Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Anita dzisiaj w faktach ...

Ps: Jak zwykle wieczorem capsy :D
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Marcin pisze:(...) Najpierw Anita w wieczorze wyborczym, póŸniej w bardzo du¿ej iloœci porannych programów z cyklu "Wybory 2005". Dla porównania Patrycji Redo, czy dajmy na to Anny Jêdrzejowskiej, £uksasza Grassa, Marty Kuligowskiej, czy Anny Kalczyùskiej nie by³o nawet przez u³amek sekundy w ¿adnym z tych programów. (...)
Tak...ale przecie¿ zaraz podnios¹ siê g³osy, ¿e to Pieczyùski z Pochanke "poni¿aj¹" (¿e nie u¿yjê mocniejszych s³ów jakie tu padaj¹) p.Werner. :)

No i taka maÂła refleksa po dzisiejszych Faktach popoÂłudniowych - P.Werner jakoÂś potrafiÂła i (napewno wbrew niektĂłrym :) ) normalnie poprowadziÂła do koĂąca Fakty po wypowiedzeniu nazwiska Justyna Pochanke. NaprawdĂŞ czuÂła siĂŞ po tych sÂłowach bardzo dobrze.
ZIMA
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

yotomasz pisze:Anita dzisiaj w faktach ...

Ps: Jak zwykle wieczorem capsy :D
mam nadzieje ze sie nie pogniewasz jak ja juz te capsy dodam :) jednak ty zawsze dajesz wiecej wiec tez mozesz je dac :wink: a zreszta jak chcesz
a oto te capsy:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

DziĂŞkujĂŞ Kamuii za Âżyczenia :)
A pamiĂŞtacie jeszcze ANitĂŞ nad morzem???

Obrazek

Obrazek

Obrazek[/img]
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

WiĂŞcej capsĂłw ...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Link do faktĂłw popoÂłudniowych na neostrdzie
Ostatnio zmieniony czwartek 06 paź 2005, 21:05 przez LordTomas, łącznie zmieniany 1 raz.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

