no na pewno. ale pomysl jak by na przyklad serwisy w trwam albo w pulsie prowadzilaW Kurierze? To by dopiero dla niej degradacja byÂła.![]()

Moderator: Łukasz
Czy to oznacza, ¿e nic nam nie przemycisz? :sad: Ani jednego fragmentu z Wieczoru Wyborczego?Yotomasz pisze:Kiepsko - tylko zdo³a³em sic¹gn¹Ì ok 110 MB
Tak, byÂła dziÂś lekko przygaszona, a do tego doszÂły jeszcze problemy z nagÂłoÂśnieniem :? Wczorajszy wywiad byÂł trochĂŞ bardziej udany. Anita owszem braÂła udziaÂł w rozmowie, ale dominowaÂł Morozowski, ktĂłrego Kalinowski wyprowadziÂł z rĂłwnowagi wypominajÂąc dziennikarzom tĂŞ ulgĂŞArrow pisze:DziÂś Anita prowadziÂła porannÂą rozmowĂŞ w tvn24 o 9:05, a przed 9 pojawiÂła siĂŞ w Poranku i rozmawiaÂła z PoradÂą. Ale mĂłwiÂła jakoÂś tak cicho i pod nosem i w zasadzie to niedosÂłyszaÂłem o czym mĂłwiÂła :?![]()
Jest to prawdopodobneFunckyrella pisze:Czy to oznacza, ¿e nic nam nie przemycisz? :sad: Ani jednego fragmentu z Wieczoru Wyborczego?Yotomasz pisze:Kiepsko - tylko zdo³a³em sic¹gn¹Ì ok 110 MB
Ano dlatego, Âże CiĂŞ jakiÂśczas nie byÂło na forum - tak jak Blackakamuii pisze: Mnie w piwnicy ?![]()
dlaczego ?
No wÂłaÂśnie sÂą normalnie nijakie :?Niestety nic dobrego nie moÂżna o nich powiedzieĂŚ ale teÂż nic zÂłego...
normalnie...
Justyna Pochanke, GalaPrzyznam, Âże zaproponowano mi prowadzenie FaktĂłw, ale odmĂłwiÂłam. To byÂło caÂły czas miejsce Tomka Lisa, a ja szanujĂŞ czyjÂś teren. WiedziaÂłam, Âże bĂŞdzie to odebrane jako zajĂŞcie jego terytorium, takiego gorÂącego fotela
Uwa¿am, ¿e nie ma nic z³ego w takiej foto zabawie Sylwinko i mia³as bardzo dobry pomys³ z wstawieniem Anity do Wydarzeù zamiast Smoktunowicz.Ja poszed³em po prostu krok dalej, ale uwa¿am ¿e kalendarz i kartka z Anit¹ s¹ fajne.Ah, z³¹ modê na to forum przynios³am...Sad Nie rozbawi³y mnie te ¿arty...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 33 gości