Wątek sportowy
Moderator: Łukasz
PoczÂątkowo dzisiejszy finaÂł miaÂł byĂŚ transmitowany w TVP 3, co moim zdaniem byÂło maÂłym skandalem, poniewaÂż tak waÂżny mecz powinien byĂŚ pokazany w Jedynce albo DwĂłjce. No i rzeczywiÂście bĂŞdzie pokazany w DwĂłjce, co sie do tego przyczynilo nie wiem. Ale moje ogĂłlne zdanie na ten temat jest bardzo nieprzychylne wobec szefĂłw sportu TVP. Dlaczego tak waÂżna impreza jakÂą sÂą ME w siatkĂłwce byÂła pokazywana w TVP 3? Czy naprawdĂŞ waÂżniejszy jest kolejny odcinek Klanu i Plebanii? Gdzie tu misja, o ktĂłrej tyle mĂłwiÂły nowe wÂładze TVP? Tak sobie myÂślĂŞ, Âże ta nieszczĂŞsna misja utonĂŞÂła w kolejnych blokach reklamowych. Wsyd panie Korzeniowski!
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
nie no poprostu nie mogĂŞ.. Kowal: weÂź sobie sÂłownik w rĂŞkĂŞ albo sprawdzaj kaÂżdy wyraz na http://www.pwn.pl bo juÂż mnie szag trafia jak to czytam..Kowal pisze:Gratuluje, no to wyruwnaÂło to mĂłj smutek po zwyciĂŞstwiePiS-u!! To chyba jedyna dyscyplina grupowa, gdzie krulujemy!! Graruluje.
musiaÂłem..
Obraz nĂŞdzy i rozpaczy !! !!
Groclin - Lens 2 : 4
Jak moÂżna nie wykorzystaĂŚ takiej szansy ?? Kto to gra ?? Uczniaki ?? Trampkarze ??
WisÂła - Vitoria to samo...po 0-3 w Portugalii tylko nieliczni mogli (ale czy liczyli ??!!) liczyĂŚ na awans...
Wstyd polski futbol....Staczamy siĂŞ pod wzglĂŞdem piÂłki klubowej !! Tracimy najpewniej jedno miejsce w PUEFA i nie widaĂŚ poprawy...szkoda...
Groclin - Lens 2 : 4
Jak moÂżna nie wykorzystaĂŚ takiej szansy ?? Kto to gra ?? Uczniaki ?? Trampkarze ??
WisÂła - Vitoria to samo...po 0-3 w Portugalii tylko nieliczni mogli (ale czy liczyli ??!!) liczyĂŚ na awans...
Wstyd polski futbol....Staczamy siĂŞ pod wzglĂŞdem piÂłki klubowej !! Tracimy najpewniej jedno miejsce w PUEFA i nie widaĂŚ poprawy...szkoda...

ZIMA
To byÂło okropne (mĂłwie o WiÂśle), z takÂą grÂą jaka pokazali nie mamy szans na puchary:/ NajwyÂżej sie utrzymamy w lidze tylko i nic wiecej. Potzrbni nam nowi napastnicy i kilku dobrych obroncĂłw, bo KÂłos sie juz wypala, niestety:(.
CĂłz, jest rok na zbudowanie nowej WisÂły. Rok temu mĂłwiliÂśmy to samo, i wyszlo to co wyszÂło....:/
CĂłz, jest rok na zbudowanie nowej WisÂły. Rok temu mĂłwiliÂśmy to samo, i wyszlo to co wyszÂło....:/
....w świecie Faktów....
eh to jakies fatum na te wypadki najpierw Arkadiusz Golas wczoraj ten pod Bialymstokiem a dzis ten [*]<'>(')|'|\*/arrow pisze:http://wiadomosci.onet.pl/1172988,11,item.html-->

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

wÂątek sportowy
Otylia jest silna psychicznie i jeszcze wam szczĂŞki opadnÂą (i mi samemu pewnie teÂż) jak bĂŞdzie zdobywaĂŚ kolejne medale.WierzĂŞ w to z caÂłego serca.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
miejmy nadziejĂŞ, Âże wszystko bĂŞdzie dobrze !! Podobno jest coraz lepiej !!arrow pisze:http://wiadomosci.onet.pl/1172988,11,item.html-->
ZIMA
Re: wÂątek sportowy
MoÂże nie byĂŚ tak dobrze, jak myÂślisz, bo to ona prowadziÂła i wyprzedzaÂła sznur samochodĂłw swoim luksusowym wozem. WiĂŞc pewnie dÂługo bĂŞdzie siĂŞ obwiniaĂŚ za ÂśmierĂŚ brata...salladyn pisze:Otylia jest silna psychicznie i jeszcze wam szczĂŞki opadnÂą (i mi samemu pewnie teÂż) jak bĂŞdzie zdobywaĂŚ kolejne medale.WierzĂŞ w to z caÂłego serca.
A tak bardziej ze strony mediĂłw patrzÂąc, to TVP1 o 18:55 puÂściÂła pasek u doÂłu ekranu na ten temat.
onet.pl pisze:PoczÂątkowo podawano, Âże zawodniczka znajduje siĂŞ w ciĂŞÂżkim stanie, jednak wedÂług najÂświeÂższych informacji jest przytomna i jej Âżyciu nie zagraÂża niebezpieczeĂąstwo.
Na TVP2 tez byl ten pasek.ÂŁukasz pisze:A tak bardziej ze strony mediĂłw patrzÂąc, to TVP1 o 18:55 puÂściÂła pasek u doÂłu ekranu na ten temat.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!