Ale ja mam nadzieje ze zaatakuje go ptasia grypa i wybija cala jego rodzinke razem z Lepperem, Rydzykiem
to tylko 2 najbardziej drastyczne wypowiedzi. MoÂżna nie lubieĂŚ, powiem mocniej moÂżna nie nawidzieĂŚ KaczyĂąskiego - w koĂącu Âżyjemy w wolnym paĂąstwie !! Ale pisaĂŚ, Âżeby zaatakowaÂła go ptasia grypa ?? ?? !! !! !! :mad:I jeszcze mam najwieksze pretensje do wyborcow Jak oni mogli to zrobic. Kaczynski nie nadaje sie na prezydenta kurdupel, nie umie sie wyslowic ehhhh i co przedchwila uslyszalem ze ma zamiar pomoc uzyskac Lepperowi jakies stanowisko Mam nadzieje ze Kaczynskiego zaatakuje ptasia grypa i ze z&^%@)&$

KaczyĂąski na chwilĂŞ obecnÂą uzyskaÂł poparcie ponad 52 % dorosÂłych PolakĂłw !! Czyli ponad poÂłowa uprawnionych do gÂłosowania go poparÂła !!
I pytanie na koniec : Czy ty pawell wiesz co to jest ptasia grypa...chyba nie !! !! !! :?
NaprawdĂŞ kiedyÂś jak sami bĂŞdziecie mogli wybieraĂŚ i gÂłosowaĂŚ moÂże lepiej wybierzecie - a teraz nie Âżyczcie nikomu czegoÂś o czym pojĂŞcia nie macie !!