ten kopciuszek byl fantastyczny normalnie sie dawno juz tak nie usmialem najbardziej mi sie podobal kamil durczok w roli macochy fajnie ze dali filmik na koncu z kulis widac ze tam czesto sie mylili i sie smiali i chyba musze sobie kupic ta plytke z tym kopciuszkiem bo warto
Cyba te¿kupiê sobie to DVD - "Koœcuszek - dziennikarze przedzeŸniaj¹ Brzechwê" Olejnik kopciuszkiem...Niez³e. W pewnej gazecie zobaczy³am pod zdjêciem TEJ kopciuszek taki komentarz:
No i co Macoho, koniec z twoimi k³amstwami. Zaraz zabior¹ ci immunitet. I proszê mi nie przerywaæ
no to by³o naprawde genialne! Bardzo mi sie podoba³o...mam nadzieje ze na Kopciuszku nie spoczna i wiecej bajek nakrec¹ moze znala³oby sie tam miejsce np. dla Styski..fajnie by by³o
A Olejnik mia³a bardzo ³adn¹ sukienke na tym balu...hehe. I ten poca³unek jej z Szymonem..woooow
Ja caloœci nie ogl¹dalem, ale co mi wpadlo w oczy:
Na TVP Kopciuszka mo¿na by³o ogl¹dac od siedmiu lat, natomiast na TVN mogli go ogl¹daæ ju¿ wszyscy...
Tylko dlaczego TVN wyemitowa³ tego Kopciuszka o tak beznadziejnej godzinie? Przecie¿ o tej porze wiêkszoœæ albo œpi albo jest w koœciele.. TVP znalaz³a miejsce na niego nawet w prime time.. ojojoj.. minusik dla TVN
Ostatnio zmieniony niedziela 11 wrz 2005, 15:30 przez :: Kamil, łącznie zmieniany 1 raz.
Przegapi³am wszystko CZy bêd¹ jeszcze jakieœ powtĂłrki?
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Super DziĂŞki Dobrze, ze 11 nie idzie siĂŞ do szkoÂły, to sobie obejrzĂŞ
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)