sÂą juÂż wyniki oglÂądalnoÂści programĂłw TVN od 22.08. do 28.08.>>>> http://tvn.pl/324417,onas.html
nadal sÂłabo ale chyba bedzie juÂż sie poprawiaĂŚ oby
ale zauwaÂżyliÂście tylko jedna propozycja tvp 2 i polsatu a aÂż 3 na 4,7,8 miejscu tvn-u a, jedynka jak zwykle duÂżo 5 propozycji nawet dobranocka sie znalazÂła . EEEE Fakty lepsze od Panoramy ja cie krĂŞce cudy nie widy w koĂącu lato sie koĂączy panorama sÂłabnie
Remig mĂłwisz o danych z 24 sierpnia? ProponujĂŞ zestawienie tygodnia - ani jednej pozycji TVN i Polsatu. To dane kochanego AGB...
Panorama lepsza o blisko 600 tyÂś...
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Gdyby TVN miaÂł taki sam zasiĂŞg co TVP ,to TVP dawno przestaÂła by byĂŚ wiodÂącÂą telewizja w Polsce.TVN powinien byĂŚ na pierwszym miejscu gdy wejdzie naziemna tv cyfrowa(TVN I POLSATU,nie wiem kto bĂŞdzie kupowaÂł przystawki TVP skoro nie bedzie tam TVN).Za pare lat bedzie tak jak w Niemczech:1.miejsce-komercyjna tvn,2-tvp1,3 POLSAT.
dobrze ze chocia¿ fakty sie wbi³y w dziesi¹tkê bo tydzieñ temu nie by³o ich a wynik taki jak przwie zawsze blisko 3 mln
czy¿by widzowie bardziej lubili A*tomata bo on prowadzi³ to niedzielne wydanie a tydzieñ temu Marciniak i nie by³o FaktĂłw w 10
niedÂługo juÂż w ogĂłle nie bĂŞdzie w tej 10 lepsze wyniki bĂŞdzie pewnie miaÂła panorama o 18:30 no i fakty oczywiÂście bĂŞdÂą miaÂły coraz szersze grono widzĂłw ale panorame i wydarzenia bedzie mogÂło powstrzymaĂŚ w osiÂąganiu dobrych wynikĂłw W11 bo o 18:25 :p
no i 2 pozycje TVN-u w poniedzia³ek by³a chyba tylko jedna to dobrze ¿e uwaga zyskuje no ju¿ za tydzieñ zobaczymy wyniki SF a za dwa nowych pozycji ale jestem ciekaw jak¹ bêd¹ mia³y ogl¹dalnoœæ oby jak najwiêksz¹
œroda jak zwykle dobra dla TVN-u szkoda ze uwaga nie wesz³a wydarzenia ile maj¹ no i w t¹ srode polsat jest lepszy od TVN ale ten nowy serial jest poprostu beznadziejny ciekawe kto to ogl¹da³