Bogdan Rymanowski

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

A co takiego powiedziaÂł, bo koĂącĂłwki nie widziaÂłam :?: :roll:
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

bo ostatni materiaÂł byÂł o osobach uzaleÂżnionych od internetu a bogdan powiedziaÂł "a wszystkich uzaleÂżnionych od faktĂłw zapraszam na jutro na 19" czy jakoÂś tak
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Aha. 8) Ja to chyba jestem uzaleÂżniona i od tego, i od tego :wink: :roll:
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
pawell

mikasur pisze:Aha. 8) Ja to chyba jestem uzaleÂżniona i od tego, i od tego :wink: :roll:
ja chyba tak samo musze wejœÌ na niektóre strony pare razy dziennie(np na to forum :P )i musze obejzeÌ obowi¹zkowo fakty :)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Przypominam ze to tutaj znajduje siĂŞ watek o Rymanie :D
ÂŁukaszu pytajÂąc o Rymana powinieneÂś zapytaĂŚ czemu nie lubiĂŞ Rymana a nie nie lubimy :D
Ja tam go na przykÂład bardzo lubiĂŞ... jest zupeÂłnie jak Marciniak spokojny i sympatyczny, przy tym ma dobry gÂłos i dykcjĂŞ ;) Stara sie i to on zadbaÂł by po wywaleniu Lisa Fakty trzymaÂły stajla :D
Ryman to nie A*tomat ... powinnien ze StyskÂą prowadziĂŚ na zmianĂŞ anita z Piotrem na zmiane w weekendy. Kajdanowicz do popoÂłudnowych tam jego miejsce.
Android <3
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

kamuii pisze: Kajdanowicz do popoÂłudnowych tam jego miejsce.
Raczej nie, no bo kiedy miaÂłby przygotowywaĂŚ swoje Âświetne, maÂłoautomatyczne materiaÂły.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
pawell

niech lepiej pan Kajdanowicz zajmie sie robieniem materia³ów do Faktów bo to powtarzam wychodzi mu œwietnie :D :D
co do Bogdana ja go teÂż bardzo lubie razem z Marciniakiem i Pochanke tworzÂą super, profesjonalnÂą paczkĂŞ prowadzÂących najlepszy program informacyjny w Polsce tylko jednak ten A*tomat nie pasuje :D :D :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
pawell

No i od jutra pewnie przez nastepne 5 dni zobaczymy Rymana w Faktach :D :D :D :D
Capsy z dzis:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Brawo Ryman za dzisiejszy zabawny komentarz dotyczÂący nagrody Nobla :brawo: :brawo: :brawo:
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Buuu :( Nie widziaÂłam. O co chodziÂło :?:
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

chodzi ci o to: "Oni maja taniec z Noblami a my taniec z gwiazdami"?? Mi teÂż sie to podobaÂło. DzisiajRyman i StyÂśka w debacie prezydenckiej, oj bĂŞdzie sie dziaÂło.
Wróciłem!!
terraX
Bywalec
Bywalec

Kowal pisze:chodzi ci o to: "Oni maja taniec z Noblami a my taniec z gwiazdami"??
Tak o to chodzi. To takie zawadiackie byÂło, zupeÂłnie nie w stylu Rymana.
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

FAjnie w takim razie zakoĂączyÂł! czasami ma caÂłkiem dobre pomysÂły twĂłrcze :!: Oby tak dalej i czĂŞÂściej. Zobaczymy czym dzis zabÂłyÂśnie wraz ze StyÂśkÂą :?:
terraX
Bywalec
Bywalec

mikasur pisze:Zobaczymy czym dzis zabÂłyÂśnie wraz ze StyÂśkÂą :?:
Bojê siê, ¿e przy Justynie zab³ysn¹Ì mo¿e tylko uœmiechem :wink: , no ale czekamy, na ile mu Justyna pozwoli. :lol:
Ta parka jest zgrana- dobrze, Âże razem pracujÂą, bo siĂŞ uzupeÂłniajÂą, sam Ryman byÂłby za spokojny w rozmowach, a Justynie potrzeba czasami takiego "hamulca" jak BoguÂś :lol:
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

No w³aœnie :!: Dobrze to ujê³aœ/uj¹³eœ. "Hamulec"... Dobre :idea: Ale fakt faktem, ¿e razem dobrze wypadaja i to najwa¿niejsze. Choc czasem mi siê wydaje, ¿e Pochanke zbyt moco przyÌmiewa Rymanka... có¿... Ale o gólnie polubi³am go przez ten okres od czasów Lisa :wink:

EDIT:

Moje pierwsze spostrzeÂżenia z debaty: Ryman za duÂżo gestykuluje.
ODPOWIEDZ