Brawa dla Kazi!!
Skoro zaÂłoÂżyÂłeÂś to konto to moÂżesz oddaĂŚ nawet osiem gÂłosĂłw dziennie, to ale ja byÂłAM niezarejestrowanaWANA, wiĂŞc mogÂłAM tylko jeden...*
*No juÂż to napisaÂłeÂś, ale jak ja to pisaÂłem to jeszcze tego nie byÂło
Ostatnio zmieniony piątek 06 sie 2004, 14:49 przez szym, łącznie zmieniany 1 raz.
A co to szkodzi gÂłosowaĂŚ w tym serwisie.
PrzecieÂż nikt nie sprawdza czy jestem kobietÂą.
GÂłosujÂą tam rĂłwnieÂż mĂŞÂżczyÂźni.
Kobiety-kobietom jest po prostu pewnym has³em wymyœlonym dlatego bo wiêkszoœÌ osób które odwiedzaj¹ t¹ stronê stanowi¹ kobiety ale mê¿czyzn te¿ nie brakuje.
DuÂżo kobiet spotkaÂłem ktĂłre teÂż siĂŞ zachwycajÂą AnitkÂą(np.moja siostra) i mĂłwiÂą o niej w samych superlatywach.
DokÂładniej przejÂżyj fora w internecie.
A ja daÂłem minusa Joannie Brodzik - nie trawiĂŞ tej baby i jej sÂłodkiego, cynicznego usmiechu. Ehhhh.....
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Ciekawe w jaki sposĂłb A. Werner zareagujĂŞ na informacjĂŞ o zwyciĂŞstwie w rankingu najpopularniejszych kobiet, przeprowadzonym przez serwis dla kobiet kochajÂących inaczej. Wszak wystarczy, Âże kilku miÂłosnikĂłw Anity siĂŞ tam zalogujĂŞ i wynik sondy jest juÂż przsÂądzony
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Porszê, proszê!!! Wszyscy deklaruj¹ sw¹ mi³oœÌ do Anity W, a jak trzeba to maj¹ j¹ g³êboko w.... Jutro wejdê tam jeszcze raz i demonstracyjnie oddam g³os na Anitê
Ale nie ma tam Joli Pienkowskie, Holeckiej i Prokopiuk
Wiele gÂłosĂłw z pewnoÂściÂą jest od mĂŞÂżczyzn i nie ma siĂŞ co burzyĂŚ, Âże jak portal dla lesbijek to od razu same lesbijki tam sÂą.
Nie oceniajmy naszego spoÂłeczeĂąstwa tak Âźle moÂże jednak tych hetero jest wiĂŞcej w tym portalu.
Wybacz ten maÂło udany Âżart :? GratulujĂŞ coming out'u.