W nawi¹zaniu do Twojej proœby... Tak Pablo.. do³¹cz¹m sie do twojej proœby.. Wpadles na genialny pomys³. Grauluje:) tez kiedys o tym mysla³em a tym bardziej to jest fajny pomys, gdy¿ kazdy wie kto te FAKTY tvn w nowej odslonie poprowadzil...
i to nadaje im jeszcze wiekszego charakeru i wartoœci...
p.s moj kontakt: mail [email protected] lub gg 44 14 856
Pozdrawiam.3V-cie sie:)
napewno podest przy ekranie tylkoprojekcyjnym takim nie pozostanie ale rozpoczecie faktow z chyba tej nowoczesnej kamery bylo bardzo fajne i to mogloby zostac no i przed chwila rowniez inny lot kamery tez fajny :p zobaczymy jaki bedzie na koniec
Dzis zauwazylem zmiane w belkach informacyjnych Faktow... ich pojawianie sie jest jakby bardziej zywe i animowane Mnie sie podoba... dodaje troche wiecej dynamiki
eSSo pisze:Dzis zauwazylem zmiane w belkach informacyjnych Faktow... ich pojawianie sie jest jakby bardziej zywe i animowane Mnie sie podoba... dodaje troche wiecej dynamiki
Tak ja tez to dzis zauwazylem Bardzo fajnie to wyglada :p No a wracajac do belki to powinni ja zwiekszyc bo nie raz nie mieszcza sie na niej informacje szczegolnie te na gorze gdzie jest czcionka w kolorze zoltym i jak wychodzi poza belke to sie zlewa z jakims jasnym kolorem i sie nie da odczytac, ale takze na dole sa za male litery.
No i juz tej fajnej belki nie ma :?
A dzis wlasnie w "Faktach" te belki "szalaly" czasem sie pojawialy za wczesnie, czasem juz za pozno, czasem sie pojawialy juz niepotrzebnie no i czasem pojawialy sie i odrazu znikaly. :?
Fajnej belki nie widziaÂłam ale rzeczywiÂście te wczorajsze za bardzo szalaÂły
Na te belki przymknê oko, za to nie mogê znieœÌ literówek w nazwiskach, nazwach, itd. By³ taki czas, ¿e by³o ich mnóstwo, teraz jakby mniej.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
ciekawe przecieÂż pdoobno ta zmiana trwa tyle, Âże czĂŞsto cokolwiek na Âżywo jest nadawane z newsroomu, to nadawane jest nie z tego stoÂłu, lexcz ze studia rozmĂłw. To koĂącu sam nie wiem
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24