[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

terraX pisze:
Kowal pisze:No ale serwis to chyba czĂŞÂśc programu.
Ja traktuje serwis jako przerwê w programie, bo to wybija z rytmu ogl¹dania. Jeœli serwis ma byÌ tak czêsto, to niech wyd³u¿¹ rozmowy(dzisiaj akurat tak by³o-pierwsze pó³ godz bez przerywników)
A ja jak czêœÌ programu.

Co do dzisiejszego programu to faktycznie pierwsza rozmowa byÂła dÂługa. Ale najbardziej podobaÂła mi siĂŞ rozmowa z Jackiem PaÂłasiĂąskim i Maciejem Worochem...Âświetni goÂście to i Âświetna rozmowa. Na koniec Marcin Meller powiedziaÂł "Do zobaczenia za tydzieĂą." czy to oznacza, Âże w przyszÂłym tygodniu ta sama para??
Wróciłem!!
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Mnie teÂż podobaÂła siĂŞ ta rozmowa z Worochem i PaÂłasiĂąskim. To genialni dziennikarze i bardzo mÂądrzy :!: :D :D :D CoÂś czuje, ze kupiĂŞ tĂŞ ksiaÂżke PaÂłasiĂąskiego... :D
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Kowal
Bywalec
Bywalec

Ja te¿ ju¿ nawet zaczynam liczyÌ moje zaskurniaki...ksi¹¿ka mo¿e byÌ bardzo fajna, najbardziej interesuje mnie w¹tek mediów.
Wróciłem!!
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

No wlasnie pewnie rozmowa po serwisie byla tak samo fajna ja przed. Tylko szkoda ze nie obejzalem jej do konca bo musialem do kosciaola isc :( Moze ktos nagral ten kawalek ich rozmowy po serwisie ?? :D
Kowal
Bywalec
Bywalec

Po serwisie juÂż nie byÂło nic ciekawego z tego co pamiĂŞtam to rozmowa siĂŞ zakoĂączyÂła, wiĂŞc nic nie straciÂłeÂś.
Wróciłem!!
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

a ma ktos nagranÂą rozmowe z J. paÂłasinskim? bo niestety przegapiÂłam dzisiejsze Dzien dobry TVN:(:(
....w świecie Faktów....
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Program fantastyczny !! Pierwsza rozmowa byÂła jakby trochĂŞ wydÂłuÂżona w porĂłwnaniu do standardĂłw :D Bardzo fajnie to wyglÂądaÂło :D

Zaproszenie do studia Wielkiego Dziennikarza jakim dla mnie niew¹tpliwie jest Pan Jacek Pa³asiùski by³o najlepszym posuniêciem w ca³ej krótkiej narazie historii DDTVN !! M. Woroch tak¿e by³ wspania³ym goœciem, ta jego odwaga do wyjazdów w takie miejsca jak np. obecnie Pakistan.Rozmowa z tymi dwom goœÌmi zaproszonymi by³a bardzo dobra, trochê krótka ale bardzo, bardzo rzeczowa.

No a co do przyszÂłego tygodnia to mi siĂŞ wydaje, ze zgodnie z planem bĂŞdzie K.Rusin i M.Meller :wink: :D No i dobrze !! MoÂłek niech dalej prowadzi Testy na prawo jazdy :D :)
ZIMA
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

No napewno bĂŞdzie Marcin M i Kinga R. nie sÂłyszeliÂście jak na zakoĂączenie programu powiedziaÂła "Do zobaczenia za tydzieĂą", a propo Âładnie jej w prostych wÂłosach
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

w ktĂłrym biurowcu nagrywany jest program :?:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
pawell

superexpress.pl pisze:Ranny ptaszek
Weekendowy program "DzieĂą dobry TVN, prowadzony na przemian przez MagdĂŞ MoÂłek (28 l.) i Oliviera Janiaka (30 l.) oraz KingĂŞ Rusin (32 l.) i Marcina Mellera (36 l.) nie staÂł siĂŞ hitem TVN.

Magda MoÂłek jednak nie przejmuje siĂŞ tym i zrywa siĂŞ co sobotĂŞ z samego rana, by spotkaĂŚ siĂŞ z telewidzami. - Jestem zadowolona z pracy w programie - przekonuje "Super Express". - Najbardziej podoba mi siĂŞ, Âże program jest na Âżywo. W Âżadnym wypadku nie przeszkadza mi wczesna pobudka, bo lubiĂŞ rano wstawaĂŚ! Przez 2 lata prowadziÂłam program "Kawa czy herbata", na ktĂłry wstaje siĂŞ za piĂŞtnaÂście czwarta, aby o szĂłstej byĂŚ na antenie - Âśmieje siĂŞ Magda.
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

tobi pisze:w ktĂłrym biurowcu nagrywany jest program :?:
ByÂła juÂż o tym mowa i to chyba w tym temacie. Poszukaj :wink:
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
pawell

mikasur pisze:
tobi pisze:w ktĂłrym biurowcu nagrywany jest program :?:
ByÂła juÂż o tym mowa i to chyba w tym temacie. Poszukaj :wink:
tak o tym jest gdzies pare stron wstecz :D
iwona
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: iwona »

