kamuii pisze:Pochanke- PieczyĂąski
JĂŞdrzejowska - JĂŞdrzejowski
Adam Pochanke - marta Kuligowska...
Sandra Walter pracowaÂła...
MÂłody Walter... szkoda gadaĂŚ :?
Zaszlo nieporozumienie, wiem kto jest z kim (z tego forum rzecz jasna

, a przyklad S. Walter, to moim zdaniem potwierdzenie, ze zasada nadrzedna nad gloszonym przez was nepotyzmem w telewizji badz, co badz
prywatnej, jest biznes. Walterowna nie dala sobie rady i nie jest juz "dziennikarka" tej stacji, mimo tego, ze wlascicielem jest jej ojciec. Bo telewizja komercyjna to nie rodzinna mleczarnia, gdzie nawet jesli nie masz kwalifikacji, to i tak sie zaczepisz, a to do noszenia baniek, a to do robienia twarogu

Jak ogladam TVP, to tam widze nepotyzm, taki, ze mnie serce zaczyna bolec- niektorzy grzeja tam stolki od niepamietnych czasow, przetrwali wszystkie ekipy, chociaz swiat sie zmienil i telewizja sie zmienila, to oni stoja w miejscu. Ale wiadomo publiczne, znaczy niczyje.
I naprawde nie chce mi sie wierzyc, ze duze "N" w skrocie TVN oznacza "nepotyzm", malenkie moze tak, ale napewno nie duze
Justyna jest swietna i Anita jest swietna, ale (i tu sie pewnie naraze) ma jeszcze czas, zeby osiagnac szczyt swojej kariery. Skoro znane sa publicznie wszystkie fakty z ich zycia, to czy Justyna, bedac w wieku Anity nie pracowala ciagle w radiu, gdzie wcale nie zajmowala najwyzszego stanowiska i gdzie zjadla zeby (jak pisze Salladyn) na newsach? Dlatego dzis jest tu gdzie jest, a gdzie wiekszosc nie chcialaby jej ogladac