[TVN] Sopot Festival 2007

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Najlepszy wykonawca finału to:

Feel - "A gdy jest już ciemno"
11
30%
Emmanuel Moire - "Ca me fait du bien"
5
14%
Monrose - "Shame"
3
8%
September - "Cry for you"
6
16%
Thierry Amiel - "Coeur Sacré"
1
3%
Sophie Ellis Bextor - "Me and my imagination"
9
24%
The cloud room - "Hey Now Now"
2
5%

Liczba głosów: 37

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

WOW WOW WOW :shock: i kolejna zmiana na stronie http://www.sopotfestival.onet.pl teraz jest prawie caÂłkiem inna oprĂłcz grafiki i bardzo fajnie wyglada poprosty zaje****a :D :D :D :D :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

sopot festival 2005

Post autor: salladyn »

Jest przede wszystkim bardzo dynamiczna i nowoczesna,czyli to co tygrysy lubiÂą najbardziej :)
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
pekaes
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: pekaes »

Ewel!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ta FLINTA kiedyÂś wystrzeli :)
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

Wiem Âże juÂż zapuÂżnio ale co byÂście powiedzieli Âżeby na Festivalu w Sopocie wystÂąpiolli Jerzy Kryszakm, Kryzsytof Piasecki i inni, moe ya rok_
Tasiu
Początkujący
Początkujący

Post autor: Tasiu »

Kabareton ??Czemu nie :D wracaj¹c do festiwalu, w pi¹tek rano w dni festiwalu Jedynki by³o sprzedane 60% biletów. Dziœ tydzieù przed Sopot Festival sprzedano ju¿ wszystkie na sobote i niedziele. Zosta³y tylko na pi¹tek, i to niewiele. Wiêc sprzeda¿ idzie o niebo lepiej ni¿ TVP. Zreszt¹ w pi¹tek na Festiwalu Jedynki przypadkiem pokazali widowniê pust¹, ale po 2 takich ujêciach zaczêli pokazywaÌ tylko t¹ czêœÌ zajêt¹, i wygl¹da³o jakby by³ komplet.
"Przyjaźń jest subtelną rozkoszą szlachetnych dusz..." - Safona
-------------
www.korek.end.pl
Awatar użytkownika
mati
Początkujący
Początkujący

Post autor: mati »

Wiem Âże juÂż zapuÂżnio ale co byÂście powiedzieli Âżeby na Festivalu w Sopocie wystÂąpiolli Jerzy Kryszakm, Kryzsytof Piasecki i inni, moe ya rok_
Dobrze by byÂło.Miedzy prezentacjÂą a ogÂłoszeniem wynikĂłw.Mogliby byĂŚ-Zenon Laskowik,Marcin Daniec,Jerzy Kryszak i Krzysztof Piaseckim.MoÂże jeszcze do Laskowika doÂłoÂżyÂł bym Bohdana Smolenia i byÂłby stary dobry duet :D
Liczą się tylko FAKTY.Codziennie o 19.00 w TVN
Dared00

Post autor: Dared00 »

Najlepiej to by zaprosili Ani Mru Mru i oni by siê zajêli ju¿ kochan¹ publicznoœci¹ :twisted: . Podali by zestaw: Chiùska restauracja, Supermarket, Ma³ysza i Czerwonego Kapturka i git! PublicznoœÌ by siê tak œmia³a, ¿e by nie mogli og³osiÌ wyników, i wtedy Ani Mru Mru by dosta³o 10 000 z³ kary za przeszkadzanie w podaniu wyników i by ich wywalili. Po takich przemyœleniach, to ja jednak nie chcê Ani Mru Mru w Sopocie :D.

PS. ÂŁaÂł, to chyba mĂłj najdÂłuÂższy post na tym forum!
Awatar użytkownika
_FuX_
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

odp:

Post autor: _FuX_ »

Jak sadzicie ile procent biletow zostanie wykupionych na Sopot Festival? Ja sadze ze malo przez wysokie ceny biletow(do 160 zlotych!!)
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Z informacji zawartej na str. http://www.ticketonline.de/trans/menu?L ... e/ev0.html
wynika Âże zostaÂł tylko bilety na piÂątek I dzieĂą Festivalu
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Kto znajdzie siĂŞ w "pierwszej szĂłsce" nominowanych do nagrĂłd bursztynowego sÂłowika i sÂłowika publicznoÂści 42 Festivalu Sopot 2005 dowiemy siĂŞ juÂż w poniedziaÂłek (29,08) o godzinie 22,10.
pawell

Post autor: pawell »

ale mi informacja to juz wiadomo od dawna promosy juÂż leciaÂły od czwartku a na stronie oficjalnej TVN w programie tez juÂż byÂło napisano prze KS Wyniki :twisted: a na tej stronie ja mam Âże jeszcze na kaÂżdy dzieĂą sa dostĂŞpna bilety :?
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Awatar użytkownika
_FuX_
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Bilety...

Post autor: _FuX_ »

Co do biletow mi tez sie pokazuje ze sa dostepne jeszcze na kazdy dzien! Mam nadzieje ze do konca sierpnia sprzeda sie ok 80%... Ale chyba nie jest to zbyt realne, jak sadzicie?
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Ja sÂądze, Âże to nie realen, niewiem ile teraz jest procent sprzedanych ale jeÂżeli bilety sa tak drogie to moÂż enaprawde warto??
Wróciłem!!
Tasiu
Początkujący
Początkujący

Post autor: Tasiu »

Moi drodzy, gdy wchodzicie z tego linku pisze wam, Âże wszystkie sÂą dostepne, ale jak wejdziecie ze strony glĂłwnej festiwalu to pisze, Âże dostĂŞpne sÂą jeszcze tylko bilety na piÂątek i to, tylko mozna za nie pÂłaciĂŚ kartÂą kredytowÂą. Wejdzcie ze strony glĂłwnej festiwalu. a ceny: 160 nie sÂą takie drogie tymbardziej, Âże najwiĂŞcej miejsc i tak przypadnie mieszkaĂącom Sopotu, bo sÂą na miejscu, a oni zarabiajÂą najwiĂŞcej w Polsce. Sopot to po prostu nalepsze Polskie miasto, otwiera tzw. PolskĂŞ A.
"Przyjaźń jest subtelną rozkoszą szlachetnych dusz..." - Safona
-------------
www.korek.end.pl
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

spojrzcie jeszcze na top 10: miejsce 1 - 42. Sopot, miejsce 3 -festiwal jedynki
ODPOWIEDZ