Ja przynajmniej mam jakis dar czego o tobie powiedziec nie mozna 12 minutowe nagrania odlsluchujesz w 4 min no niezle szybki jestes szkoda ze w mysleniu troche powolny
sumeryjczyk pisze:Ja przynajmniej mam jakis dar czego o tobie powiedziec nie mozna 12 minutowe nagrania odlsluchujesz w 4 min no niezle szybki jestes szkoda ze w mysleniu troche powolny
wyobraÂź sobie-geniuszu myÂślenia, Âże ja ten link miaÂłem wczeÂśniej i wczeÂśniej go sÂłyszaÂłem Ej BoÂże,BoÂże...
sumeryjczyk pisze:Coz za prostackie wytlumaczenie ale czego wymagac od czlowieka madrego inaczej
Prostackie ?? ?? Myœlê, ¿e normalne i jak najbardziej logiczne - tylko czasem trzeba pomyœleÌ(w koùcy moherowy beret-¿e tak nawi¹¿ê do tematu- podobno grzeje mózg )
onet.pl pisze:ZamkniĂŞcie zakÂładĂłw opieki zdrowotnej po 1 stycznia to zÂłamanie prawa - powiedziaÂł minister spraw wewnĂŞtrznych i administracji Ludwik Dorn. ZagroziÂł, Âże - w razie przedÂłuÂżania siĂŞ konfliktu - nieposÂłuszni lekarze mogÂą trafiĂŚ do wojska
za³amka... :mur: nie wypowiadam siê na temat konfliktu bo to wszystko zale¿y od tego z której strony na t¹ sprawê patrzeÌ. Ale wypowiedŸ Pana ministra spraw wewnêtrznych i administracji Dorna i groŸby o wcieleniu niepos³usznych do wojska...no có¿... .
hehe a mnie to guzik obchodzi, bo i tak w moim województwie nie zd¹¿¹ na 1 stycznia, a ja jestem w "szarej strefie" i tak nie korzystam z ubezpieczalni i do lekarza praw nie mam
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
terraX pisze:...ja jestem w "szarej strefie" i tak nie korzystam z ubezpieczalni i do lekarza praw nie mam
Rozumiem Âże pĂŞdzisz bimber lub co gorsze o zgrozo jesteÂś(nie wiem czy to poprawna odmiana) czÂłonkiniÂą mafii .Bo inaczej chyba powinnaÂś mieĂŚ prawo do lekarza
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
SUmeryjczyku :] albo siĂŞ uspokojisz i przestaniesz atakowaĂŚ userĂłw swojÂą moherowÂą propagandÂą albo siĂŞgnĂŞ po mĂłj aprat wÂładzy czyli FOCH i wyciÂągnĂŞ konsekwencje :]
Wczoraj Lech KaczyĂąski wygÂłosiÂł OrĂŞdzie Noworoczne. ByÂło dosyĂŚ dÂługie i sÂłuchajÂąc go zadaÂłem sobie takie pytanie: "Czy on siĂŞ nauczyÂł tego tekstu na blache czy czytaÂł z promptera ??". WyglÂądaÂło to jakby czytaÂł z promptera. :>
pawell pisze:(...)"Czy on siĂŞ nauczyÂł tego tekstu na blache czy czytaÂł z promptera ??". WyglÂądaÂło to jakby czytaÂł z promptera. :>
ee - no nie wierzĂŞ, Âżeby nauczyÂł siĂŞ caÂłej wypowiedzi na pamiĂŞĂŚ No chyba, Âże mamy takiego zdolnego Prezia Ale nie - myÂślĂŞ, Âże czytaÂł z promptera.
A po co uczyĂŚ siĂŞ takiego orĂŞdzia na pamiĂŞĂŚ?
Ogl¹da³am to 2 razy, wczoraj i dzisiaj. Kaczuszka by³a w nim s³odka... a¿ mnie rozczuli³y te r¹czki le¿¹ce na biurku. Wygl¹da³ jak dziecko wyci¹gniête z ko³yski, te pi¹stki maleùkie... coœ piêknego.
PolubiÂłam KaczuszkĂŞ. Jak siĂŞ nie ma co siĂŞ lubi, to siĂŞ lubi co siĂŞ ma :evil2:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"