Kamuii, jak przeczytaÂł co nastĂŞpuje, od razu daÂłam mu Âśrodek uspokajajÂący i .... widaĂŚ podziaÂłaÂł
kamuii pisze:Po co by³o to przygotowanie ? Te roczne prawie podchodzy do programy który ³¹cznie potrwa z 3 h w porze ma³ej ogl¹dalnoœci na tvn 24... KPINY!!!
Jasne! KPI¥ z nas, ale przede wszystkim z Anity, wciskaj¹c j¹ i jej program do takiej dziury!!! Przerabialiœmy to setki razy, lecz za ka¿dym razem, kiedy ludzie rz¹dz¹cy TVN-em daj¹ nam powody do z³oœci, z³oœÌ potê¿nieje :mad:
Nie od dziœ wiemy, ¿e to usprawiedliwianie czêstej nieobecnoœci na wizji Anity, gadanie o wielkich przygotowaniach do wielkiego programu, to tylko czcza gadanina! Program, owszem, po odcinku z Tymoszenko, widzê, i¿ jest rewelacyjny: profesjonalnie, interesuj¹co, z dba³oœci¹ o szczegó³y przygotowany - podoba³ mi siê bardzo! Oceni³am go w koùcu na ocenê celuj¹c¹

Ale ten fakt w³aœnie z pewnoœci¹ wp³yn¹ na to, ¿e niektóre osoby wola³y po raz kolejny upchn¹Ì program razem z jego autork¹, w pasmo o niskiej, czy nawet najni¿szej ogl¹dalnoœci :twsited:
Bohaterk¹ ka¿dego miesi¹ca ma byÌ inna kobieta. W listopadzie bêdzie to by³a premier Ukrainy Julia Tymoszenko. Przez pierwsze trzy soboty miesi¹ca widzowie zobacz¹ krótkie, piêciominutowe materia³y prezentuj¹ce ró¿ne w¹tki z ¿ycia bohaterki. Natomiast w ostatni¹ sobotê miesi¹ca o godzinie 15.30 TVN 24 wyemituje program g³ówny (25 minut), w którym znajdzie siê wywiad, opinie, unikatowe zdjêcia bohaterki.
Nie, no to mnie po prostu rozÂłoÂżyÂło na Âłopatki

NaprawdĂŞ nie wiem ,czy pÂłakaĂŚ, czy ÂśmiaĂŚ siĂŞ, czy ten odruch wywoÂłany jest zÂłoÂściÂą, czy wrĂŞcz przeciwnie?

:smiech: Po kiego diabÂła takie rozdrabnianie?
kamuii pisze: 1. 29 PaÂździernik to nie Listopad
2. Skoro premierowe odcinki w kaÂżda ostatniÂą sobotĂŞ to o co tu chodzi ?
W sobote zobaczymy od razu wywiad czy teÂż 5 minut Tymoszenko
SprĂłbujĂŞ Ci wytÂłumaczyĂŚ :smiech: Nie zrozum Âźle mojego Âśmiechu Kamuii, to caÂły czas z pomysÂłu na rozdrabnianie

a wiĂŞc, myÂślĂŞ ( :smiech:), Âże........ przepraszam, ale nie wiem, co o tym sÂądziĂŚ :smiech:
Aha! Jeszcze bohaterki poszczegĂłlnych odcinkĂłw. To Âże powtĂłrzÂą odcinek z Tymoszenko to dobrze, bo wiem, Âże jest pewien zainteresowany, ktĂłry nie widziaÂł tego specjalnego wydania, ktĂłrym nas kiedyÂś TVN24 uraczyÂł

Poza tym, to byÂł Âświetny odcinek, sama z przyjemnoÂściÂą obejrzĂŞ raz jeszcze

Ale pomysÂł z paniÂą burmistrz Aten

brawa dla pomysÂłodawcy - wiedziaÂłam, Âże kiedy lista znanych kobiet ograniczyÂła siĂŞ do ,,europejek'', bĂŞdÂą wymyÂślaĂŚ i wyciÂągaĂŚ jakieÂś kompletnie nieznane :? Erica Steinbach - po co na tĂŞ babĂŞ marnowaĂŚ czas antenowy?! Oby Anicie udaÂło siĂŞ ,,ukazaĂŚ'' jÂą w jak najprawdziwszym Âświetle!!!
Ale znamy tylko cztery nazwiska, czy to oznacza, ze nakrĂŞcili dopiero cztery odcinki?