Cholera jasna, przegapiÂłem zajawkĂŞ faktĂłw :/ Ale Anita na pewno bĂŞdzie o 16.25 - widziaÂłem jÂą na stanowisku

Ale za to widziaÂłem teÂż reklamĂŞ ''Damy Pik''

Moderator: Łukasz
Nie da siĂŞ ukryĂŚ :jupi::jupi: Jest, jest, jest Anita w caÂłej okazaÂłoÂści :super:
UwierzyÂł, Âże Anita jest w Faktach dopiero, jak jÂą tam zobaczyÂł na wÂłasne oczy i usÂłyszaÂł na wÂłasne uszyBlack Jack pisze:MiaÂłem racjĂŞ - rano to nie byÂły zwidy :jupi:
ZupeÂłnie jak gdyby wrĂłciÂła z dwutygodniowego urlopu :evil2:ByÂła juÂż od samego poczÂątku rzeÂśka, energiczna i dynamiczna, zapowiedzi dedukowaÂła expresowo
Make-up? Mnie siĂŞ wydawaÂło, Âże Anita nie miaÂła Âżadnego make-up :? Fakt blada byÂła, szczuplejsza chyba teÂż - niestety :sad: Na capsach to widaĂŚ :? MoÂże Anita chce wrĂłciĂŚ do tej wagi, ktĂłrÂą miaÂła bĂŞdÂąc nastolatkÂą?MoÂże byÂła trochĂŞ bladaale to mogÂła byĂŚ''zasÂługa'' ÂświateÂł, bÂądÂź zbyt jasny make up
I wydawaÂło mi siĂŞ, Âże jest jeszcze szczuplejsza w talii...,
Nie Black, to nie jest normalne, Âżeby odczuwaĂŚ tak silny niedosyt obecnoÂści najlepszej i ulubionej dziennikarki :[ to jest chora sytuacja, przeÂżarta koteryjÂą i nepotyzmem :mad:odczuwam oczywiÂście straszny niedosyt :/ Ale to chyba nic dziwnegoW moim przypadku to normalne
![]()
A gdyby program prowadzi³a p. Pochanke by³oby conajmniej 3 razy tyleMarcin pisze:Wed³ug Medialinku pierwszy (pierwszy d³ugi) odcinek Damy Pik ogl¹da³o prawie pó³ miliona osób(...)
Oby tylko znowu siĂŞ nie rozchorowaÂłaPewnie tylko moÂżemy pomarzyĂŚ, Âże w przyszÂłym tygodniu zobaczymy AnitĂŞ odrabiajÂącÂą aktualno-tygodniowe dyÂżury
Samo Âżycie :? SkÂąd ja to znam :dobani: ,,Marnotrawcy'' talentu Anity dÂługo z piekÂła nie wyjdÂątvn24 nigdy nie bĂŞdzie zadowolona dobrymi wynikami Anity, to tylko moÂże Anicie paradoxsalnie zaszkodziĂŚ
UczÂą siĂŞ, uczÂą."Program (Dama Pik) prowadzi Anita Werenr, znana dziennikarka TVN24, prezenterka FaktĂłw ale przede wszystkim kobieta z klasÂą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 16 gości