19 grudnia 3000 wydanie "Faktow"
Moderator: Łukasz
No i zaczĂŞÂło sie nowa belka
i nowy napis Fakty...
prowadzi oczywiÂśce StyÂśka
nic w tym dziwnego wszak sama sobie ustala grafik :/
WedÂług mnie zupeÂłnie na to NIE ZASÂŁUÂŻYÂŁA !!!!
owszem jest najlepsza
i jest to FAKT bezsprzeczny ale to nie ona utrzymaÂła fakty po odjeÂściu lisa jak to sugeruje dzisiejszy nowy dzieĂą...
To Rymanowi nale¿y siê ten zaszczyt . Nie przyszed³ na gotowe tylko odwaznie poprowadzi³ okrêt który nie wiadomo gdzie mia³ dobrn¹Ì
I to on dzisiaj powinien prowadziĂŚ

prowadzi oczywiÂśce StyÂśka

WedÂług mnie zupeÂłnie na to NIE ZASÂŁUÂŻYÂŁA !!!!
owszem jest najlepsza

To Rymanowi nale¿y siê ten zaszczyt . Nie przyszed³ na gotowe tylko odwaznie poprowadzi³ okrêt który nie wiadomo gdzie mia³ dobrn¹Ì

Android <3
No i 3 000 program FaktĂłw za nami. Ostatni materiaÂł byÂł najlepszy:"Fakty od kuchni" ale teÂż materiaÂł Tomka Sianeckiego o Kaziach, Wojtkach i innych w polityce teÂż nie byÂł najgorszy !! No i wielkie brawo za wspomnienie Marcina PawÂłowskiego oraz zauwaÂżenie, Âże faktycznym twĂłrcÂą programu byÂł Tomasz Lis.
Klasa, klasa i jeszcze raz klasa !!
Brawo TVN
Poza tym to byÂło tradycyjnie
Klasa, klasa i jeszcze raz klasa !!
Brawo TVN
Poza tym to byÂło tradycyjnie
ZIMA
-
- Czasem tu wpada
Raczej taka jest poprawna kolejnosc:
Lis, Ryman, Marcin, Kajdan,...(nie jestem tu w stanie wymienic wszystkich prowadzacych "Fakty" ktorzy byli w tym serwisie wczesniej niz Styska i Piotr...)Anita, Patrycja, Styska, Piotr...
I tak jak kamuii uwazam ze 3000. wydanie "Faktow" powinien poprowadzic Ryman... tak jak chyba prowadzil 2000.
I tez jak niektorzy liczylem na zmiany lecz sie przeliczylem...
A material zza kulis byl nawet fajny moze ktos nagral ?? chetnie byl zobacyl to jeszcze raz
Lis, Ryman, Marcin, Kajdan,...(nie jestem tu w stanie wymienic wszystkich prowadzacych "Fakty" ktorzy byli w tym serwisie wczesniej niz Styska i Piotr...)Anita, Patrycja, Styska, Piotr...
I tak jak kamuii uwazam ze 3000. wydanie "Faktow" powinien poprowadzic Ryman... tak jak chyba prowadzil 2000.
I tez jak niektorzy liczylem na zmiany lecz sie przeliczylem...
A material zza kulis byl nawet fajny moze ktos nagral ?? chetnie byl zobacyl to jeszcze raz

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

MiÂło, Âże tak wspominacie Marcina, Lisa, JustynĂŞ, Bogdana, Grzegorza, Piotra, AnitĂŞ, PatrycjĂŞ.
Ale dlaczego nikt nie wspomniaÂł o Iwonie Radziszewskiej? Fakty z niÂą byÂły takie sympatyczne, "swojskie", moÂżnaby rzec "domowe".

PamiĂŞtajmy teÂż o tych, ktĂłrych w Faktach byÂło maÂło. Grzegorz Miecugow, Roman MÂłodkowski, Anna JĂŞdrzejowska, Katarzyna SÂławiĂąska, czy chociaÂżby Joanna Rusak (teraz w Panoramie).
Ale dlaczego nikt nie wspomniaÂł o Iwonie Radziszewskiej? Fakty z niÂą byÂły takie sympatyczne, "swojskie", moÂżnaby rzec "domowe".

