Michaek, czy to nie sÂą przypadkiem capsy z poniedziaÂłku? :> MyÂślaÂłeÂś, Âże nikt nie zauwaÂży?
kamuii pisze: A Anita wprosiÂła siĂŞ jutro na 16.45 do naszych domĂłw

?
OczywiÂście

Có¿ za impertynencja, nie prawda¿?
Przy sposobnoÂści, chciaÂłam sprostowaĂŚ, wczoraj Anita powiedziaÂła: ,,Widzimy siĂŞ jutro, mam nadziejĂŞ'', a nie tak jak pisaliÂśmy
Zajawka ÂświÂąteczna :? Przemek byÂł chyba jedynym szczĂŞÂśliwcem, ktĂłry jÂą widziaÂł :?
Ja widzia³am niektóre postaci po dwa razy, po Anicie i Patrycji ani œladu :? Có¿, jak¹ rolê odgrywaj¹ na co dzieù, tak¹ i od œwiêta
Do tej ca³ej litanii refleksji faktowych Blacka, warto dodaÌ jeszcze ten materia³ o ³ódzkich zimnych i ciep³ych gdaùskich autobusach - zapowiedzenie tego materia³u te¿ sprawi³o Anicie nie lada gratkê
Czym mĂłgÂł byĂŚ wywoÂłany ten dobry nastrĂłj Anity?
Pe³nym ¿o³¹dkiem

Na pewno nie, bo widziaÂłam jak o trzynastej wcina jabÂłko i popija je jakimÂś napojem - mam nadziejĂŞ, Âże to byÂł tylko deser, Âże obiad miaÂła poÂżywniejszy :|
Wiêc o co mog³o chodziÌ? Wiem :idea: Anitê bardzo rzadko by³o dziœ widaÌ na stanowisku. Pewnie atmosfera poza studiem by³a radosna, po tym jak Miecugow i Kolenda-Zaleska wrócili od Kwaœniewskiego, wyobra¿am sobie jak mogli œwietnie siê bawiÌ opowiadaj¹c kole¿ankom i kolegom szczegó³y

Ja bawiÂłam siĂŞ przednio oglÂądajÂąc powtĂłrkĂŞ rozmowy przed Faktami
Widzicie, takie Fakty nam Anita przedstawiÂła, Âże nawet nie psioczyliÂśmy na jej dzisiejszy strĂłj