Bartek pisze: (A czy OglÂądaÂł ktoÂś z was K11 - Kommissare im Einsatz ?)
Ja ogladalem jak dla mnie ten serial jest gorszy od "W11 - Wydzial sledczy". Tam chyba tez sa 2 pary ale dokladnie nie wiem bo zawsze trafiam na odcinki z takim lysym panem i jego partnerka...
ja do niedawna mieskzaÂłam w NIemczech ..i tam serial jest popularny ale nie cieszy sie taka popularnoÂścia jak u nas W11 ...jest bardziej sztuczny ...i taki komercyjny bardziej ....
KrĂŞcÂą go w Monachium ;-) i W11 jest na licencjii wÂłasnie tegoÂż ,, K11- Kimmisare im Einsatz ``;-)
tak i teraz W11 bedzie emitowane 3 razy w tyfgodniu Pon- Âśroda i kaÂżdego dnia inna para
szkoda bo AÂśka z Seba na tym straca...bo ta pare teraz osobiscie najbardziej lubie !
ja teÂż lubie najbardziej Aske i Sebastiana ...z W11
SpotkaÂłam ich tez w Krakowie podczas krĂŞcenia odcinka ...tez sa extra !!! chcia³¹bym miec okazje jeszcze przekonaĂŚ sie jaki jest ten KUBA GĂSIARZ ... nie paÂłam do niego sympatiÂą ale po tym jak przekonaÂłam sie jaka jest Marzena - fuper to kkto wie byc moze i Kuba taki by sie okazaÂł ....no zobaczymy moze jeszcze bedzie okazja
a Ance i RafaÂłowi daje na razie kredyt zaufania nie ciekawia mnie tak zbytnio Âśledztwa przez nich prowadzone ..moze z czasem to sie zmieni ..zobaczymy
Glowni bohaterzy serialu "W11 - wydzial sledczy" i chyba "Detektywow" (ale nie jestem pewnien) oraz dyrektor programowy TVN - Edward Miszczak spotkali sie z Komendantem Glownym Policji bylo o tym dzis w programie "Co za tydzien"...
Nie, ale jak ktos chce zobaczyc powtorke to jest :
> dzis na TVN Siedem o 23:55
> i od ktoregos dnia powtorki na TVN Style jak zobacze ze juz sa powtorki tego odcina na tej stacji to powiem :]
> jeszcze kiedys powtorka byla w poniedzialki na TVN, ale chyba po polnocy teraz ich juz nie ma...
Co oni robiÂą w tym Onecie Âże nie zauwaÂżyli ze "W11" jest nadawane od poniedziaÂłku do Âśrody ?? :? W bannerze reklamowym w programie TV na Onecie jest napisaÂłem od pon. - pt. :? I teÂż nie zauwaÂżyli Âże nie ma juÂż "Magdy M." we wtroki o 21:30, ba w ogĂłle jej nie ma. :?