Na Szkapy poziomie...
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Haha.. Jak miÂło! 
Przez ten czas na jego blogu http://www.tanieczgwiazdami.blox.pl pojawiÂła siĂŞ nowa oprawa graficzna
a oto fragment jednego z newsĂłw:
Nadal b³êdy ortograficzne 

Przez ten czas na jego blogu http://www.tanieczgwiazdami.blox.pl pojawiÂła siĂŞ nowa oprawa graficzna

Biedny zasilacztanieczgwiazdami.blox.pl pisze:WITAMY , PRZEPRASZAMY ÂŻE TEN WPIS JEST TAK PĂÂŹNO ALE PRZEZ KILKA DNI BYLY PROBLEMY Z PRZEPALONYM ZASILACZEM.DRUGI ODCINEK NALEÂŻAÂŁ DO QUICKSTEP'A I RUMBY . ODPADLI BLANKA (P.10) I PIOTR Z 26 PUNKTAMI SENDZIĂW I 1P WIDZĂW. NAJWIECEJ OTRZYMALI KASIA I MARCIN (P.Z 36 PUNKTAMI SENDZIĂW , + 10 PUNKTAMI WIDZĂW. 2 MIEJSCE ZAJELI MALGOSIA I RAFAL (P.1) Z 36 PUNKTĂW , BYLI EGZEKWO ALE WIDZOWIE ZADYCEDOWALI O 8 PUNKTACH. I 3 MIEJSCE ZAJELI PIOTR I ANNA (P.9) Z 33 PUNKTAMI I OD WIDZĂW 5 PUNKTĂW.CALOM TABELE MOÂŻNA ZOBACZYC W CIEKAWOSTKI PARY KTĂRE TANCZYLY QUICKSTEP'A : (...)

Lepsze jest to:
I wtedy nawet ja go nie uproszĂŞ, Âżeby zostaÂło.
Poza tym fajnie, Âże nowa szata jest nowoÂściÂą.
:D:D
WiĂŞc piszcie duÂżo na forum.tvn.tivi.pl, bo jak nie to forum wyjdzie sobie ze strony i pĂłjdzie niewiadomo gdzie.WITAMY, W NASZEJ NOWEJ SZACIE POPRZEDNIA NIE PRZYNIOSLA DOBRYCH WYNIKĂW . NA NASZEJ STRONIE ANKIETA PROSIMY O ZAGLOSOWANIE UCZESTNIKA Z PARY! ZEBRANE WYNIKI OGLOSIMY 15 PAÂŹDZIERNIKA NA NASZEJ STRONIE !. NA STRONE WESZLO JUÂŻ FOURM ZAPRASZAMY DO KOMENTOWANIA . PRZYPOMINAMY ÂŻE DZIÂŚ 1 PARA ODPADNIE Z PROGRAMU ZAPRASZAMY O 20.05 A JUÂŻ TERAZ NA FOURM DYSKUTUJ. NASZA NOWA SZATA JEST NOWOÂŚCIOM , A Z TOM POPRZEDNIOM TO NASZ POMYSL . MAMY TEÂŻ DATE CZATU ! ZOBACZCIE SAMI !., POZDRAWIAMY

