Polityka :)

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

sumeryjczyk
Początkujący
Początkujący

Post autor: sumeryjczyk »

No tak ale ktorego rzecznika bedzie sie tak pamietalo jak nie Jerzego Urbana :D i te jego uszy :D
Niezrzeszony
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Tia ;] mocno twĂłrczy byÂł, moÂże nawet za bardzo jak na rzecznika. Ale jaka gÂłowa, takie usta :?
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
mietelski
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: mietelski »

W najnowszym numerze tygodnika "PrzeglÂąd" (przedruk rĂłwnieÂż w najnowszej "Angorze") jest bardzo ciekawa rozmowa ze StanisÂławem Lemem, m.in. o polityce i sytuacji w Polsce i na Âświecie. GorÂąco polecam: http://www.przeglad-tygodnik.pl/index.p ... d&name=133
sumeryjczyk
Początkujący
Początkujący

Stanislawa Lema bardzo szanuje z wypowiedzia sie nie zgadzam jezeli wszyscy ludzie mieliby taki poglad na swiat to tylko mozna sobie w leb strzelic :? :cry:
Niezrzeszony
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

dzisiaj rano Olejnik AtakowaÂła CymaĂąskiego o to jak siĂŞ odniesie d sÂłow prymasa Glempa krytykujÂących RM
- No wie poani w koÂściele jest hierarchia jest prymas i...
-ale ja nie o to pytaÂłam pytam jak sie pan do tego odniesie kto jest wazniejszy Rydzyk czy prymas
-no wie pani tego tak nie moÂżna przecieÂż wiadomo jest hierarchia ale...
w koĂącu po kilku minutach takiej przepychanki przynbaÂł Âże Rydzyk jest wazniejszy od Glempa :/
Android <3
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

kamuii pisze:w koĂącu po kilku minutach takiej przepychanki przynbaÂł Âże Rydzyk jest wazniejszy od Glempa :/
Czego to politycy nie powiedzÂą Âżeby siĂŞ podlizaĂŚ Rydzykowi... :/ :/
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
terraX
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze:dzisiaj rano Olejnik AtakowaÂła CymaĂąskiego
Monika ostatnio stale atakuje ojca dyr. Chyba Âżaden inny dziennikarz tak siĂŞ nie pastwi nad RM, jak ona. CzujĂŞ, Âże postwiÂła sobie za punkt honoru znalezienie siĂŞ na wysokim miejscu, na tej czarnej liÂście dziennikarzy, ktĂłrÂą ojciec dyr ma ogÂłosiĂŚ.
I Monika ma tam miejsce pewne, zaraz po Wyborczej i Tewuenie :evil2:
:brawo:
sumeryjczyk
Początkujący
Początkujący

Monika ma poprostu taki styl ze polityk ktory mowi ze cos jest biale przy Monice bedzie zmuszony powiedziec ze jednak to jest czarne.Natomiast co do atakowania Ojca Dyrektora i RM to napisze tylko ze psy szczekaja karawana jedzie dalej :D
Niezrzeszony
terraX
Bywalec
Bywalec

Styl Moniki to jedno, ale ja widzê, ¿e ona ma po prostu perwersyjn¹ przyjemnoœÌ w nakrêcaniu na siebie mediów ojca dyrektora. Wczoraj i w Zetce i w Prosto w oczy mêczy³a ten temat, choÌ poprawka o mediach dopiero dziœ by³a g³osowana, a w ostatnich dniach wzglêdnie cicho o tym by³o.
sumeryjczyk pisze:Natomiast co do atakowania Ojca Dyrektora i RM to napisze tylko ze psy szczekaja karawana jedzie dalej
No wÂłaÂśnie dziĂŞki Romkowi i Jarkowi bĂŞdzie jechaÂła dalej, a psy bĂŞdÂą ciszej szczekaĂŚ :lol:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

sumeryjczyk pisze:Natomiast co do atakowania Ojca Dyrektora i RM to napisze tylko ze psy szczekaja karawana jedzie dalej

no i to jest tragiczne... OdnoÂśnie Radia Maryja to kiedyÂś zapytaÂłem o ten temat jednego z ksiĂŞÂży z mojej parafii. I co mi odpowiedziaÂł:
Bartek-jeÂżeli chcesz mnie zdenerwowaĂŚ to powiedz cos o Rydzyku i Radiu Maryja :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
A zarĂŞczam, Âże jest to ksiÂądz mÂłodego pokolenia, jeden z tzw."normalnych". WiĂŞc niech to sÂłuÂży za caÂły komentarz :? co niektĂłrzy ksiĂŞÂża sÂądzÂą o tym Radiu, co zresztÂą nawet w mediach zaczynajÂą coraz gÂłoÂśniej mĂłwiĂŚ. :?
ZIMA
sumeryjczyk
Początkujący
Początkujący

Sa ksieza duzej wiary i malej wiary ten akurat byl malej wiary sa tacy ktorzy chca cos zrobic dla kosciola i sa tacy ktorzy biora z tacy i nic wiecej ich nie interesuje
Niezrzeszony
terraX
Bywalec
Bywalec

:? No to Goc³owski te¿ jest ma³ej wiary. Ca³a rozmowa (znowu Moniki) w Zetce sprzed kilku dni by³a bardzo ciekawa i bynajmniej nie broni³ tam RM i wcale go te¿ nie skrytykowa³ (za to wspó³czu³ s³uchaczom).
MÂądrze powiedziaÂł poprostu.Polecam
wrzuciÂłabym najlepszy kawaÂłek na rapid, ale coÂś mi nie dziaÂła, wiĂŞc gdyby ktoÂś chciaÂł posÂłuchaĂŚ to link do caÂłego wywiadu
sumeryjczyk
Początkujący
Początkujący

Oczywiscie ze jest malej wiary a mowienie ze zal mu sluchaczy jest zwykla obraza :evil: kazdy ma prawo sluchac tego czego chce liberalom nikt nie broni sluchac wypocin Tuska
Niezrzeszony
terraX
Bywalec
Bywalec

Po 4 minutach odpisujesz na mĂłj post, rozumiem Âże przesÂłuchaÂłeÂś ten 12 minutowy wywiad i poznaÂłeÂś konktekst cytowanej przeze mnie wypowiedzi? :wink:
ale dobra, bo zaraz napiszesz, Âże siĂŞ czepiam. Nie bĂŞdĂŞ siĂŞ zatem czepiaĂŚ, ale racji Ci nie przyznam oczywiÂście.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

terraX pisze:Po 4 minutach odpisujesz na mĂłj post, rozumiem Âże przesÂłuchaÂłeÂś ten 12 minutowy wywiad i poznaÂłeÂś konktekst cytowanej przeze mnie wypowiedzi? :wink:
Tak terraX, przecieÂż sumeryjczyk to jaÂśnie oÂświecony miÂłoÂśnik Radia Maryja, ktĂłry potrafi przewidzieĂŚ co ktoÂś powie, zanim faktycznie coÂś powie :wink: :wink: :wink: :wink: Wiesz...to taki dar :wink:
ZIMA
ODPOWIEDZ