APEL! Hej ludziska - nie piszta takich krĂłtkich postĂłw, bo zostaniecie przez niektĂłrych userĂłw posÂądzeni o tzw. niski poziom wypowiedzi :evil2: :wink:
Marcin pisze:ZaczynajÂą doceniaĂŚ AnitĂŞ, a jeszcze dziÂś poprowadzi "Fakty". Mam nadziejĂŞ, Âże choĂŚ wieczĂł wyborczy tym razem bĂŞdzie krĂłciutki, to choĂŚ w TVN24 pojawi siĂŞ w nim Anita. :smile:
Jej obecnoœÌ w Studio wyborczym, to du¿a niespodzianka a¿ chcia³oby siê napisaÌ PARADOKS, bo z jednej strony bardzo powa¿ny i licz¹cy siê wywiad, a z drugiej ta degradacja do Faktów popo³udniowych :?
A co do WW, to mo¿e, mo¿e Anita w nim pojawi siê - kto wie ile niespodzianek stacja ma jeszcze w zanadrzu????? Tylko co ona mog³aby tam robiÌ???? Mo¿e ,,wejdzie'' na wizjê w pierwszych sekundach i zapowie: ,,Witam Paùstwa w wieczorze wyborczym TVN i TVN24, a wieczór ten poprowadz¹ nasze gwiazdyyyyyyyyyyyyyyyy: Justyna Pochanke i Bogdan Rymanowski!'' - wtedy zegnie siê wpó³ i ust¹pi miejsca gwiazdom :D Co Wy na to? Widzicie tak¹ rolê dla Anity w WW? :evil2:
TVN_FAN pisze:P.Werner jakoÂś potrafiÂła i (na pewno wbrew niektĂłrym :smile: ) normalnie poprowadziÂła do koĂąca Fakty po wypowiedzeniu nazwiska Justyna Pochanke.
JakoÂś jej przeszÂły gÂładko przez usta te sÂłowa, lecz schyliÂła po nich gÂłowĂŞ :D Jak gdyby myÂślÂąc w tym czasie ,,ja niegodna wypowiadania tego imienia i nazwiska'' :lol: :evil2:
TVN_FAN pisze:
Marcin pisze: (...) Najpierw Anita w wieczorze wyborczym, póŸniej w bardzo du¿ej iloœci porannych programów z cyklu "Wybory 2005".(...)
Tak...ale przecie¿ zaraz podnios¹ siê g³osy, ¿e to Pieczyùski z Pochanke "poni¿aj¹" (¿e nie u¿yjê mocniejszych s³ów jakie tu padaj¹) p.Werner. :smile:
A moÂże to dziĂŞki naszym gÂłoÂśnym krzykom ( :wink: ) rusza ich sumienie? :evil2:
Ale nie zapominajmy, Âże Anita eksponowana (bez popadania w euforiĂŞ) jest tylko w TVN24 :dobani:
Black Jack pisze::zdziwko: Anita i Seki w rozmowie z Tuskiem - kolejne pozytywne zaskoczenie tej kampanii :super:
Nie powiem, czy znacz¹co, ale troszkê wiêksz¹ si³ê przebicia mia³ Sekielski - nieznacznie wiêksz¹, ale jednak! Ale to nie koniecznie musi wynikaÌ z tego, ¿e Anita dopiero uczy siê publicystyki. To jest wynik tego, ¿e ona nie jest egocentryczk¹ i nie próbuje za wszelk¹ cenê udowodniÌ jaka to ona jest jedyn¹ wspania³¹ (chocia¿ dobrze by by³o, gdyby trochê tego ³yknê³a :D ). ByÌ mo¿e uzna³a te¿ za priorytet wiêksze doœwiadczenie Seki w dziedzinie zwanej ,,dziennikarstwem œledczym' i wola³a np. w sprawê Schetyny siê nie zag³êbiaÌ, ale myœlê, ¿e gdyby by³a zdana tylko na siebie poradzi³aby sobie równie dobrze!
Tusk rano w TVN 24 miaÂł swobodĂŞ wypowiadania swoich kwestii, wieczorem, w debacie bĂŞdzie musiaÂł radziĂŚ sobie z ,,pomocnymi nakÂładkami gÂłosu' prowadzÂącej :evil2:
Dzisiejsza marynarka Anity, có¿ - pozostawia wiele do ¿yczenia. Niezbyt ³adna :D DoœÌ znoszona :D Ale Anita najwyraŸniej j¹ lubi :? To nie zmienia faktu, ¿e nale¿a³oby ju¿ z niej wyskoczyÌ :wink:
Black Jack pisze: A jutro, o czym poinformowaÂła Anita, rozmowa z Kwachem. Mam mimo wszystko nadziejĂŞ, Âże Anita nie ''dostÂąpi zaszczytu'' rozmowy z nim :twisted:
Gdyby powtórzy³a siê historia z zesz³ego tygodnia, to Anita mog³aby mieÌ tê rozmowê wespó³ z Morozowskim, ale jest jedno ale :D Anita w tym tygodniu mia³a ju¿ dwie rozmowy, a przecie¿ ludzi od przeprowadzania wywiadów jest tam od licha, wiêc jest miêdzy kogo dzieliÌ dy¿ury :? Ale lepiej niech ju¿ Anicie nie daj¹ tej rozmowy, bo......., zreszt¹ sam wiesz, Black - prawda? :evil2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
tvnowiec
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: tvnowiec »

anitko, nie pasuja ci rozpuszcone wÂłosy, proszĂŞ zmieĂą uczesanie, pozdrawiam i dziĂŞkujĂŞ
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A co :?: Ma sobie zrobiĂŚ blond jeÂża :?:

