light pisze:(...)dzis ania ma nowa fryzurke - wlosy spiete z tylu - wyglada slicznie
o tak !! I prosimy o pozostanie przy tej fryzurce i absolutnie nie potrzeba wracaĂŚ do pewnego osÂławionego juÂż stylu fryzurki Anna siĂŞ jak dla mnie zaczĂŞÂła wyrabiaĂŚ, pojawia siĂŞ na Jej twarzy uÂśmiech tak trzymaĂŚ Pani Anno !!
Gdyby daÌ do porównania zdjecie sprzed kilku lat z dawnych Faktów Popo³udnioowych przez ni¹ prowadzonych to moznaby pomyœleÌ ¿e to 2 ró¿ne osoby
A co do Anny Jêdrzejowskiej to jest coraz lepsza. Wyrabia siê, znika z Jej zachowania aytomatycznoœÌ Ka¿dy Dzieù Na ¯ywo z Jej udzia³em jest coraz lepszy. Brawo dla Anny za poprawê
O tak !! Daje siĂŞ to zauwaÂżyĂŚ i to jest dobre !! Nawet bardzo dobre
Z AnnÂą zaczyna siĂŞ tak "dziaĂŚ" jak z ÂŁ. Grassem - na samym poczÂątku Grzegorz Kajdanowicz "klasa Âświatowa" a teraz juÂż caÂłkiem, caÂłkiem. Tak samo ma siĂŞ rzecz wÂłaÂśnie wg mnie z AnnÂą J.
kamrat pisze:Jeœli Anita zechcia³a by prowadziÌ g³ówne wydanie faktów, to na pewno pozwolono by jej na to. A zreszt¹ czy pytaliœcie siê o zdanie sam¹ Anitê?.
nie zasiada, bo poodbno widzom nie odpowiada³ ch³ód i ch³opkowatoœÌ jak¹ podobno ta Pani prezentowa³a. Jakieœ wyt³umaczenia nale¿a³o znale¿Ì i znaleznono, wszak Pani redaktor Pochanke tupa³a ju¿ za plecami.
kamrat pisze:
pani Lis zasiada tak czĂŞsto w fotelu prezentera (..chodÂź ostatnio ma wolne piÂątki).
mĂłwisz o Pani JĂŞdrzejowskiej
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
Nie ma nic wspĂłlnego. Kiedy pierwszy raz pojawiÂła sie w Faktach jako reporterka Anna Lis, Tomasz Lis po jej materiale powiedziaÂł: "Anna Lis to nie rodzina" -->
Dzisiaj w Dniu Na ÂŻywo Anna J. No i zdecydowanie po raz kolejny odmiana na zdecydowane "tak" Bardzo Âładny kostium, bardzo Âładna fryzura i te promienne uÂśmiechy na koniec serwisĂłw. WidaĂŚ, Âże to zupeÂłnie inna osoba niÂż jeszcze parĂŞ miesiĂŞcy temu. Brawo Pani Aniu !!
Napiszê coœ, co pewnie wzburzy czêœÌ "wielbicieli" Anny, ale w koùcu to moja opinia...
Otó¿, Anna Jêdrzejowska (tak, ta sama któr¹ nazywacie a*tomatk¹!!) zaczyna mi siê coraz bardziej podobaÌ jako prezenterka. Od dawna ju¿ przesta³a byÌ maszyna na ¿etony do wypluwania newsów a sta³a siê bardzo, bardzo, bardzo przybli¿on¹ do mojego archetypu prezenterki... prowadz¹c¹!! Umie znaleŸÌ siê w ka¿dej sytuacji, ma swój drapie¿ny zdecydowany styl, jest konkretna (ani s³odka bo nie to miejsce i czas, ani niemi³a- bo nie taka jej rola).
Ta zmiana patrzenia i ocenia tej osoby byÌ moze bierze siê st¹d, ¿e od momentu jak po³o¿y³em sie na L4 w koùcu mogê ogl¹daÌ w kó³ko serwisy i mam szczêœcie trafiaÌ na Jêdrzejowsk¹ która a¿ mi³o ogl¹daÌ, bo (myœlê, ¿ê to zas³uga jej i wydawcy) ka¿dy jej serwis jest inny, ciekawy i przede wszystkim aktualny.
Kubsie
nie zauwa¿y³eœ w tym co robi jak naby³a odruchy, sformu³owania czasem z Justyny Pochanke, i nigdy, albo bardzo rzadko zapowiada kto spotka siê w kolejnym serwisie, zaœ ja Ci po³ówek zapowiadaj¹
zimna jest i owszem jak Anita Werner na etapie poczÂątkowym
choÌ ostatnimi czasy naby³a umiejêtnoœÌ uœmiechania, ró¿nie to jej wychodzi, czêœciej widac ¿e to sztuczne ale i tak niedrówna Iwonie Radziszewskeij któa po uœmeoichu zamineia³a twarz w kamienn¹ i rzuca³a w bok przeczytane kartki
ja jej gÂłosu nie znosze i nie zniose, patrzÂąc na niÂą kojarzÂą mi siĂŞ biedne filmy erotyczne
zreszto tylko totalny g³upiec , ok g³upka by siê nie wyrobi³a, siedz¹c po 4-5dni w pracy od ponad pó³ roku, a ona tam jest i bêdzie póki m¹¿ j¹ bêdzie chcia³ przy Wiertniczej
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24