Problem z komputerem
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Problem z komputerem
Mam pytanie do komputerowców otó¿ niektóre aplikacje zainstalowane na dyskó c same sie wy³¹czaj¹ np: kiedy korzystam z opery po pewnym czasie sama sie wy³¹cza, mam win xp prof
Pozdrawiam
Krzysiek
Pozdrawiam
Krzysiek
Mam podobny problem
w tedy zazwyczaj odinstalowuje opere i instaluje na nowo na jakiÂś czas pomaga 
Zazwyczaj odpowiadajÂą za to wiruchy ale ja nie uÂżywam Âżadnego anty wira bo i tak Âśrednio raz na tydzien robie formata
Ale Tobie radze sprĂłbowaĂŚ... 
OczywiÂście nie wykluczam teÂż innych problemĂłw... moÂże ktoÂś jeszcze coÂś podpowie

Zazwyczaj odpowiadajÂą za to wiruchy ale ja nie uÂżywam Âżadnego anty wira bo i tak Âśrednio raz na tydzien robie formata

OczywiÂście nie wykluczam teÂż innych problemĂłw... moÂże ktoÂś jeszcze coÂś podpowie
Android <3
A skoro juÂż mamy taki temat to i ja zapytam :]
Mam obudowê ATX i po wy³¹czeniu systemu komp powinien mi siê sam wy³¹czyc... ale tak siê nie dzieje odl¹d zainstalowa³am XP. Poprostu siê zatrzymuje na planszy mo¿na wy³¹czyÌ komp.
Kiedyœ na 1 z for znalaz³am info ze trzeba w³¹czyÌ tak¹ jedn¹ funkcjê w zarz¹dzaniu energi¹ :>
Niestety odkÂąd mĂłj komp powrĂłciÂł z naprawy ta funkcja zniknĂŞÂła
Moze ktoÂś ma jakiÂś pomysÂł jak to odblokowaĂŚ ?
Mam obudowê ATX i po wy³¹czeniu systemu komp powinien mi siê sam wy³¹czyc... ale tak siê nie dzieje odl¹d zainstalowa³am XP. Poprostu siê zatrzymuje na planszy mo¿na wy³¹czyÌ komp.
Kiedyœ na 1 z for znalaz³am info ze trzeba w³¹czyÌ tak¹ jedn¹ funkcjê w zarz¹dzaniu energi¹ :>
Niestety odkÂąd mĂłj komp powrĂłciÂł z naprawy ta funkcja zniknĂŞÂła

Moze ktoÂś ma jakiÂś pomysÂł jak to odblokowaĂŚ ?
Android <3