Nowym prezydentem jest...
Moderator: Łukasz
Nowym prezydentem jest...
LECH KACZYĂSKI!
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
53,52% dla KaczyĂąskiego, 46,48 dla Tuska
DO MODERATORA: ProszĂŞ o przeniesienie tematu
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
53,52% dla KaczyĂąskiego, 46,48 dla Tuska
DO MODERATORA: ProszĂŞ o przeniesienie tematu
Ostatnio zmieniony niedziela 23 paź 2005, 20:35 przez Dared00, łącznie zmieniany 1 raz.
nowym prezydentem jest
Ja chyba uciekam za granicĂŞ
Szczególne gratulacje moim zdaniem nale¿¹ siê Ewie B³aszczyk,Romanowi Klusce no i przede wszystkim Pietrzakowi,mog¹ byÌ z siebie dumni ¿e wspierali kampaniê cz³owieka który bez zawahania przyj¹³ g³osy Andrzeja Leppera
Po prostu rĂŞce mi opadÂły.

Szczególne gratulacje moim zdaniem nale¿¹ siê Ewie B³aszczyk,Romanowi Klusce no i przede wszystkim Pietrzakowi,mog¹ byÌ z siebie dumni ¿e wspierali kampaniê cz³owieka który bez zawahania przyj¹³ g³osy Andrzeja Leppera

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Re: nowym prezydentem jest
Ja chyba tezsalladyn pisze:Ja chyba uciekam za granicĂŞ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

No i chyba Kaczynskiego poparl RYDZYK :? Swietne normalnie swietne towarzystwo ma Kaczynskisalladyn pisze:Szczególne gratulacje moim zdaniem nale¿¹ siê Ewie B³aszczyk,Romanowi Klusce no i przede wszystkim Pietrzakowi,mog¹ byÌ z siebie dumni ¿e wspierali kampaniê cz³owieka który bez zawahania przyj¹³ g³osy Andrzeja Leppera![]()
![]()
Po prostu rĂŞce mi opadÂły.

I jeszcze mam najwieksze pretensje do wyborcow

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

nowym prezydentem jest
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
nowym prezydentem jest
Daredevil radzĂŞ uwaÂżaĂŚ.JuÂż niedÂługo w skrzynce moÂżesz dostaĂŚ zawiadomienie z prokuratry w ktĂłrym bĂŞdzie napisane Âże planaujesz zamach na prezydenta.PrzecieÂż Zbigniew Waserman pozwaÂł do sÂądu monterĂłw wanny jakuzzi,zarzuca im Âże specjalnie Âźle zamontowali wannĂŞ by kopaÂła go prÂądem
Teraz bĂŞdziemy mieli paĂąstwo inwigilacjii nawet za przeproszeniem w dupie nic siĂŞ nie uchowa.
:mad:

Re: nowym prezydentem jest
Mozesalladyn pisze:MoÂże siĂŞ upije na ÂśmierĂŚ

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

nowym prezydentem jest
Gorzej bĂŞdÂą ciĂŞ torturowaĂŚ.BĂŞdziesz musiaÂł sÂłuchaĂŚ w celi Radio Maryja aÂż do koĂąca swoich dni :evil2:Daredevil pisze:O boÂże! Pomocy! Powiedzczie gdzie mam siĂŞ schowaĂŚ przed prokuraturÂą, ktĂłra chce mnie pozwaĂŚ za to, Âże chcĂŞ siĂŞ utopiĂŚ w stawie! DostanĂŞ za to doÂżywocie!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niestety pewnie siê zasczepili,pozostaje nam jedynie wiara w sprawiedliwoœÌ dziejow¹pawell pisze:Mozesalladyn pisze:Mo¿e siê upije na œmierÌz tej radochy :? Ale ja mam nadzieje ze zaatakuje go ptasia grypa i wybija cala jego rodzinke razem z Lepperem, Rydzykiem itp :evil2: