[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
:brawo: :brawo: :brawo: :brawo: Katarzyna i Marcin wygrali II edycjĂŞ TaĂąca z gwiazdami !!Brawo !! Ogromne brawa dla tej bez wÂątpienia najlepszej pary programu ale teÂż ogromne brawa dla MaÂłgosi i RafaÂła. FinaÂł byÂł wielkim pojedynkiem tych dwĂłch wspaniaÂłych par !!
No to nie pozostaje nic innego jak czekaĂŚ do III edycji, ktĂłra jak mam nadziejĂŞ poprowadzi Kinga R.
Idealnie nadawaÂłaby siĂŞ do tej roli 
No to nie pozostaje nic innego jak czekaĂŚ do III edycji, ktĂłra jak mam nadziejĂŞ poprowadzi Kinga R.

ZIMA
-
- Czasem tu wpada
straciÂłem prawie 4 zÂł. a nie wygrali moi faworyci
... lubiĂŞ KasiĂŞ ale Foremniak jakby nie patrzeĂŚ, starsza ... 2 dzieci ... wiele daÂła z siebie, duzo wiĂŞcej niÂż Kasia. Ciekawe jak zataĂączyÂłaby Cichopek w wieku pani Foremniak? oj, nie miaÂłaby szans zapewne. W wczeÂśniejszej edycji taĂąca w ktĂłej wygraÂł Janiak nie oglÂądaÂłem ale patrzÂąc jak dziÂś taĂączyÂł
... nie wiem jacy konkurenci wtedy byli bo z tym co pokazaÂł ... w porĂłwnananiu z Cichopek i Foremniak ... PORAÂŻKA

Myslalem ze wygra Foremniak ale jak zwykle sie pomylilem.
Cichopek tez dobrze tanczyla wiec jej tez sie nalezala ta krysztalowa kula. Troche mnie to dziwi ze sedziowie dawali identyczne punkty.
Sam program byl bardzo dlui prawie 2 godziny
najbardziej podobal mi sie koniec programu gdy wszystkie pary tanczyly razem.
No nie wszystkie bo oprocz Markowskiej i jej partnera
no ale nie mogla rownoczesnie spiewac i tanczyc.
Nie wiem czy wszyscy zobaczyli kto siedzial na widowni - byl tam sam prezes stacji Piotr Walter i myslalem ze to on wreczy Krysztalowa Kule.
Co do tej kuli nawet fajna i jak na wszystkich nagrodach z programow TVN bylo na nim logo TVN.
A dzis juz o tym pisze:
> Onet.pl http://film.onet.pl/0,0,1206676,wiadomosci.html
> Gazeta.pl http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 48863.html
No i juz czekamy na III edycje "Tanca gwiazdami". Ciekawe kto bedzie tanczyl.

Sam program byl bardzo dlui prawie 2 godziny

A dzis juz o tym pisze:
> Onet.pl http://film.onet.pl/0,0,1206676,wiadomosci.html
> Gazeta.pl http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 48863.html
No i juz czekamy na III edycje "Tanca gwiazdami". Ciekawe kto bedzie tanczyl.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

ÂźrĂłdÂło: tvn.pl05.12.2005
Taniec z Gwiazadami FinaÂł - kolejny rekord.
Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel zwyciĂŞzcami II edycji TaĂąca z gwiazdami! Kolejny rekord oglÂądalnoÂści pobity!
Do FinaÂłu programu dotarÂły dwie pary - MaÂłgorzata Foremniak i RafaÂł Maserak oraz Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel. KrysztaÂłowa Kula powĂŞdrowaÂła do rÂąk najlepszej pary II edycji programu Taniec z gwiazdami. Suma gÂłosĂłw jurorĂłw i widzĂłw zadecydowaÂła o zwyciĂŞstwie Kasi i Marcina.
FinaÂł "TaĂąca z gwiazdami" obejrzaÂło prawie 8 milionĂłw widzĂłw.
Ps.
Tych, ktĂłrzy nie wiedzÂą, a interesujÂą siĂŞ TzG informujĂŞ, Âże dziÂś bodajze o 23:35 bĂŞdzie program o kulisach TzG II
co do piotra waltera to nie widzialem go ale w pierwzym rzedzie to siedziala kukulska i ... ilona Âłepkowska - z jednej strony nic dziwnego - to walka byla MjM i Na dobre... (O potedze tych seriali nie swiadczy fakt ze w TOP10 ubieglego tyg jest : 1. MjM 2. Na dobnre... 3 Taniec ... ) no ale moze w marcu bedzie jeszcze jeden serial w tvn ? 

TANIEC Z GWIAZDAMI III
ProwadzÂący: Katarzyna Skrzynecka & Hubert UrbaĂąski
1. Joanna JabÂłczyĂąska & RafaÂł Maserak
2. PaweÂł MaÂłaszyĂąski & Agnieszka Pomorska
3. Marcin Mroczek & Blanka Winiarska
4. Maciej ZakoÂścielny & Edyta HerbuÂś
5. Agnieszka Dygant & Robert Kochanek
6. Kinga Rusin & MichaÂł SkawiĂąski
7. Marcin Bosak & Magda SoszyĂąska
8 Tatiana Okupnik & Marcin Olszewski
9. Renata Dancewicz & Marek Fiksa
10. Danuta Stenka & Tomasz BaraĂąski
11. Mateusz DamiĂŞcki & Dominika Kublik
12. Szymon Wydra & Kinga Jurecka
Jury:
Edyta ÂŚliwiĂąska
Piotr GaliĂąski
Iwona Pawlovic
Beata Tyszkiewicz
Zbigniew Wodecki
ProwadzÂący: Katarzyna Skrzynecka & Hubert UrbaĂąski
1. Joanna JabÂłczyĂąska & RafaÂł Maserak
6. Kinga Rusin & MichaÂł SkawiĂąski
Jury:
Edyta ÂŚliwiĂąska
Piotr GaliĂąski
Iwona Pawlovic
Beata Tyszkiewicz
Zbigniew Wodecki
Ostatnio zmieniony poniedziałek 05 gru 2005, 20:31 przez Przemek, łącznie zmieniany 1 raz.
Żartowałem.
dzieki! niestety zrĂłznicowanie zbyt maÂłe, znowu brakuje osob w po 50-tce :? i oczywiÂście aÂż dwie osoby z "Na wspĂłlnej"Przemek pisze:1. Joanna JabÂłczyĂąska & RafaÂł Maserak
6. Katarzyna Bujakiewicz & MichaÂł SkawiĂąski

Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
Fajnie, fajnieszkapa na stronie http://www.tanieczgwiazdami.blox.pl pisze:ZNAMY JUÂŻ ZWYCIĂSCE 2 EDYCJI PROGRAMU TANIEC Z GWIAZDAMI . SÂĄ TO KATARZNA CICHOPEK I MARCIN CHAKIEL. W FINALE PARY ZATAĂCZYLY 3 TANCE LONCZNIE ZA 3 TAĂCE 2 PARY DOSTALY TYLE SAMO PUNKTĂW PRZEZ JURORĂW 118 PTK. TO WY WIDZOWIE ZADECYDOWALÂŚCIE KTO MA ZWYCIĂÂŻYĂ . STATYSTYKI , SONDY ORAZ KOMENTARZE ÂŚWIATCZYLY NA SAMYM POCZÂĄTKU ÂŻE WYGRA PARA KTĂRA ZWYCIĂÂŻY PIERWSZE 3 ODCINKI. TAK SAMO BYLO W PIERSZEJ EDYCJI PROGRAMU KIEDY OLIVIER I KAMILA WYGRYWALI WYGRALI CALOM EDYCJE. Z PRZEPROWADZONEJ SONDZIE 37% GLOSOWALA NA KASIE I MARCINA BO SÂĄ FANAMI.POD KONIEC ODCINKA MOGLIÂŚMY ZOBACZYĂ TANIEC OLIVERA I KAMILI (WALEC).

Mam pomysÂł: obstawiajmy kogo moÂżna byĂŚ moÂże bĂŞdzie mozna zaboczyĂŚ w 3 edycji TZG!
Żartowałem.