PamiĂŞtajmy teÂż o tych, ktĂłrych w Faktach byÂło maÂło. Grzegorz Miecugow, Roman MÂłodkowski, Anna JĂŞdrzejowska, Katarzyna SÂławiĂąska, czy chociaÂżby Joanna Rusak (teraz w Panoramie).
-
- Czasem tu wpada
PowinniÂśmy podziĂŞkowac za te 3000 wieczorĂłw ktĂłre spĂŞdziliÂśmy z:
- Marcinem PawÂłowskim
- JustynÂą Pochanke
- IwonÂą RadziszewskÂą
- Anita Werner
- Tomaszem Lisem
- PatrycjÂą Redo
- Bogdanem Rymanowskim
- Grzegorzem Miecugowem
- Piotrem Marciniakiem
- JoannÂą Rusak
- Grzegorzem Kajdanowiczem
- Marcinem PawÂłowskim
- JustynÂą Pochanke
- IwonÂą RadziszewskÂą
- Anita Werner
- Tomaszem Lisem
- PatrycjÂą Redo
- Bogdanem Rymanowskim
- Grzegorzem Miecugowem
- Piotrem Marciniakiem
- JoannÂą Rusak
Żartowałem.
A mozePabloOoOo_90 pisze:Z tego co pamiĂŞtam 2000 wydanie FaktĂłw prowadziÂł Lis ... byÂło to przed jakimÂś duÂżym ekranem - analizowano na nim przebieg wydarzeĂą w Iraku (poczÂątek wojny)

I jeszcze moim zdaniem powinien zostac ten znaczek "faktow" tylko problem z tym w ktorym rogu w dolnymlewym nie moze bo by nie bylo widac przez znak TVN 24 natomiast w lewym dolnym przeszkadzam w napisach archiwum czy na zywo. No ale powinien gdzies ten znaczek byc...

Jeszcze Anna Jedrzejowska i Katarzyna Slawinska i to by byli wszyscy prowadzacy "Fakty"...Przemek pisze:PowinniÂśmy podziĂŞkowac za te 3000 wieczorĂłw ktĂłre spĂŞdziliÂśmy z:
- Marcinem PawÂłowskim
- JustynÂą Pochanke
- IwonÂą RadziszewskÂą
- Anita Werner
- Tomaszem Lisem
- PatrycjÂą Redo
- Bogdanem Rymanowskim
- Grzegorzem Miecugowem
- Piotrem Marciniakiem
- JoannÂą Rusak

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Redix byÂło by super czekamy :]
Co do materia³u to byl wed³ug mnie s³aby i ma³o ciekawy b³êdem by³o danie do niego Mazura
za to Siano i komentarz Justyny Tomcio
rozbrajajÂący :]
Co do podziĂŞkowaĂą to
DziĂŞkujĂŞ ze swojej strony bo bez nich nie byÂł by to ten sam serwis
Lisowi (bez niego nie byÂło by faktĂłw)
Marcinowi
Anicie
Rymanowi
Justynie
Patrycji
Piotrkowi
A Grzesiowi dziĂŞkuje za starania :evil2:
W tej dokÂładnie kolejnoÂści :]
trza teÂż podziĂŞkowaĂŚ wszystkim reporterom ktĂłrych nie sposĂłb wymieniĂŚ i reszcie zaÂłogi
SzczegĂłlnie
Siano,Seki, Kolenda Zaleska
Co do materia³u to byl wed³ug mnie s³aby i ma³o ciekawy b³êdem by³o danie do niego Mazura

Co do podziĂŞkowaĂą to
DziĂŞkujĂŞ ze swojej strony bo bez nich nie byÂł by to ten sam serwis
Lisowi (bez niego nie byÂło by faktĂłw)
Marcinowi
Anicie
Rymanowi
Justynie
Patrycji
Piotrkowi
A Grzesiowi dziĂŞkuje za starania :evil2:
W tej dokÂładnie kolejnoÂści :]
trza teÂż podziĂŞkowaĂŚ wszystkim reporterom ktĂłrych nie sposĂłb wymieniĂŚ i reszcie zaÂłogi

SzczegĂłlnie
Siano,Seki, Kolenda Zaleska

Android <3