Na szczêœcie to Anita rozmawia³a z Kwachem... ufff... ul¿y³o mi, bo móg³bym to ciê¿ko znieœÌ...
Ale w³¹czy³em telewizor o wpó³ do ósmej w celu zorientowania siê w sytuacji, ale Anity nie by³o na stanowisku, pojawi³a siê dopiero o 8.01 :D po kilkunastu minutach dosiad³ siê do niej jakiœ facet, to móg³ byÌ wydawca popo³udniowych: albo Tchórzewski, albo Jastrzêbski. A po kolejnych kilkunastu minutach pan operator z poranka i Jakub Porada byli na tyle mili, ¿e ustawiali siê tak, ¿e by³o widaÌ Anitê jak na d³oni. A ona i ten facet poœpiesznie sprz¹tali ''zabawki'' z biurka i gdzieœ poszli... :/ Anita mia³a bardzo ³adn¹ be¿ow¹ kurtkê i w³osy spiête w kitkê :D
Funckyrella pisze:JakoÂś jej przeszÂły gÂładko przez usta te sÂłowa, lecz schyliÂła po nich gÂłowĂŞ Jak gdyby myÂślÂąc w tym czasie ,,ja niegodna wypowiadania tego imienia i nazwiska'' :lol: :evil2:
Obrazek
... czyÂżby to ten moment :?: :evil2:
Ostatnio zmieniony wtorek 21 mar 2006, 14:02 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Wszystkim zapatrzonym w p.Werner :D polecam dzisiejszy numer "Faktu" a konkretnie stronĂŞ numer 14 :) Jest tam dalszy ciÂąg opisywanej juz kiedys w innej gazecie zwiÂązku p.Werner z p.Erykiem :D
ZIMA
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Skan :arrow:

Obrazek Obrazek

Jak ktoÂś chce to mogĂŞ mu wysÂłaĂŚ te skany w wiekszej rozdzielczoÂści :)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Swietna historia, dziĂŞki piĂŞkne za scan :D :D :D
ale jeÂśli te plotki sÂąprawdÂą, to ten Eryk nawet funta kÂłakĂłw nie wart :x

A co z Faktami, oglÂądaÂł ktoÂś?
PrzyznajĂŞ, Âże nie oglÂądaÂłam dzisiaj FaktĂłw :sad: I to z wÂłasnej winy :sad: Kiedy wracaÂłam z pracy do domu, zobaczyÂłam, Âże otwarli nowy sklep z fantastycznymi firankami :D Nie mogÂłam siĂŞ oprzeĂŚ i mimo iÂż byÂło dwadzieÂścia minut przed piÂątÂą weszÂłam do sklepu i wyszÂłam z niego po godzinie :(
A gdy wracaÂłam - pierwszy raz w Âżyciu widziaÂłam czarnÂą alfĂŞ, prawie dokÂładnie takÂą jak Anity - piĂŞkny samochĂłd :D Ale to nie mogÂła byĂŚ Anita, bo zdarzenie miaÂło miejsce o szesnastej :/
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

capsy z dzisiejszych faktĂłw :arrow:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

JakiÂś czas temu obiecaÂłem PaĂąstwu ten filmik z "FaktĂłw" i w koĂącu o nim zapomniaÂłem. DziÂś ktoÂś mi przypomniaÂł. WiĂŞc podajĂŞ linka:

http://www.tvn.tivi.pl/anitqa.wmv

Umówmy siê, ¿e w sobotê póŸnym wieczorem usuwam plik z serwera. Okej? :>
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

DziĂŞki, to bardzo miÂły gest :D Ja juÂż caÂłkiem o tym zapomniaÂłam.
Trochê du¿y (jak na moje ³¹cza) ten plik - to chyba ca³y materia³ Marzanny? :/ Mog³eœ wyci¹Ì kwestiê Anity i by³oby krócej :roll:
No, ale trudno, trzeba bĂŞdzie zarwaĂŚ nockĂŞ :D

O! DziĂŞki ja juÂż mam :D
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Funckyrella pisze:Mog³eœ wyci¹Ì kwestiê Anity i by³oby krócej :roll:
Wyci¹³em Anitkê ju¿ na samym pocz¹tku. Nie chcia³em Wam tylko pogarszaÌ jakoœci obrazu i dlatego taki du¿y. :D
ODPOWIEDZ