Ja tak¿e by³am zaskoczona tym, ze dziœ nie by³o pary Mo³ek-Janiak. Có¿ ona prowadzi³a test na..., i byc mo¿e z tego powodu drugi tydzieù z rzêdu ogl¹daliœmy R-M. Ale pan Janiak. Moze on sie wkurzy³ i zrezygnowa³ z programu w jej towarzystwie. Przecie¿ ta kobieta jak modliszka promuje siebie nikomu nie daj¹c dojœÌ do g³osu. Ale podoba mi sie na swój sposób. Dla odmiany lubiê patrzeÌ na Kingê, gdy¿ jest taka normalna i naturalna. Nie potrzeba mi profesjonalisty. A dodatkowo czego mo¿na siê spodziewaÌ po proponowanych tematach w programie. Tego nie ustalaj¹ prowadz¹cy, jedynie staraj¹ sie wybrn¹Ì z sytuacji i jak dla mnie "infantylne" tematy jakoœ poci¹gn¹Ì. A ¿e twórcy daj¹ im na ka¿dy temat po kilka minut.. có¿. Ca³a pretensja do re¿yserów czy kogo tam.
Ja bym nie daÂła rady tak o niczym rozmawiaĂŚ. I dla mnie rozmowa z p. Foremniak o zwierzĂŞtach byÂła nudna. Owszem nie chciaÂłabym sÂłuchaĂŚ o aktorstwie bo to przeczytam w kaÂżdej gazecie, ale liczyÂłam na coÂś ciekawszego.

Dzisiejszy program z racji zaproszonych goœci by³ o wiele lepszy. Owszem wywiady trwa³y krótko, ale nie zd¹¿y³y znudziÌ. Jednak takie skakanie od tematu do tematu denerwuje. No i po co tyle informacji i tyle pogody. Zastanawia mnie czy przy takim tempie zmiany goœci (i tematów), wystarczy ich na ka¿dy weekend nadchodz¹cego roku.

Nikt w weekend nie lubi rano wstawaÌ, ale jak juz siê podniesie i w³¹czy TV to mi³o popatrzeÌ na fajne kobiety - pani R i M, ka¿da inna na swój sposób i ka¿da wspania³a.
ProponujĂŞ by nie dzieliĂŚ par na weekendy, tylko daĂŚ po jednym dniu z weekendu kaÂżdej parze.
Chcia³abym by twórcy DDTVN troszkê poprawili formu³ê programu, dalej powinna byÌ lekka - jak to telewizja œniadaniowa, ale mo¿e bardziej harmonijna.

A to co pisz¹ na forum. gazeta.pl to indywidualne opinie do których ka¿dy ma prawo. Mozemy siê zgadzaÌ lub nie. Kinga czy by³a w cieniu Lisa, czy nie, zrobi³a to co uwa¿a³a za w³aœciwe. Zosta³a w domu wychowaÌ 2 córki. Kiedy je odchowa³a i znalaz³a siê propozycja fajnego programu - przecie¿ on siê dopiero rozkrêca, i byÌ mo¿e twórcy opisywali go prowadz¹cym odmiennie ni¿ wychodzi w realu - Kinga uzna³a to za dobr¹ propozycjê pracy. Ja bym tak chcia³a. Uwa¿am ¿e jakiœ Wizjer nie pokazywa³ jej uroku, gdy¿ wymaga³ jedynie "relacjonowania - czytania". Tu Kinga mo¿e rozwin¹Ì skrzyd³a.

Zobaczmy, obejrzaÂła zeszÂłotygodniowy program i dziÂś co... nic a nic nie "chichotala", choĂŚ mnie siĂŞ podoba, niewiele ale odrobina jej Âśmiechu. Za to... pokazaÂła jĂŞzyk... ja tez tak robiĂŞ i wydaÂło mi siĂŞ to bardzo naturalne. WidaĂŚ Kinga jest takÂą samÂą kobietÂą jak ja.

¯a³uje ¿e nie mia³am okazji zobaczyÌ pani Mo³ek w akcji, ale widz¹c na forum brak tematu jej poœwieconemu, s¹dzê, ze mimo profesjonalizmu nie wzbudza sympati. Lepsze wzdychanie czy krytykowanie (KINGA) ni¿ obojetnoœÌ (MAGDA).

Zastanawiam sie czy jako widzowie mozemy podpowiadac w mailach na [email protected] propozycje usprawnienia programu, tak by bardziej nam pasowaÂł?
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

chandler pisze:No napewno bĂŞdzie Marcin M i Kinga R. (..)
A jednak nie :( :? Szkoda, wielka szkoda :( No có¿...ale trzeba cierpliwie poczekaÌ tydzieù a jutro mo¿na siê wyspaÌ :) :D :P :wink:
ZIMA
pawell

No ale chyba sie nie spodziewaliscie ze para Meller - Rusin bedzie 3 tygodnie pod rzad o ile dobrze pamietam :roll: Dlamnie nie bedzie zaskoczeniem to ze za tydzien rowniez zobaczmy pare Janiak - Molek a moze sie myle :roll: a moze juz bedzie wszystko po staremu :roll: noo zobaczymy...
A w dziesiejszym "Fakcie" jest spory artykol o Magdzie Molek.
ODPOWIEDZ