i Jakub razem :zdziwko: Ciekawe skÂąd i w jakiej roli prowadzÂący?
ÂŻeby siĂŞ tylko nie przekrzykiwali, ani nie przepychali, gdy przyjdzie im oboju gospodarzyĂŚ :evil2:

Anita i Jakub :shock: :lol: :lol: Wiecie, co sobie teraz pomyÂślaÂłam? :lol: :lol: :lol: :wink:
Dobra! Koniec z tymi gÂłupimi Âżarcikami - powaga. Anita moÂże popÂłakuje wieczorami w samotnoÂści, a ja sobie urzÂądzam niegodziwy cyrk :?
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Funckyrella pisze:
Chyba juÂż wrĂłciÂła informacja o jutrzejszym Poranku. Faktycznie Anita i Jakub razem :zdziwko: Ciekawe skÂąd i w jakiej roli prowadzÂący?
ÂŻeby siĂŞ tylko nie przekrzykiwali, ani nie przepychali, gdy przyjdzie im oboju gospodarzyĂŚ :evil2:

Anita i Jakub :shock: :lol: :lol: Wiecie, co sobie teraz pomyÂślaÂłam? :lol: :lol: :lol: :wink:
Tak, wyobra¿am ich sobie podczas Przegl¹du Prasy. Jakub bêdzie mówi³, a ona mu przerwie. "Przestaù nudziÌ. Mój artyku³ jest lepszy". Albo ³¹czenia z prezenterami pogody, dziennikarzami biznesowymi i sportowymi. Anita: "Halo! S³yszysz mnie Karolu?? Co tam na gie³dzie". Jakub: Nie, ja mia³em to powiedzieÌ :evil: ". Bêdzie zabawnie.

Najlepiej by byÂło gdyby porzucono ich na jakiejÂś bezludnej wyspie, on, ona i operator kamery. To byÂłby efekt.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Teraz na tvn24.pl jest info :arrow:
Obrazek
Poranek 6:30-9:30
W "Poranku TVN24" ze Starego Miasta w Warszawie m.in. o losowaniu numerĂłw list komitetĂłw wyborczych, szczycie WspĂłlnoty NiepodlegÂłych PaĂąstw oraz koncercie Jean Michel Jarre'a w Stoczni GdaĂąskiej. Zaprasza Jakub Porada.
Prasa biz. 6:50 i 8:50
PrzeglÂąd prasy ekonomicznej w "Poranku TVN24". Jak polskie dzienniki komentujÂą najwaÂżniejsze wydarzenia w gospodarce, m.in. przegrany przez PolskĂŞ przed TrybunaÂłem ArbitraÂżowym proces z Eureko. Zaprasza Jakub Porada.
Oby ta informacja siĂŞ nie sprawdziÂła :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

SprawdziÂła siĂŞ niestety ta druga. A za pierwszÂą, dla tych twĂłrcĂłw tvn24.pl, ktĂłrzy podali wczeÂśniejsze info: Obrazek

Tylko to mi przychodzi do gÂłowy :evil2: :mad:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

Funckyrella pisze: Najlepiej by byÂło gdyby porzucono ich na jakiejÂś bezludnej wyspie, on, ona i operator kamery. To byÂłby efekt.
Mam nadziejĂŞ Âże nie myÂślisz o filmie niskobudÂżetowym :evil2:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Warning !

DziÂś (26.08.05) Anita w dniu na Âżywo (od 11.00) :!: :jupi: :!: :jupi: :!: :jupi: :!: :jupi: :!: :jupi: :!:

WyglÂąda (jak zwykle) piĂŞknie :!: :jupi: :!: :jupi: :!: :jupi: :!: :jupi: :!: :jupi:
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Anita otrzymaÂła zaszczyt aby 31 sierpnia w rocznicĂŞ porozumieĂą sierpniowych prowadziĂŚ Poranek ze stoczni GdaĂąskiej. :D
Ostatnio zmieniony piątek 26 sie 2005, 13:37 przez Martin, łącznie zmieniany 1 raz.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

31 sierpnia zapraszam na poranek tvn24 ze Stoczni GdaĂąskiej - Anita Werner :jupi::jupi::jupi:
Suuuuuuuuuper :jupi::jupi::jupi::jupi::jupi::jupi:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

1.Rano wkurzyÂłam siĂŞ :D
2.PoszÂłam spaĂŚ :D
3.wstaÂłam o 12.00 obudziÂł mnie gÂłos Anity wÂłasciwie :D
4. UcieszyÂłam siĂŞ :D
5. UcieszyÂłam siĂŞ podwĂłjnie jak zobaczyÂłam tÂą reklamĂłwkĂŞ ze stoczniÂą

Ehh YoTomasz wyobra¿am sobie smutek i wœciek³oœÌ fanów z Warszawy :(
ja bym normlanie chyba tv rozwaliÂła :D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Co :?: :shock: Anita w Stoczni w poranku - nie widziaÂłem reklamy :shock: :shock:

Anitka ma Âświetny humor :D MoÂże to przez te ''numerki'' :evil2:
Ale ciekawie jest nie tylko w serwisach prowadzonych przez Anitê, gdy na wizji jest Grass w tle widaÌ Anitê przygotowuj¹c¹ siê do kolejnych wejœÌ :D
JadÂła, przekÂąszaÂła coÂś w rodzaju kanapki :D PiÂła jakiÂś napĂłj :D I przechadzaÂła siĂŞ po studio w bluzce, ktĂłra odsÂłaniaÂła conajmniej poÂłowĂŞ jej plecĂłw :P
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Kosik :D
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kosik :D »

ja widziaÂłem tÂą reklamĂŞ... Anitka napewno Âświetnie da sobie radĂŞ...
w dzisiejszym Dniu na Âżywo pokazuje siĂŞ z jak najlepszej strony... jest caÂły czas jakby uÂśmiechniĂŞta... promienieje :)
~*~ :) Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24 :) ~*~

Co Wy ode mnie chceta? :D:D:D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

HE HE - tylko wróci³am do domku, a ju¿ utrzeli³am reklamê Poranka z Gdaùska :D Ale¿ Anita dost¹pi³a zaszczytu i wyró¿nienia, a¿ trudno w to uwierzyÌ!
Jest ekstra! Utrzymana w takim patetycznym klimacie - jak naleÂży :D A Anita wylÂąda w niej Âślicznie - juÂż wiemy, co robiÂła wczoraj tak dÂługo w pracy w porankowym stroju - nagrywaÂła reklamĂŞ! :D
Ranek zacz¹³ siê fatalnie, gdy okaza³o siê bzdur¹ to, ¿e Anita i Jakub razem poprowadz¹ Poranek :twisted:
Ale za to dzieĂą mija w o wiele lepszej atmosferze. ChociaÂż ponoĂŚ maÂło tych serwisĂłw byÂło, ale dobrze, Âże Anita w ogĂłle jest na wizji :wink:
Tylko dlaczego wyszperaÂła z szafy ten stary Âżakiet? Porankowe stroje nie majÂą prawa zaistnieĂŚ w serwisach?

Aha - i to, Âże prowadziÂła pierwszy serwis (o jedenastej) pewnie dyskwalifikuje jÂą w wyÂścigu do M24h po siedemnastej? :?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Niestety tak. Magazyn o 17:30 prowadzxi prezenter/ka serwisów po³ówkowych, tj. dziœ bêdzie to £ukasz Grass. :(
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No i tak wÂłaÂśnie byÂło. SkoĂączyÂł siĂŞ dzieĂą z AnitÂą na serwisie, a wÂłaÂściwie skrĂłcie informacji o siedemnastej ;/ Nie byÂło jej w M24, ani w Studio24 po osiemnastej ;/

(o! i awatarek zacz¹³ siê krêciÌ :D )
Ostatnio zmieniony piątek 26 sie 2005, 20:53 przez Funckyrella, łącznie zmieniany 1 raz.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Funckyrella pisze:Aha - i to, Âże prowadziÂła pierwszy serwis (o jedenastej) pewnie dyskwalifikuje jÂą w wyÂścigu do M24h po siedemnastej? :?
osoba prowadzÂąca poranny MAGAZYN 24H o 11 nie prowadzi MAGAZYNU O 17.30
w okresie wakacyjnym zastÂąpiono Magazyns erwisem ze wzglĂŞdu na nadawanie zaraz po nim Pogody na Lato z pleneru
zapewne od wrzeÂśnia zostanie przywrĂłcony Magzyn przedpoÂłudniowy o 11, czy jak byÂło wczeÂśnije o 11.30
zreszto MAGAZYN 17.30 to tylko ³aczenia na ¿ywo ³¹czenia i...jeszcze raz ³¹czenia.

Black Jack '62 pisze: Anitka ma Âświetny humor :D MoÂże to przez te ''numerki'' :evil2:
Ale ciekawie jest nie tylko w serwisach prowadzonych przez Anitê, gdy na wizji jest Grass w tle widaÌ Anitê przygotowuj¹c¹ siê do kolejnych wejœÌ :D
JadÂła, przekÂąszaÂła coÂś w rodzaju kanapki :D PiÂła jakiÂś napĂłj :D I
taaaa.zwróÌi³em na to uwagê chyba o 12.30 siêgnê³a po bagiete jak.œ albo coœ fast foodowego. Z drugiej strony poczu³em siê jak na Dworcu Centralnym, jakby by³a ona wyg³odzona i czeka³a na zastêpstwo, a potem nam pokazywa³a sugruj¹c by uzupe³niÌ jej konto :D
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
ODPOWIEDZ