TVN24 - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
popieram kolegê...w³och pisze:Wed³ug mnie to dobrze, ¿e tak eksponuj¹ szum w studiu. Po prostu widaÌ jak¹ du¿¹ maj¹ redakcjê. Chc¹ pokazaÌ, ¿e w redakcji TVN24 jest wiêcej ludzi ni¿ w Waramoœciach.
co do tematu tego wÂątku... to tvn24 wreszcie nadaje tak jak powiniene nadawaĂŚ... informacji jest duÂżo.. a na dodatek urozmaicajÂą je nowe skrĂłty informacji

~*~
Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24
~*~
Co Wy ode mnie chceta?
:D:D

Co Wy ode mnie chceta?

Nasze propozycje ulepszeĂą TVN24
Oto moje uwagi:
a) dotyczÂące studia:
wymieniĂŚ biurko prezenterskie na samoobracajÂące siĂŞ (Fakty i Serwisy byÂłyby albo w studiu rozmĂłw, albo w tym awaryjnym)
wymieniĂŚ szkÂło na fotochromatyczne
wymieniÌ logo w studiu rozmów (nowe logo narazie tylko w g³ównym)
b) dotyczÂące ramĂłwki:
dynamiczne skrĂłty informacji o: 20.30, 23.00 (np. Miecugow podczas programu Wybory 2005 mĂłwi: Pora na SkrĂłt Informacji i ÂŁukasz Grass i od razu skrĂłt, bez reklam, to samo w Bilansie)oraz o 16.30 (prowadzi prezenter FaktĂłw popoÂłudniowych) i 22.00
serwis o 23.30 nazywa siĂŞ Fakty Wieczorne (transmisja na TVN, TVN24)
o 00.00 od poniedziaÂłku do piÂątku Fakty Ludzie PieniÂądze (na TVN i TVN24 - konkurencja dla Biznes WydarzeĂą)
dodatkowe nocne serwisy
A jakie sÂą wasze propozycje
a) dotyczÂące studia:
wymieniĂŚ biurko prezenterskie na samoobracajÂące siĂŞ (Fakty i Serwisy byÂłyby albo w studiu rozmĂłw, albo w tym awaryjnym)
wymieniĂŚ szkÂło na fotochromatyczne
wymieniÌ logo w studiu rozmów (nowe logo narazie tylko w g³ównym)
b) dotyczÂące ramĂłwki:
dynamiczne skrĂłty informacji o: 20.30, 23.00 (np. Miecugow podczas programu Wybory 2005 mĂłwi: Pora na SkrĂłt Informacji i ÂŁukasz Grass i od razu skrĂłt, bez reklam, to samo w Bilansie)oraz o 16.30 (prowadzi prezenter FaktĂłw popoÂłudniowych) i 22.00
serwis o 23.30 nazywa siĂŞ Fakty Wieczorne (transmisja na TVN, TVN24)
o 00.00 od poniedziaÂłku do piÂątku Fakty Ludzie PieniÂądze (na TVN i TVN24 - konkurencja dla Biznes WydarzeĂą)
dodatkowe nocne serwisy
A jakie sÂą wasze propozycje

Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Po 1. nie ma Âżadnego studia awaryjnego. To co byÂło wtedy to bylo po prostu biurko ustawione przy wyjÂściu, ktĂłre moÂżna zobaczyĂŚ w poranku przed Studiem 24 i sÂłuÂży jako tÂło do FaktĂłw o 16:45.
Po 2. chyba nie wiesz ile kosztuje szkÂło fotochromatyczne. 20 mln $. Dla porĂłwnania caÂłe studio kosztowaÂło 5 mln ?, a uruchomienie caÂłej. WiĂŞc cnie widzĂŞ powodu dla takiego bajeru. Niech lepiej na co innego kasĂŞ wywalajÂą.
Po 2. chyba nie wiesz ile kosztuje szkÂło fotochromatyczne. 20 mln $. Dla porĂłwnania caÂłe studio kosztowaÂło 5 mln ?, a uruchomienie caÂłej. WiĂŞc cnie widzĂŞ powodu dla takiego bajeru. Niech lepiej na co innego kasĂŞ wywalajÂą.
-
- Czasem tu wpada
Marcin pisze:Po 1. nie ma ¿adnego studia awaryjnego. To co by³o wtedy to bylo po prostu biurko ustawione przy wyjœciu, ktĂłre mo¿na zobaczyæ w poranku przed Studiem 24 i s³u¿y jako t³o do FaktĂłw o 16:45.
Po 2. chyba nie wiesz ile kosztuje szk³o fotochromatyczne. 20 mln $. Dla porĂłwnania ca³e studio kosztowa³o 5 mln ?, a uruchomienie ca³ej. Wiêc cnie widzê powodu dla takiego bajeru. Niech lepiej na co innego kasê wywalaj¹.
zgadzam siê z Marcinem.. stĂł³ prezenterski jest okej.. co ma byæ jakiœ wielki.. jak na razie jest ojkej... wiêkszego stacja nie potrzebuje...
~*~
Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24
~*~
Co Wy ode mnie chceta?
:D:D

Co Wy ode mnie chceta?

Podajê linka do strony gdzie jest napisane trochê o tym wynalazku: http://www.broadcastbuyer.tv/publish/article_5261.shtml
I jedno zdjêcie:
http://www.broadcastbuyer.tv/artman/upl ... ack215.jpg
I jedno zdjêcie:
http://www.broadcastbuyer.tv/artman/upl ... ack215.jpg
O TYM, KIM JESTEŚ, NIE DECYDUJE TO, KIM CHCESZ BYÆ, TYLKO TO, CO ROBISZ ...