[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Maciek pisze:Na stronie g³ównej Onetu te¿ jest du¿y banner reklamuj¹cy ten casting. :D
Tak on wyglÂąda:

Obrazek
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

W poniedzia³kowym odcinku "Rozmów w toku" pt. "Ich mi³oœÌ zaczê³a siê od taùca!" zobaczymy (m.in.) Kasiê Cichopek i Marcina Hakiela.

Obrazek
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Fakt pisze:ZataĂączy Âżeby mieĂŚ na alimenty
JarosÂław Jakimowicz (36 l.) na naszych ekranach pojawia siĂŞ tylko wtedy, gdy w jego portfelu wieje pustkÂą. Tak teÂż jest i teraz. Przystojny blondyn zataĂączy w "TaĂącu z gwiazdami", bo musi zarobiĂŚ na dzieci, ktĂłre mieszkajÂą z matkÂą w Barcelonie.
W "Fakcie" rĂłwniez pisze ze za 1 odcinek dostanie 10 tys. zÂł. A co do tej gwiazdy to moim zdaniem odpadnie pierwszy. Gdyby nie fotka w gazecie to bym nawet nie wiedziaÂł o kogo chodzi. :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
pawell

ÂŚwieÂże wiadmoÂści na temat gwiazd III edycji"TaĂąca z gwiazdami":

Fakt pisze:One dla nas zataĂączÂą
- Gdybym tylko mog³a, znów zataùczy³abym w "Taùcu z gwiazdami" - wyzna³a Kasia Cichopek (23 l.), która wygra³a wraz z Marcinem Hakielem (22 l.) ostatni¹ edycjê tanecznych zmagaù. Ale aktorka nie mo¿e - takie po prostu s¹ zasady. Zamiast lubianej Kingi z "M jak mi³oœÌ" na parkiecie pojawi siê inna gwiazda z tego samego serialu: Joanna Koroniewska.

To jest tylko cytat ze strony "Faktu". W gazecie jest o troche wiĂŞkszy artykuÂł.

OprĂłcz Joanny Koroniewskiej "Fakt" podaÂł Âże jeszcze bĂŞda taĂączyĂŚ: Natalia Kukulska i Renata dancewicz. ProwadzÂący ci sami co w II edycji. :]

Edit: Informacja rĂłwnieÂż pojawiÂła siĂŞ na Onet.pl>>> http://film.onet.pl/0,0,1232479,wiadomosci.html
Adam3k
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Adam3k »

Hmm.. a od niedawna w telewizji moÂżna oglÂądaĂŚ reklamy Kasi Skrzyneckiej reklamujÂące jakieÂś pismo dla kobiet, myÂślicie Âże bĂŞdÂą z tego jakieÂś problemyy tak jak np. z Zubilewiczem???
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Adam3k pisze:Hmm.. a od niedawna w telewizji moÂżna oglÂądaĂŚ reklamy Kasi Skrzyneckiej reklamujÂące jakieÂś pismo dla kobiet, myÂślicie Âże bĂŞdÂą z tego jakieÂś problemyy tak jak np. z Zubilewiczem???
Nie bo praca Skrzyneckiej w przciwieùstwie do Zubilewicza jest "przelotna" :] Przecie¿ nie jest zatrudniona na sta³e... a pismo zwie siê "Przyjació³ka" tylko za z³otówkê i piêÌdziesi¹t groszy :lol:
pawell

:: Kamil pisze:
Adam3k pisze:Hmm.. a od niedawna w telewizji moÂżna oglÂądaĂŚ reklamy Kasi Skrzyneckiej reklamujÂące jakieÂś pismo dla kobiet, myÂślicie Âże bĂŞdÂą z tego jakieÂś problemyy tak jak np. z Zubilewiczem???
Nie bo praca Skrzyneckiej w przciwieĂąstwie do Zubilewicza jest "przelotna" :] PrzecieÂż nie jest zatrudniona na staÂłe...
No wÂłasnie, a szkoda. :/ ChciaÂłbym aby TVN zrezygnowaÂł ze Skrzyneckiej jako porwadzÂącej III edycjĂŞ "TaĂąca z gwiazdami". Nie lube tej pani... :]
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

