[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Hehe ciekaw jestem kto by 7 razy w tygodniu to ogl¹da³ i jak szybko by sie to ludziom znudzi³o. A do Martity: ok zróbmy eksperyment z samymi gwiazkami, które dopiero co pojawi³y siê na scenie i zobaczymy jaka bêdzie tego ogl¹daloœÌ. S¹dzê ¿e marniutka. Jedn¹ z najwiêkszych cech tego programu jest ró¿norodnoœÌ. Pozatym Doda siê ma³o nadaje bo nie wytrzyma³a by krytyki na swój temat.
no, z t¹ ró¿norodnoœci¹ to mog³oby byÌ lepiej! dowodem na to moje propozycje gwiazd do dzua³u w trzeciej edycji programu :-)Tasiu pisze:Hehe ciekaw jestem kto by 7 razy w tygodniu to ogl¹da³ i jak szybko by sie to ludziom znudzi³o. A do Martity: ok zróbmy eksperyment z samymi gwiazkami, które dopiero co pojawi³y siê na scenie i zobaczymy jaka bêdzie tego ogl¹daloœÌ. S¹dzê ¿e marniutka. Jedn¹ z najwiêkszych cech tego programu jest ró¿norodnoœÌ. Pozatym Doda siê ma³o nadaje bo nie wytrzyma³a by krytyki na swój temat.
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
-
- Nowicjusz
Wiesz Tasiu chodzi o to ze to niewazne bedzie w jakim wieku beda osoby tylko o to czy beda potrafily przyciagnac ludzi taka jest prawda.poza tym duzo ludzi starszych naprawde nie jest zacofana i znaja mlodsze pokolenia;-/a Dody nigdy w zyciu tam nie chce widziec ona jest tandetna........Tasiu pisze:A do Martity: ok zróbmy eksperyment z samymi gwiazkami, które dopiero co pojawi³y siê na scenie i zobaczymy jaka bêdzie tego ogl¹daloœÌ. S¹dzê ¿e marniutka. Jedn¹ z najwiêkszych cech tego programu jest ró¿norodnoœÌ. Pozatym Doda siê ma³o nadaje bo nie wytrzyma³a by krytyki na swój temat.
"Rób co chcesz nigdy niczego nie załuj.."-pfk
Telewizja TVN oglasza casting dla tancezy ktorzy by chcieli zatanczyc w III edycji "Tanca z gwiazdami". Szczegoly>>> http://www.tvn.pl/2005,12,1302172,nagoraco.html
czyli to mozemy uznac ze potwierdzenie ze bedzie III edycja tego programu...

czyli to mozemy uznac ze potwierdzenie ze bedzie III edycja tego programu...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Medialink.pl pisze:"Super Express" informuje o kulisach przygotowaĂą do trzeciej edycji tanecznego show telewizji TVN. Kolejna odsÂłona programu ma zaskoczyĂŚ widzĂłw oraz utrzymaĂŚ rekordowÂą widowniĂŞ przed ekranami telewizorĂłw.
Komercyjny kanaÂł prowadzi prace nad uatrakcyjnieniem formuÂły zabawy oraz negocjuje z polskimi artystami warunki udziaÂłu w "TaĂącu z gwiazdami".
- Na liÂście jest wiele nazwisk, ale zaawansowane rozmowy prowadzone sÂą z 6 artystami. Docelowo ma byĂŚ ich 10 - zdradza informator "SE", osoba zwiÂązana z programem "Taniec z gwiazdami". - Teraz "dobre" nazwisko nie gwarantuje gwieÂździe udziaÂłu w zabawie. Cichopek i Foremniak tak wysoko podniosÂły poprzeczkĂŞ, Âże ci, ktĂłrzy wezmÂą udziaÂł w programie, muszÂą mieĂŚ smykaÂłkĂŞ do taĂąca, a nie drewniane nogi. Taki przypadek jak Kuba WesoÂłowski z pewnoÂściÂą siĂŞ nie powtĂłrzy.
Twierdzi teÂż, Âże udziaÂłem w tanecznym show powaÂżnie zainteresowani sÂą: piosenkarki Tatiana Okupnik i Natalia Kukulska, aktorka Joanna Koroniewska oraz aktorzy Borys Szyc, PaweÂł MaÂłaszyĂąski, Jan Wieczorkowski a nawet Maciej ZakoÂścielny.
- Teraz dogrywane s¹ szczegó³y z produkcj¹. Ale ostateczne decyzje zapadn¹ nie wczeœniej ni¿ w po³owie stycznia - zapewnia gazetê. - W tej chwili trwaj¹ negocjacje z artystami, ale nazwisk nie mogê paùstwu zdradziÌ - mówi "Super Expressowi" Katarzyna Barylak, odpowiedzialna za obs³ugê informacyjn¹ "Taùca z gwiazdami". - Kiedy zapadn¹ konkretne decyzje, z przyjemnoœci¹ paùstwa o nich powiadomiê.
Trwa casting na tancerzy. TVN poszukuje piêciu, kolejna pi¹tka do³¹czona zostanie z dwóch sk³adów, które sprawdzi³y siê ju¿ na parkiecie. W tym gronie z pewnoœci¹ nie zabraknie Kamili Kajak, która powiod³a na szczyt w pierwszej edycji Oliviera Janiaka. Na stronie internetowej tancerki jest informacja, ¿e przymierza siê do treningów z Wieczorkowskim, "M³odym" z "Fali zbrodni".
Kamilu wyprzedziÂłeÂś mnie...
Ale nie tylko dzis "Super Express" o tym pisze tak¿e w "Fakcie" jest artykó³, ale tylko o Joannie Koroniewskiej. SE pisze ¿e ona mo¿e wyst¹piÌ w III edycji "Tanca z gwiazdami" a w "Fakcie" aktorka mówi ¿e nie bedzie taùczyÌ...

Ale nie tylko dzis "Super Express" o tym pisze tak¿e w "Fakcie" jest artykó³, ale tylko o Joannie Koroniewskiej. SE pisze ¿e ona mo¿e wyst¹piÌ w III edycji "Tanca z gwiazdami" a w "Fakcie" aktorka mówi ¿e nie bedzie taùczyÌ...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!