Coraz bardziej debilna strona www.tvn.tivi.pl
Moderator: Łukasz
Coraz bardziej debilna strona www.tvn.tivi.pl
G³upota redakcji tej strony przera¿a! Strona schodzi na psy, nowa grafika jest do d..., Z forum odchodz¹ wartoœciowi u¿ytkownicy, na rzecz pĂł³inteligentnych dzieciakĂłw, fanĂłw "telewizji" TVN.
Wszyscy mają doła, mam i ja
Re: Coraz bardziej debilna strona www.tvn.tivi.pl
A ja jestem spokojny dopóki s¹ tacy intelektualiœci na forum jak ty Micha³micha³ pisze:G³upota redakcji tej strony przera¿a! Strona schodzi na psy, nowa grafika jest do d..., Z forum odchodz¹ wartoœciowi u¿ytkownicy, na rzecz pó³inteligentnych dzieciaków, fanów "telewizji" TVN.

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
-
- Zbanowany
Nie tylko odchodz¹, ale te¿ dostaj¹ bana, ewentualnie ich konta s¹ blokowane, a niektóre posty usuwane... Sytuacja niczym w ZSRR - jednego dnia jesteœ, drugiego ju¿ ciê nie ma. Brakuje tylko pokazowych procesów...micha³ pisze:G³upota redakcji tej strony przera¿a! Strona schodzi na psy, nowa grafika jest do d..., Z forum odchodz¹ wartoœciowi u¿ytkownicy, na rzecz pó³inteligentnych dzieciaków, fanów "telewizji" TVN.
Tak ma pan racje panie administratorze - w duÂżej mierze lepiej prowadziĂŚ coÂś przypominajÂącego dyskusjĂŞ z grupÂą klakierĂłw - gimnazjalistĂłw. A i wysliaĂŚ siĂŞ wĂłwczas nie trzeba. Po co, wszak wiadomo w jakÂą stronĂŞ potoczy siĂŞ kaÂżda dyskusja. WiĂŞc niech trwa Ăłw stan umysÂłowej impotencji i samozadowolenia.
Nie pozdrawiam.
A ja CiĂŞ pozdrawiam Faustusie. I chyba teÂż siĂŞ trochĂŞ stoczyÂłeÂś, rejestrujÂąc taki nick. Rozumiem rĂłwnieÂż TwĂłj Âżal z powodu osamotnienia w poglÂądach. Tak bywa... Nie histeryzuj.fafik-bez-Filutka pisze:Nie pozdrawiam.
A z tego IP juÂż pisaÂłeÂś pod innym nickiem. ZaplÂątaÂłeÂś siĂŞ trochĂŞ we wÂłasne kombinacje.