Grzegorz Kajdanowicz w ten weekend [7-8.08.04] prowadzi³ g³ówne wyadnia "Faktów". Czy Wam siê podoba jego styl? Czy powinien prowadziÌ g³ówne wydania dalej, a nie tylko na 'zastêpstwo'?
UwaÂżam, Âże bardzo dobrze prowadzi Fakty i gÂłosujĂŞ na "za"
Tylko denerwuje mnie jego grzywka. Chociaz np. do studia TVN24 to on juz nie pasuje. Za to w studiu "FaktĂłw" prezentuje sie swietnie. Tylko ta grzywka...
Ja teÂż jestem za, z dnia na dzieĂą coraz lepiej, nie moÂżna siĂŞ przyczepiĂŚ do niczego, stara siĂŞ.
Z Rymanem jak z Kurasiem znalazÂły siĂŞ osoby, ktĂłre ich doskonale zastĂŞpujÂą, mogliby obydwaj nie wracaĂŚ ; Robert Âświentnie radzi sobie w Biznesie i gospodarce, a GrzeÂśiek w Faktach.
Na Gieldzie drzewa nie rosną do nieba. =D
Co by to było za życie, gdyby nie było Bilansu?
oraz Firmy i Portfela. http://www.gpw.pl
On nie ma grzywki, tylko idiotyczny przedziaÂłek. ;-) UwaÂżam, Âże jest bardzo sztywny, siedzi tak, jakby byÂł gotowy na kataklizm i jakby byÂł przygotowany do ucieczki ze studia. To oczywiÂście nie zmienia faktu, Âże jeÂśli mam wybieraĂŚ miĂŞdzy nim, a Rymanowskim, wybieram Kajdanowicza. :-)
Przeciw!
I yo zdecydowanie! Nie mog³em znieœÌ tych jego dziwnie wyœpiewywanych zapowiedzi! Rymanowski jest od niego lepszy!
OczywiÂście nie mam zamiaru rĂłwnaĂŚ go z AnitÂą! Nie, nie! Anita jest po prostu the best!
Tylko, jak juÂż to wczeÂśniej pisaÂłem, mam nadziejĂŞ, Âże nie przykuÂł siĂŞ kajdanami do fotela weekendowych FaktĂłw! To miejsce naleÂży i ma naleÂżeĂŚ do Anity!
Pozdrowionka – Kubulek
Kiedy niesiesz przyjacielowi baryłkę miodu w prezencie urodzinowym, nie wyjedz po drodze jej zawartości.
Sorki Sylwia, ale po prostu patrzÂąc jak kanaÂły, ktĂłre kiedys uwaÂżaÂłem za pewien autorytet a nie posiadajÂąc TVN24 o nim marzyÂłem. Teraz a wÂłaÂściwie od odejÂścia Lisa i Olejnik siĂŞ psuja, to po prostu mĂŞczy mnieten temat.
PO RAZ KOLEJNY CZUJE PODSZYWANIE SIĂ PRACOWNIKĂW TVN POD POSTY CO NIE KTĂRYCH.
np. robienie z A.Werner wielkiej gwiazdy, douszczenie do prowadzenia serwisów informac.tvn24 reporterów Faktow, prowadzenie B.Rymanowskiego i jego opuszczernie TVN24, materia³y D.£apinskiego, zwolnienie Lisa doprowadzi³o do nie zdrowej sytuacji pomiedzy ca³a za³oga( czytaj: miesiêczna nieobecnosc G.Jedrzejowskiego), moznaby d³ugo wymieniaÌ. Ogólnie. TVN FAKTY dzis to nie to samo co za Lisa. a zmiany ³¹czenia nie wysz³y na lepsze.