Ja tak¿e by³am zaskoczona tym, ze dziœ nie by³o pary Mo³ek-Janiak. Có¿ ona prowadzi³a test na..., i byc mo¿e z tego powodu drugi tydzieù z rzêdu ogl¹daliœmy R-M. Ale pan Janiak. Moze on sie wkurzy³ i zrezygnowa³ z programu w jej towarzystwie. Przecie¿ ta kobieta jak modliszka promuje siebie nikomu nie daj¹c dojœÌ do g³osu. Ale podoba mi sie na swój sposób. Dla odmiany lubiê patrzeÌ na Kingê, gdy¿ jest taka normalna i naturalna. Nie potrzeba mi profesjonalisty. A dodatkowo czego mo¿na siê spodziewaÌ po proponowanych tematach w programie. Tego nie ustalaj¹ prowadz¹cy, jedynie staraj¹ sie wybrn¹Ì z sytuacji i jak dla mnie "infantylne" tematy jakoœ poci¹gn¹Ì. A ¿e twórcy daj¹ im na ka¿dy temat po kilka minut.. có¿. Ca³a pretensja do re¿yserów czy kogo tam.
Ja bym nie daÂła rady tak o niczym rozmawiaĂŚ. I dla mnie rozmowa z p. Foremniak o zwierzĂŞtach byÂła nudna. Owszem nie chciaÂłabym sÂłuchaĂŚ o aktorstwie bo to przeczytam w kaÂżdej gazecie, ale liczyÂłam na coÂś ciekawszego.
Dzisiejszy program z racji zaproszonych goœci by³ o wiele lepszy. Owszem wywiady trwa³y krótko, ale nie zd¹¿y³y znudziÌ. Jednak takie skakanie od tematu do tematu denerwuje. No i po co tyle informacji i tyle pogody. Zastanawia mnie czy przy takim tempie zmiany goœci (i tematów), wystarczy ich na ka¿dy weekend nadchodz¹cego roku.
Nikt w weekend nie lubi rano wstawaÌ, ale jak juz siê podniesie i w³¹czy TV to mi³o popatrzeÌ na fajne kobiety - pani R i M, ka¿da inna na swój sposób i ka¿da wspania³a.
ProponujĂŞ by nie dzieliĂŚ par na weekendy, tylko daĂŚ po jednym dniu z weekendu kaÂżdej parze.
Chcia³abym by twórcy DDTVN troszkê poprawili formu³ê programu, dalej powinna byÌ lekka - jak to telewizja œniadaniowa, ale mo¿e bardziej harmonijna.
A to co pisz¹ na forum. gazeta.pl to indywidualne opinie do których ka¿dy ma prawo. Mozemy siê zgadzaÌ lub nie. Kinga czy by³a w cieniu Lisa, czy nie, zrobi³a to co uwa¿a³a za w³aœciwe. Zosta³a w domu wychowaÌ 2 córki. Kiedy je odchowa³a i znalaz³a siê propozycja fajnego programu - przecie¿ on siê dopiero rozkrêca, i byÌ mo¿e twórcy opisywali go prowadz¹cym odmiennie ni¿ wychodzi w realu - Kinga uzna³a to za dobr¹ propozycjê pracy. Ja bym tak chcia³a. Uwa¿am ¿e jakiœ Wizjer nie pokazywa³ jej uroku, gdy¿ wymaga³ jedynie "relacjonowania - czytania". Tu Kinga mo¿e rozwin¹Ì skrzyd³a.
Zobaczmy, obejrzaÂła zeszÂłotygodniowy program i dziÂś co... nic a nic nie "chichotala", choĂŚ mnie siĂŞ podoba, niewiele ale odrobina jej Âśmiechu. Za to... pokazaÂła jĂŞzyk... ja tez tak robiĂŞ i wydaÂło mi siĂŞ to bardzo naturalne. WidaĂŚ Kinga jest takÂą samÂą kobietÂą jak ja.
¯a³uje ¿e nie mia³am okazji zobaczyÌ pani Mo³ek w akcji, ale widz¹c na forum brak tematu jej poœwieconemu, s¹dzê, ze mimo profesjonalizmu nie wzbudza sympati. Lepsze wzdychanie czy krytykowanie (KINGA) ni¿ obojetnoœÌ (MAGDA).
Zastanawiam sie czy jako widzowie mozemy podpowiadac w mailach na
[email protected] propozycje usprawnienia programu, tak by bardziej nam pasowaÂł?