Funcky no moÂże i siĂŞ na furach nie znasz ale na pewno CIĂŞ Black uÂświadomiÂł czym jeÂździ Anita

2. ÂŁukaszu drogi...

->

Moderator: Łukasz
Nieeeekamuii pisze: 1. Black to twoja furaprzyznaj siĂŞ
moze Anita czyta to forum :evil2:
AleÂż skÂąd, ÂŁukaszÂŁukasz pisze:Taka maÂła dygresja, za ktĂłrÂą Black siĂŞ wkurzy.Ale lubiĂŞ siĂŞ tu Wam czasami wtrÂąciĂŚ nie na temat.
![]()
Przecie¿ dosta³a dy¿ur w Dniu na ¿ywo i jest w serwisach, a Anita bêdzie w Faktach na 99.999999999999%, chyba, ¿e znowu bombê pod³o¿¹ mailem...Black Jack '62 pisze:£ukasz pisze: Anity w poranku w tym tygodniu nie by³o, wiêc o czym tu pisa̯e siedzi za plecami Patrycji i ''przygotowuje'' fakty popo³udniowe
![]()
Cholera jasna! Patrycja mogÂła dostaĂŚ dyÂżur w dniu na Âżywo
On tylko tak psioczy na ten samochĂłd, ale za nic w Âświecie nikomu by go nie oddaÂł - nawet poÂżycza go niechĂŞtniekamuii pisze:Black jak Ci siĂŞ ta Twoja skrzynia biegĂłw i "zaledwie" laguna nie podoba to ja chĂŞtnie wezmĂŞ :evil2:
No ja tez nie sÂądziÂłam. co to siĂŞ dzieje Michos odchodzi z forum Black nie oglÂąda Anity .... :?Ale nie sÂądziÂłam, Âże bĂŞdzie aÂż tak zapiekÂły w swoim postanowieniu
Zobacz Black jak ona juÂż rozporzÂądza Twoim spadkiemA na ewentualny spadek Kamuii teÂż nie masz co liczyĂŚ, bo w razie jakiegoÂś (nie daj BoÂże) tragicznego wypadku, to mnie Black upowaÂżniÂł do rozporzÂądzenia jego majatkiem
Capsy s¹, ale s¹ tak ma³e, ¿e niewiele na nich widaÌ :? A ¿e nic nie straci³em nie ogl¹daj¹c faktów, wiem i bez Twoich s³ów, bo obecnoœÌ Anity w tak nic nie znacz¹cym programie i to, co Anita pokaza³a w pierwszym wydaniu, wystarczy³o mi, ¿eby podj¹Ì tak¹ a nie inn¹ decyzjê. Nie wiem, czy to formu³a programu, czy stopieù zdegradowania Anity tak niekorzystnie wp³ynê³y na formê Anity, ale ja coraz czêœciej zastanawiam siê nad tym, czy zaserwowane Anicie przez pewne osoby ''prania mózgu'' zaczê³o przynosiÌ coraz wiêksze efektyFunckyrella pisze:No có¿, fakt, i¿ s¹ capsy z dzisiejszych Faktów, sprawi, ¿e Black nie ogl¹daj¹c programu, nic praktycznie nie straci³ :?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], marcin3usb i 13 gości