A czy we wrzeÂśniu ruszÂą nowe odcinki "W11"? Mam nadziejĂŞ, Âże tak. Bardzo lubiĂŞ ten film - nawet powtĂłrki
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Wiem ¿e g³ówni bohaterzy na pewno aktorami nie s¹,mam na myœli komisarzy.Ja jestem z Krakowa a tam siê dzieje akcja tego serialu i prawdziwa jest komenda (na Pomorskiej) z reszt¹ mieszkam niedaleko niej,a komisarze na prawdê pracuj¹/pracowali w policjii bo w rozmowach w toku by³ w³aœnie program i oni mieli podpisy na belce i tam pisa³o ze s¹ komisarzami.Co do reszty to nie wiem.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
ludzie, W11 to bardzo dobry serial. Ukazuje tajniki pracy policjantĂłw, zapoznaje z wieloma nietypowymi, acz prawdziwymi zbrodniami. Tylko ten dobĂłr aktorĂłw. Gra aktorska w tym serialu jest wrĂŞcz ÂżenujÂąca.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Ja lubiĂŞ W11 i mĂłwiĂŞ od razu dlaczego.Tam nie ma goÂści takich jak Komisarz Zawada(sztuczny jak nie wiem co) tylko jest dwĂłch komisarzy ktĂłrzy jeÂśli im maÂło pÂłaci szef-narzekajÂą,nie wpadajÂą w euforiĂŞ kiedy majÂą spĂŞdziĂŚ niedzielĂŞ na obserwowaniu jakiegoÂś typka,no i przedewszystkim ukazaujÂą PRAWDZIWE techniki Âśledcze.Jeszcze raz powtarzam komisarze nie sÂą podstawieni oni naprawdĂŞ sÂą/byli prawdziwymi komisarzami.To jest duÂży plus.A najbardziej to lubiĂŞ AnnĂŞ Potaczek(nie wiem czy to prawdziwe nazwisko) jest bardzo naturalna i wiarygodna.Jest ÂświetnÂą aktorkÂą(komisarz pewnie teÂż jest rewelacyjnÂą).
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
pawell pisze:jutro w programie graj o raj bêdzie chyba para z W11 w¹troba i ta jego partnerka bo dziœ widzia³em reklamê z nimi jak aresztowali irka bieleninika
No i byli Joanna i Sebastian. Program nawet by³ fajny-tylko mia³em nadziejê, ze poznamy wiêcej szczegĂł³Ăłw z prywatnego ¿ycia no a tu niestety No ale program w fajnej konwencji-taki inny !! OprĂłcz gry w studiu, druga para wypowiada³a siê z "taœmy" w³aœnie na temat specjalnych zawodnikĂłw programu "Graj o Raj". No i wygra³a "niezbêdnik policjanta" Asia !!
w³och pisze:ludzie, W11 to bardzo dobry serial. Ukazuje tajniki pracy policjantĂłw, zapoznaje z wieloma nietypowymi, acz prawdziwymi zbrodniami. Tylko ten dobĂłr aktorĂłw. Gra aktorska w tym serialu jest wrêcz ¿enuj¹ca.
Wloch, kolejne doskonale spostrze¿enie. Jeœli W11 ukazuje tajniki pracy policji to na prawdê ¿yczy³bym sobie takiej pracy policji- zawsze na czas, zawsze zaanga¿owani, zawsze dochodz¹ do œwiadkĂłw i sprawcĂłw i wszystko szczêœliwie siê koñczy po kilku dniach. Ja cie proooosze. Czyta³em dziœ w Wysokich Obcasach o nastolatkach z Columbii w USA ktĂłre wst¹pi³y do Marines pod wp³ywem filmĂłw akcji i wojennych ktĂłre obejrza³y a teraz zdychaj¹ jak psy w Iraku.
Wlochu drogi- serial W11 jest wytworem fantazji scenarzystĂłw i zapewniam Ciê, ¿e z rzeczywistoœci¹ ma tyle wspĂłlnego, ¿e graj¹ tam amatorzy i tu przechodzê do drugiego w¹tku Twojej wypowiedzi. Gra jest taka a nie inna poniewa¿ anga¿owane s¹ osoby z ulicy (takie jest za³o¿enie) wiec robienie przytykĂłw w stosunku do tego jest dowodem na nieznajomoœæ formatu :evil2:
Sk¹d wiesz, ¿e tych "aktorĂłw" bior¹ ot tak z ulicy. TVN nie upad³oby chyba jeszcze na mĂłzg, ¿eby do serialu emitowanego wkrĂłtce przed g³Ăłwnym wydaniem FaktĂłw dawaæ po prostu zwyk³ych ludzi. Przynajmniej ten serial jest lepszy od Kryminalnych, bo na faktach oparty.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata