[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Tylko, Âże w tym programie nie moÂżna oceniaĂŚ osoby, a jej umiejĂŞtnoÂści tanecznych... Co z tego, Âże WesoÂłowski jest fajny i lubiany, jak i tak nie umie taĂączyĂŚ... Przez to uwielbienie widzĂłw dla jego osoby wyleciaÂło kilku lepiej taĂączÂących bohaterĂłw...:: Kamil pisze:Tylko tu nasuwa siĂŞ kilka podstawowych pytaĂą i wypÂływajÂący z nich wniosek. JakÂą nazwĂŞ ma program? "Taniec z gwiazdami". Kto w tym programie jest gwiazdÂą? Kuba czy Edyta? Kuba. Kogo w takim razie mamy oceniaĂŚ? KubĂŞ! Taka podstawowa prawda i niÂą powinniÂśmy siĂŞ kierowaĂŚ.
-
- Nowicjusz
Ha bardzo dobrze ze zostaÂły najlepsze pary.uwazam ze powinna wygrac Malgorzata Foremiak poniewaz takie postepy jakie poczyniÂła zasÂługuja na szacunek.poza tym Kaski nie powinno byc w tym programie bo konczyla szkoÂłe baletowa.czyli to jest niesprawiedliwe.ja jestem za Gosia, bo bardzo dobrze jej idzie, chcociaz stawiam ze niestety wygra Kaska. pozdrawiam
"Rób co chcesz nigdy niczego nie załuj.."-pfk
Dlaczego niesprawiedliwe? TVN zapraszajac ja do wziecia udzialu w programie pewnie liczyl ze przyciagnie ona przed ekrany w niedzielne wieczory swoich fanow, ktorych pewnie jest nie malo bo gra z najpopularniejszym polskim serialu i wiele osob ja lubi i pewnie chcialo by zobaczyc jak tanczy. I TVN to sprytnie wykorzystal. Tak samo jest z Malgorzata Foremniak tez gra w bardzo popularnym serialu ktory czasem przyciagal (nie wiem jak jest teraz) 9 mln widzow.martita_86 pisze:poza tym Kaski nie powinno byc w tym programie bo konczyla szkoÂłe baletowa.czyli to jest niesprawiedliwe.
I tak mysle ze wygra Foremniak bo jak dla mnie tanczy lepiej niz Cichopek.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

tez niezupelnie. Kasia jest akurat twarza Impresariatu ITI ;-)pawell pisze:Dlaczego niesprawiedliwe? TVN zapraszajac ja do wziecia udzialu w programie pewnie liczyl ze przyciagnie ona przed ekrany w niedzielne wieczory swoich fanow, ktorych pewnie jest nie malo bo gra z najpopularniejszym polskim serialu i wiele osob ja lubi i pewnie chcialo by zobaczyc jak tanczy. I TVN to sprytnie wykorzystal. Tak samo jest z Malgorzata Foremniak tez gra w bardzo popularnym serialu ktory czasem przyciagal (nie wiem jak jest teraz) 9 mln widzow.martita_86 pisze:poza tym Kaski nie powinno byc w tym programie bo konczyla szkoÂłe baletowa.czyli to jest niesprawiedliwe.![]()
I tak mysle ze wygra Foremniak bo jak dla mnie tanczy lepiej niz Cichopek.Zobaczymy juz jutro jak to bedzie...
-
- Nowicjusz
Dlaczego niesprawiedliwe?? bo jej taniec idzie latwiej niz Gosce.o to chodzi, wszyscy powinni miec rowne szanse. moze i kaska gra w jej najpolularniejszych seriali ale dzieki Bogu nie wszyscy polskie seriale ogladaja. Ja jestem za Gocha bo jest Âświetna:-D
http://www.impresariat-iti.pl :]*Marcia* pisze:aha no powiedzmy zĂŞ kumam o co chodzi a jaki jest adres internetowy impresariatu iti ??
Ooo zmianila sie ta strona jak poprzednio bylem to byla zupelnie inna.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Nowicjusz
[quote=" .Mam nadziejĂŞ Âże w tej edycji wygrana bĂŞdzie sprawiedliwa (Kasia wygra)a nie tak jak w poprzedniej.(O.Janiak
kompletna poraÂżka )
[/quote]
wlasnie ze janiak wygral to bylo sprawiedliwe bo tanczyl najlepiej.Gocha jest fajna i wcale sztuczna nie jest, przynajmniej ja nie widze w niej sztucznosci.tak samo mozna stwierdzic ze cichopek jest sztuczna.Ja trzymam kciuki za Goche chcociaz i tak wiem ze wygra kaska bo niestety ludzie decyduja a nie jury.

wlasnie ze janiak wygral to bylo sprawiedliwe bo tanczyl najlepiej.Gocha jest fajna i wcale sztuczna nie jest, przynajmniej ja nie widze w niej sztucznosci.tak samo mozna stwierdzic ze cichopek jest sztuczna.Ja trzymam kciuki za Goche chcociaz i tak wiem ze wygra kaska bo niestety ludzie decyduja a nie jury.