Seriale zagraniczne w TVN

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Kowal pisze:WÂłasnie zapomniaÂłem o dedektywie Monku!! Bardzo zabawny film, zawsze jak go oglÂądam to sie odprĂŞzam, tylko nigdy niepam,ietam kiedy leci. MoÂżecie mi przypomnieĂŚ??
ostatni w wakacje bêdzei w najbli¿szy wtorek o 22:05 od wrzeœnia w poniedzia³ki o 23:05 !! !! :( :( :( za póŸno ju¿ by mogli dac w weekend zamiast powtóreknp przed Faktami :D :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

DziĂŞki, faktyczniem mogli by dac wczeÂśniej, ale moÂże w wtorki bĂŞde mmiaÂł na popoÂłudnie wiĂŞc mi to niebĂŞdzi eprzeszkadzaÂło:)
Wróciłem!!
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

Ja lubie "Detektyw Monk', "AAgenci NCIS", "Kryminalni"
serial "Dowody Zbrodni" nawet bym ogladal gdyby nie "Ciou Darwin" "Siostrzyczki" nawet kiedys ogladalem ale teraz misiewydaje glupi.
Najbardziej tez lubie serial "Friends" ("Przyjaciele")
A TERAZ FILMY JAKIE BYSCIE CHCIELI OBEJRZEC JA BYM CHCIAL "Sciagany" - fajna komedia, "THE Ring 2" fajne zeby obie wersja i japonska i amerykanska
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

Z polskich to ja duzo seriali lubie, Kryminalnych Na wspolnej W11 ( ale to akurta dokument), najbrardziej Wartobe lubie. Zreszta serial jest krecony w moim ukochanym miescie - Krakowie. No i có¿, teraz jak wejdzie "niania" to pewnoe bedzie bardzo ciekawe, bo jak lecia³o to juz kiedys tylko ze w wersji amerykanskiej chyba, to bylo swietne....Podsumowuj¹c to tyle z polskich, dziwne ze wszystkie na TVN:)

Z zagranicznych to uwielbiam Monka, PrzyjacioÂł ( sciagam wÂłasnie 10 serie), Siostrzyczki, Ostry dyzur ( szkoda ze teraz nie leci). Swojego czasu ogladaÂłam Naska Bridgesa, ale potem mi sie znudziÂł, zreszta teraz tez nie leci.

To chyba tyle....Nie wiem jak sobie poradze z ogldaniem jak skoncza sie wakacje. Oj trudno bedzie.. :D
....w świecie Faktów....
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

ZapomniaÂłem o moim ulubionym serialu. Na WspĂłlnej oczywiÂście.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
pawell

Detektyw Monk bĂŞdzie we wtorek o 22.30 :? tak jest napisane na oficjalnej stronie TVN a przeciez miaÂł byĂŚ program Teraz My! ale chyba niĂŞ bĂŞdzie :?
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Ja znowusz myÂślaÂłam, Âże "Detektyw Monk" bĂŞdzie nadawany w poniedziaÂłki o 23:05. JuÂż nic nie wiem :!:
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
pawell

ja teÂż juÂż nie wiem jak to bĂŞdzie pop*****liÂł mi wszystko TVN nie wiem kiedy bĂŞdzie program Teraz My! nie wiem kiedy bĂŞdzie Monk nie wiem co bĂŞdzie zamiast Monka w poniedziaÂłek :x :x
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

To ja Wam powiem w poniedzia³ki z nowych seriali o 21,30 bêdzie anio³ strĂł¿ a z programĂłw o 22,05 "Szymon Majewski Show'm, a "Detektyw Monk" - tak jak dotej pory we wtorki o 22,30.
pawell

chandler pisze:To ja Wam powiem w poniedzia³ki z nowych seriali o 21,30 bêdzie anio³ strĂł¿ a z programĂłw o 22,05 "Szymon Majewski Show'm, a "Detektyw Monk" - tak jak dotej pory we wtorki o 22,30.
i ja ciebie juz odrazu poprawiam w ten poniedzia³ek bêdzie tak jak napisa³eœ i we wtorek te¿ ale w poniedzia³ek 12 wrzeœnia po SMS bedzie Detektyw Monk a we wtorek po Magdzie M. bêdzie program Teraz My! bo on w³aœnie trzynastego startuje :D :D :D
czyli taki fajny serial bêdzie bardzo pĂłŸno :x :x
Kowal
Bywalec
Bywalec

¯ebym mug³ ogl¹daæ Dedektywa Monka musia³ bym mieæ w wtorek na popo³Ăłdnie bo inaczej siê nie wyœpiê:(:( Ale nawet tak¹ cene jestem gotĂłw za niego zap³aciæ:):)
Wróciłem!!
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Mi w dzieñ po Detektywie Monku wypda na 8.00. Ech...!!! Koszmar!!!!
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
pawell

a ja nie wiem bo nie chcia³o mi sie iœæ na rozpoczêcie roku szkolnego :roll: mam nadzieje ¿e bêdê mia³ na 11 :p ale tak to wole mieæ na 8 bo szybciej sie wraca do domu :D ¿eby ogl¹daæ serialne o ile jakieœ bêd¹ :)
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

No widzê, ¿e ja to mam szczêœcie. Codziennie na 9.10. Jeszcze poranek sobie obejrzê.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Kowal
Bywalec
Bywalec

No ja tak niemam:( Niepodali nam dzisiaj planu wiêc niewiem co z wtorkiem, ale z tego co s³ysza³em to w naszej szkole trzecioklasiœci maj¹ mieæ na 8:(:( A wracaj¹c do Mona to œwietny serial, bardzo zabawny i zaskakuj¹cy:)
Wróciłem!!
ODPOWIEDZ