Mam pytanie czy mo¿e ma ktoœ z Was albo wie sk¹d mo¿na œci¹gn¹Ì program "Co za noc" który krêcono w Warszawie ??
Bêdê wdziêczny za ka¿d¹ pomoc , gdy¿ uda³o mi siê znaleŸÌ tylko krótkie streszczenie na stronie programu a potrzebuje ca³oœÌ.
[TVN] Co za noc
Moderator: Łukasz
no wÂłaÂśnie...
zawsze ktoÂś siĂŞ pyta czy my forumowicze mamy jakis program nagrany
przeciez my z kamerÂą nie siedzimy przed TV
zresztÂą te pytania sa zadawane prawie zawsze przez nowicjuszy...
na forum w³¹czaj¹ sie w dyskusjê jak im cos potrzeba
zawsze ktoÂś siĂŞ pyta czy my forumowicze mamy jakis program nagrany
przeciez my z kamerÂą nie siedzimy przed TV

zresztÂą te pytania sa zadawane prawie zawsze przez nowicjuszy...
na forum w³¹czaj¹ sie w dyskusjê jak im cos potrzeba
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Forum jest po to chyba Âżeby pytaĂŚ nie macie to trudno nie miaÂłem pomysÂłu gdzie tego szukaĂŚ wiec tu zapytaÂłem, moÂże poradzicie gdzie o to pytaĂŚ ??
MoÂże ktoÂś to akurat interesuje i ma takie coÂś i wÂłaÂśnie kogoÂś takiego szukam
Nikt wam nie kaÂże nagrywaĂŚ kaÂżdego programu.
Je¿eli ten topic jest sprzeczny z regulaminem tego forum to prosze zablokowaÌ lub usun¹Ì.
MoÂże ktoÂś to akurat interesuje i ma takie coÂś i wÂłaÂśnie kogoÂś takiego szukam
Nikt wam nie kaÂże nagrywaĂŚ kaÂżdego programu.
Je¿eli ten topic jest sprzeczny z regulaminem tego forum to prosze zablokowaÌ lub usun¹Ì.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Co Za Noc
My tu tak gadu gadu a co z programem CO ZA NOC? Zapopwiedzi jesiennej ramĂłfki nic nie mĂłwi¹ o tym programie, a wielka strata by³o by nie zzrealizowanie tego programu, on jest poprostu boski. Ma ktoœ jakies przecieki?
RMF MAXXX RuleZZZ
Monika Selimi RuleZZZ
Monika Selimi RuleZZZ