pawell pisze:No wÂłasnie, a szkoda. :/ ChciaÂłbym aby TVN zrezygnowaÂł ze Skrzyneckiej jako porwadzÂącej III edycjĂŞ "TaĂąca z gwiazdami". Nie lube tej pani... :]
teÂż jej nie lubiĂŞ. JakoÂś niczym szczegĂłlnym mi nie podpadÂła-ale tak jakoÂś. WolaÂłbym na jej miejscu w 3 edycji KingĂŞ Rusin. :)
ZIMA
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Wszelkie spekulacje w tej kwestii nie majÂą najmniejszego sensu, bo juÂż od dawna wiadomo, Âże Skrzynecka na pewno poprowadzi znowu "Taniec z gwiazdami', chociaÂż teÂż prĂŞdzej widziaÂłbym tam KingĂŞ Rusin albo MartynĂŞ WojciechowskÂą.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Martyna, wybaczcie, pasuje do tego programu, jak Maja Popielarska do "NajsÂłabszego ogniwa". :p Dlatego raczej nie krytykowaÂłbym decyzji TVN-u; co do Kingi Rusin, to byĂŚ moÂże mogÂłaby to zrobiĂŚ, ale sÂądzĂŞ, Âże skoro druga edycja byÂła hitem, to prowadzÂących rzeczywiÂście zmieniaĂŚ nie trzeba. No, a pĂłki co, to trzymajmy za Huberta i KasiĂŞ kciuki pojutrze w Teatrze Wielkim, na rozdaniu Telekamer! Intuicja mi mĂłwi, Âże wygrajÂą... :wesoly:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
pawell

Maciek pisze:No, a pĂłki co, to trzymajmy za Huberta i KasiĂŞ kciuki pojutrze w Teatrze Wielkim, na rozdaniu Telekamer! Intuicja mi mĂłwi, Âże wygrajÂą... :wesoly:
Mo¿e wygraj¹ wkoùcu w 2005 roku prowadzili najpopularniejszy program rozrywkowy w Polsce. :D Zreszt¹ wszyscy z tej kategorii maj¹ realne szanse bo sa doœÌ popularni. :roll: :D
pawell

Fakt pisze:Mo¿e zgarn¹Ì sto tysiêcy
Aleksandra Kwaœniewska (25 l.), prezydencka córa staje przed wielk¹ szans¹! Mo¿e za jednym zamachem zbiÌ maj¹tek i wreszcie wyrwaÌ siê spod opiekuùczych skrzyde³ mamy i taty. Wystarczy, ¿e powie "tak" realizatorom "Taùca z gwiazdami" i zataùczy dla nas w hitowym programie TVN. A wtedy do jej kieszeni mo¿e wpaœÌ nawet 100 tysiêcy z³otych! Ca³kiem nieŸle jak na pocz¹tkuj¹c¹ i wci¹¿ bezrobotn¹ pani¹ psycholog...
No 100 tys. to bardzo duÂżo. :roll: Gdyby powiedziaÂła "tak" to by chyba dostawaÂła najwiĂŞcej ze wszystkich gwiazd. :roll: No ale fajnie by byÂło gdyby zataĂączyÂła. :D :D MoÂże byĂŚ ciekawie... :)
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

MoÂże byĂŚ ciekawie...
Owszem zwaÂżywszy, Âże Panna KwaÂśniewska od maÂłego zwiÂązana jest z taĂącem :P
pawell

MuszĂŞ dodaĂŚ ze pani Ola zarobi 100 tys jak wygra, bo za jeden odcinek tak jak JarosÂław Jakimowicz dostanie 10 tys. zÂł. :)
pawell

superexpress.pl pisze:ZataĂączy pod jego dyktando
Aleksandra KwaÂśniewska i Agustin Egurrola
W III edycji "TaĂąca z gwiazdami" cĂłrka byÂłego prezydenta, Aleksandra KwaÂśniewska (25 l.), bĂŞdzie musiaÂła siĂŞ podporzÂądkowaĂŚ rozkazom Agustina Egurroli (36 l.).

To naczelny choreograf wszystkich edycji programu. On wymyÂśla kroki, niebanalne figury i ukÂłady choreograficzne. Szara eminencja tego programu rozrywkowego najbardziej kocha taniec latynoamerykaĂąski. Ma to w genach. Jego ojciec jest KubaĂączykiem, genetykiem w tamtejszej Akademii Nauk. Mama - tÂłumaczkÂą hiszpaĂąskiego. Babcia byÂła FrancuzkÂą, a dziadek Baskiem. Czy Ola da sobie radĂŞ z wybuchowym temperamentem Agustina? Zobaczymy juÂż w marcu.
:D :D No to fajnie Âże Aleksandra KwaÂśniewska zataĂączy w "TaĂącu z gwiazdami". :D :D Ciekawe czy tatuÂś przyjdzie do studia oglÂądaĂŚ wyczyny swojej cĂłrki ?? :roll: :twisted:
ODPOWIEDZ