-
- Nowicjusz
TANIEC Z GWIAZDAMI - 1 edycja rozpoczela siĂŞ w kwietnu. wystartowalo 8 par i co tydzien odpadali. Zwycjensca byli oliver i kamila. 1 edycja przyniosla durze wyniki oglodanosci i w 2 edycji mamy nowosci. Part tanczyli tango, foxstrot , walec wiedenscki , walec angielski , qlinstep , samba , pasodoble , rumba , i cha - cha - cha. przy ostatnich odcinkach wystepowali po 2 taĂące .
Żartowałem.
Re: Na Szkapy poziomie...
kiedyś....
Witam wszystkich co kiedyś pisali o mnie i moim blogu,
no działo się, ktoś z was miał racje - miałem wtedy 11 lat,
wiem - pełno błędów ortograficznych było,
ale jak patrze na statystki to jestem z siebie dumny,
w sumie - ponad 1mln odsłon !!!,
a w ''szczytowych'' dniach - 25tys./na dzień
jak na bloga to jest MEGA-SUKCES!
do dziś mam (stare konto) zablokowane na tym forum
i do dziś nie wiem czemu mi je zablokowali
dziś....
hmm, - tvnfakty.pl przetrwał i nie ma żadnej konkurencji - gratuluje
ja - dziś żałuje bo w tamtych latach mogłem sporo zarobić na blogu
na sprzedaży serwisu (były takie oferty) no i na reklamach
no ale nie ma co rozpaczać .
Właśnie pracuje nad moim nowym projektem,
Będzie dużo blogów....
jeszcze zamieszam w internecie , udało się jak miałem 11lat uda się teraz
do zobaczenia , jesień 2012
-----------
są jeszcze na tym forum ci co się zemnie wyśmiewali ??
Witam wszystkich co kiedyś pisali o mnie i moim blogu,
no działo się, ktoś z was miał racje - miałem wtedy 11 lat,
wiem - pełno błędów ortograficznych było,
ale jak patrze na statystki to jestem z siebie dumny,
w sumie - ponad 1mln odsłon !!!,
a w ''szczytowych'' dniach - 25tys./na dzień
jak na bloga to jest MEGA-SUKCES!
do dziś mam (stare konto) zablokowane na tym forum
i do dziś nie wiem czemu mi je zablokowali

dziś....
hmm, - tvnfakty.pl przetrwał i nie ma żadnej konkurencji - gratuluje

ja - dziś żałuje bo w tamtych latach mogłem sporo zarobić na blogu
na sprzedaży serwisu (były takie oferty) no i na reklamach
no ale nie ma co rozpaczać .
Właśnie pracuje nad moim nowym projektem,
Będzie dużo blogów....
jeszcze zamieszam w internecie , udało się jak miałem 11lat uda się teraz
do zobaczenia , jesień 2012

-----------
są jeszcze na tym forum ci co się zemnie wyśmiewali ??
Re:
a teraz już wiemŁukasz pisze:Szkapa dostaÂła bana. Lubicie wszystko wiedzieĂŚ, wiĂŞc wyjaÂśniĂŞ podstawowe powody:
1. Prawie wszystkie jej tematy zostaÂły zablokowane, poniewaÂż siĂŞ powtarzaÂły.
2. Ortografia, estetyka i przede wszystkim sens jego postĂłw byÂły poniÂżej jakichkolwiek norm.
3. Nie pisaÂł niczego sensownego, a jedynie przysparzaÂł kÂłopotĂłw moderatorom.
4. Skopiowa³ na swojego bloga du¿¹ czêœÌ tvn.tivi.pl
I jeszcze jeden powĂłd, najciekawszy:
5. Przy rejestracji powinien klikn¹Ì, ¿e nie ma ukoùczonych 13 lat i przes³aÌ mi odpowiedni¹ zgodê od rodziców. Zgody nie dosta³em do dziœ.

Szkapo, to naprawdę Ty?
Nie trzeba będzie Cię już banować?

Tak , to naprawdę jaŁukasz pisze:Szkapo, to naprawdę Ty?Nie trzeba będzie Cię już banować?

nie ma za co mnie banować

- nie powtarzam tematów , Ortografia i estetyka w ''normie'' , z sensem piszę, nic nie kopiuję

zgodę wysłać ?

Nie trzeba już zgody.
Jak masz te swoje blogi jeszcze to w ramach zadośćuczynienia za dawne winy zamieść, proszę, link do jednej z moich stron. Więcej szczegółów tutaj: http://tvnfakty.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=3683
Jak masz te swoje blogi jeszcze to w ramach zadośćuczynienia za dawne winy zamieść, proszę, link do jednej z moich stron. Więcej szczegółów tutaj: http://tvnfakty.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=3683