Nazywam sie Pawel Szamburski (czesto moje nazwisko jest mylone np ostatnio na dyplomie bylo napisane Samburski

Rodzensktwo: brat - Marek i 2 siory Kaska i Kryska.

Jak sie nie trudno domyslec chodze (bo musze) do 3 klasy gimnazjum. Jednak w szkole lubie pare przedmiotow szczegolnie humanistyczne (polak, historia, wos) i z tych przedmiotow mam najlepsze oceny

Bardzo lubie klikac na gg (8202968) i pisac na tym forum i chyba nic wiecej na kompie bo nie mam za duzo czasu. Lubie takze spotykac sie ze kumplami z ktorymi robimy rozne rzeczy :aniolek:

Nie za bardzo lubie czytac ksiazki wole juz newsy w necie czy gazety.

Sport: chyba z tego lubie tylko siatkowke na inne sporty jakos nie zwracam wiekszej uwagi.

Czasem jestem bardzo nieznosny

Interesuje sie telewizja nie tylko TVN, ale wszystkimi w Polsce chce wiedziec jakie maja wyniki ogladalnosci itp. ble, ble, ble...

Ulubieni dziennikarze: Justyna Pochanke, Bogdan Rymanowski, Piotr Marciniek, Anita Werner, Patrycja Redo, Tomasz Sianecki, Tomasz Siekielski, Roman Mlodkowski i lubie tez Grzegorza Miecugowa.

Nie lubiani dziennikarze Grzegorz A*tomat Kajdanowicz, Wysocka i Gugala czy jak mu tam (ten co prowadzi "Wydarzenia").

Kim chcialbym zostac w przyszlosci? Oczywiscie dziennikarzem takim jak Piotr Marciniak lub Bogdan Rymanowski. Kiedys tez chcialem poprowadzic program rozrywkowy nawet wymyslilem wlasny format, ktory uwazam za dobry.

Copyright 1990-2005 pawell :evil2: Wszelkie prawa zastrzezone :evil2:
Teraz wy, zapraszam wszystkich od napisania czegos o sobie