Na nagraniu pewnie byÂł albo to ktoÂś z tvnu.michal641 pisze:a Ty pecio to co taki obeznany jesteÂś w tych sprawach?/
[TVN] Szymon Majewski Show
Moderator: Łukasz
Re: SMS
:: Kamil pisze:Na nagraniu pewnie byÂł albo to ktoÂś z tvnu.michal641 pisze:a Ty pecio to co taki obeznany jesteÂś w tych sprawach?/
wiec pewnie byl na widowni na ktora bardzo latwo da sie dostacpecio pisze:(zdradzĂŞ wam jeszcze ze podczas nagrania panu Oleksy-odpadÂły podbrĂłdki i trzeba byÂło powtarzaĂŚ)

Bardzo fajny wczorajszy odcinek byl
Myslalem ze Dykiel jest mniej rozrywkowa, a tu niespodzianka chyba serial "Na Wspolnej" tak mnie do niej uprzedil :> Piasek tez byl fajny
No ale Rozmowy w tloku najlepsze
Oleksy troche nie byl podobny do orginalu :? ale poza tym wszystcy byli bardzo podobnia. Najbardziej Kazimiera
fantastyczna aktorka ja gra :p i Beger najlepsze bylo jak powiedziala ze skreslila wszystkich innych i pozostawila tylko przewodniczacego
no i na koniec obciecie warkocza

Zgadzam siĂŞ - wczorajszy program GENIALNY
A "Rozmowy w tÂłoku" jeszcze lepsze. "Lepper" przeszedÂł samego siebie... i ten ten odciĂŞty warkoczyk Beger...

"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Najlepsze teksty w SMS
MoÂżecie tutaj zamieszczaĂŚ najlepsze gagi i teksty w SMS. Ja na dobry pozatek mam takie:
"Pan przewodniczÂący cierpiaÂł jak kotek po kastracji"- Renata Beger
"PrzestaĂą kobito z tymi mÂądroÂściami, byÂś se lepiej chÂłopa znalazÂła"- Lepper do Szczuki
"Pan przewodniczÂący to ma zawsze replay przygotowany"-Renata Beger
SzczegĂłlnie chodzi mi o gry sÂłowne w rozmowach w tÂłoku
"Pan przewodniczÂący cierpiaÂł jak kotek po kastracji"- Renata Beger
"PrzestaĂą kobito z tymi mÂądroÂściami, byÂś se lepiej chÂłopa znalazÂła"- Lepper do Szczuki
"Pan przewodniczÂący to ma zawsze replay przygotowany"-Renata Beger
SzczegĂłlnie chodzi mi o gry sÂłowne w rozmowach w tÂłoku
Najlepsze teksty w SMS.
"Rrrrenato ,to juÂż rrrrraczej czas na klimakterrrrium a nie na zÂąbki mÂądrrrroÂści"-Kazia Szczuka o Renacie Beger
"Rrrreniu doprrrrawdy sÂą rrrealne grrranice histerrri,hororrr.Kiedy siĂŞ tak maÂżesz jesteÂś gorrrsza od narzeczonej Shrreka po zmrrroku"Kazia Szczuka o Renacie Beger.
I jeszcze wiele wiele innych tekstĂłw "Kazi"
P.S. Te powielokrotnione rrr sÂą celowe
"Rrrreniu doprrrrawdy sÂą rrrealne grrranice histerrri,hororrr.Kiedy siĂŞ tak maÂżesz jesteÂś gorrrsza od narzeczonej Shrreka po zmrrroku"Kazia Szczuka o Renacie Beger.
I jeszcze wiele wiele innych tekstĂłw "Kazi"
P.S. Te powielokrotnione rrr sÂą celowe

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!