Tomasz Lis
Moderator: Łukasz
ByÂł nawet 2 live'y z Lisem.
Wydarzenia o 18:45 ogl¹dam niezmiernie rzadko, a dziœ w³¹czam i niespodzianka.
Lis.
Rzecz jasna oglÂądaÂłem tylko do 19.
Co do zespo³u to zespó³ Wydarzeù ejst dobry, ale nie tak znakomity jak zespó³ "Faktów" i TVN24. Fakty iTVN24 maj¹ znaczine wiêcej reporterów, a na doatek bardziej znanych. Co do prowadz¹cego - co Lis to Lis, jednak Justyna Pochanke te¿ jest niczego sobie, a Bogdan Rymanowski równie¿ jest dobry. Jeœli zaœ chodzi o ambicjê to Polsat na pewno j¹ teraz ma. Za czasów "Informacji" i nieobecnoœci w Polsacie Lisa taki wieczór by³by niemo¿liwy. Gawryluk? Nie, nie? S³abi reporterzy. nie by³o tam wtedy Macha³y, czy Sobieniowskiego no i brak ambicji. Teraz co innego. Teraz maj¹ anchora Lisa i anchorkê (choÌ jej nie lubiê) Smoktunowicz. Anchork¹jednak jest - prowadzi program co tydzieù przez 5 dni. Polsat du¿o zyska³ na Lisie, TVN straci³, ale niewiele. Pochanke i Rymanowski te¿ s¹ dobrzy, choÌ w newsach nie tak bardzo jak Lis. A i ambicje maj¹ du¿e i zespó³ niczego sobie.

Ostatnio zmieniony czwartek 15 wrz 2005, 20:12 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
zgadzam sieÂŁukasz pisze:Ma najlepszego prowadzÂącego na Âświecie

no nie caly ale ponad polowa jest dobra£ukasz pisze: dobry zespó³
ale tylko by Lis mialby poprowadzic (gdyby byl) wieczor wyborczy chyba ze by mu pomogla Hanka albo lepiej Gugala czy jak mu tam

A ja jestem przekonany, ¿e Polsat zorganizuje w³asny wieczór wyborczy, który by³by kulminacj¹ dotychczasowych dzia³aù stacji. Po có¿ zatem robili dodatkowe programy wyborcze, studio wyborcze, live'y z Lisem itd. A wieczór poprowdz¹ pewnie Hanna Smoktunowicz, któa zajmie siê newsami i Lis, który zajmie siê czêsci¹ publicystyczn¹, ewentualnie troszeczkê tylko newsow¹. Sam Lis to raczej odpada. Zawsze s¹ minimum duety. Np. Lis-Olejnik, teraz Durczok-Olejnik, wkrótce Pochanke-Rymanowski, do tego jeszcze Miecugow i jakiœ koleœ.
no to chyba na polszmacie wieczoru wyborczego nie bedzie, tak jak pisalem wczesiej polsat woli dac jakis serial dla tych ktorych jakis tam wiecor malo obchodzimedialink.pl pisze: W poniedzia³ek, 26 wrzeœnia telewizja Polsat wyemituje specjalne wydanie autorskiego politycznego talk-show Tomasza Lisa " Co z t¹ Polsk¹". Poœwiêcony wynikom wyborów parlamentarnych program nadany zostanie po godzinie 20. Do dziœ, komercyjna stacja oficjalnie nie zdecydowa³a o realizacji w³asnego wyborczego wieczoru. Mo¿liwoœÌ pozyskania alternatywnej widowni, niechêtnej dominuj¹cej tego dnia w TVP I TVN polityce, jest dla s³onecznej telewizji marketingowo interesuj¹ca.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

No nie... Co za teksty: "perliste krople potu", "blond w³osy skrywajace b³êktne oczy"... Zrobili z niego boga sexu
ÂŁadny jest, to prawda, ale bez przesady.

"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
w Fakcie z ka¿dego robi¹ boga/boginiê seksu.. moja mama ci¹gle powtarza tekst "Piêkna Magda Mo³ek" (w³aœnie z Faktu) gdy tylko j¹ widzimikasur pisze:No nie... Co za teksty: "perliste krople potu", "blond w³osy skrywajace b³êktne oczy"... Zrobili z niego boga sexu£adny jest, to prawda, ale bez przesady.