co do serwera to http://www.imageshack.us nie zmienijsza

Hehehe raczej sÂądze ze to listonosz siĂŞ pastwiÂł nad tÂą okÂładkÂą

A poza tym Blacku drogi do mnie miaÂł zdaje siĂŞ dÂłuÂższÂą drgoĂŞ z Poznania ten Press niÂż do Ciebie :evil2:
Moderator: Łukasz
Masz racje Black. Ju¿ zapomnia³em o takim czyms jak w¹tki poboczne.A kto nas niby natchn¹³ i nakierowa³ na ten tor dysputy Question
W³aœnie mia³em zamiar u¿yÌ drugi raz mojej "nieposkromionej inteligencji" i napisac o zbli¿aj¹cych siê obchodach 300-nej strony w¹tku. Mam nadziejê, ¿e tym razem to ja bêdê tym szczêœliwcem który j¹ zapocz¹tkuje, tym samym wyprzedzaj¹Ì BlackaMichaek, poczekaj, jak poczujemy, ¿e trzechsetna strona w¹tku jest coraz bli¿ej, to dopiero zaczniemy galopowaÌ i przeœcigaÌ siê w pomys³ach na dyskusjê A skoro Anita nie dostarcza nam materia³ów do analizy, to bêdziemy musieli puœciÌ wodze naszej wyobraŸni
Black, czyÂżbym wyczuwaÂł w twojej wypowiedzi nutkĂŞ zazdroÂści i poirytowania mojÂą zapowiedziÂą, Âże zamierzam ciĂŞ wyprzedziĂŚ??AleÂście pogalopowali z tÂą 300-setnÂą stronÂą Shocked To nie wyÂścigi
Wierzê jej na s³owoDziennik £ódzki - 19 marca 2004 pisze:Anita Werner: Startowanie w rajdach zaczê³am kilka lat temu w £odzi. By³ to zrêcznoœciowy rajd kobiet. Ca³kiem nieŸle mi posz³o. Nie mia³am wtedy jeszcze nawet dwudziestu lat, ale by³am ju¿ trzecia w regionie ³ódzkim i zakwalifikowa³am siê do ogólnopolskich fina³ów. Tam ju¿ by³o nieco gorzej. PóŸniej z przyjació³mi z £odzi zaczêliœmy bawiÌ siê w rajdy. JeŸdziliœmy w Bieszczady pokonywaÌ nierównoœci terenu. To mnie zafascynowa³o. JeŸdzi³am te¿ jako pilot, babra³am siê w b³ocie, poci³am siê. Potrafi³am schudn¹Ì przez cztery dni nawet cztery kilogramy. Ale by³o cudownie.
PrawdaChyba nie mamy o co siĂŞ, pĂłki co, sprzeczaĂŚ Wink
Prawda, prawda i jeszcze raz niestety prawdaLepiej poubolewajmy nad tym, Âże AnitĂŞ dozujÂą nam teraz jak pacjentom, ktĂłrym trzeba podtrzymaĂŚ akcjĂŞ serca, czyli tyle o ile
KiedyÂś byÂło tak piĂŞknie, tu sesja, tam sesja, tu artykuÂł, tam artykuÂł... ahhhhhhhhhhh.... wspomnienia
Poszperaj kamuii bo ja tej fotki nie wiedzialemNo a odchodzÂąc od tematu fotek to czy Ty juÂż siĂŞ czasem z AnitÂą w bibliotece nie spotkaÂłeÂś sly nawet fotke zdaje siĂŞ widzieliÂśmy
Zaraz zaraz gdzie ona byÂła musze jÂą wyszperaĂŚ
TeÂż prawda.Do 300 strony nam jeszcze sporo brakuje ale 250 to teÂż taka rocznicowa
aleÂż ja jÂą mam :evil2: nawet na dysku teraz nic tylko szatnazowac BlackaPoszperaj kamuii bo ja tej fotki nie wiedzialem
A moÂże jÂą wÂłaÂśnie odnalazÂł i dlatego ... :hyhy: Na wszelki wypadek, nie usuwaj Kamuii tej fotki, kto wie kiedy nas zaskoczy jakiÂś nowy ''Eryk'' :evil2:kamuii pisze:mozna by ja byÂło do Eryka wysÂłaĂŚ aby pokazac z kim Anita siĂŞ po bibliotekach szlajaale teraz to bez sensu
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 26 gości