No tak... ,,Faktograf''.
To nowy program reporterski, ktĂłry ma nie dÂługo pojawiĂŚ siĂŞ na antenie stacji TVN.
Ale wydajê mi siê, ¿e w TVNie jest ju¿ dosyÌ du¿o programów tego typu, ale ka¿dy cieszy siê du¿¹ popularnoœci¹.
A co Wy o tym sÂądzicie
Najpierw musia³bym zobaczyÌ ten program aby jakoœ go oceniÌ ale zapowiada siê tak sobie... No jak ka¿dy taki program. Myœlê ¿e tak jak inne te magazyny mo¿e liczyc na jak¹œ popularnoœÌ mo¿e wynik ogl¹dalnoœci wyniesie z 2,5 mln.
P.S. nie moÂżna pisaĂŚ 2 postĂłw pod rzÂąd :]
Mocne_ogniwo pisze:Zauwazylem , ze ciebie rowniez poza zakladaniem nowych tematow w ilosci hurtowej nie wiele interesuje
Nie wiem co s¹dziÌ o tym programie bo go jeszcze nie widzia³em...Jak mo¿na oceniÌ program, którego siê nie widzia³o ?? Ja przynajmniej tego nie potrafiê To jak wró¿enie z fusów...
jak dla mnie temat do zamkniĂŞcia - mozna go zaÂłoÂżyĂŚ jak siĂŞ program pojawi a teraz uwaÂżam, Âże jest zbyteczny.
pawell pisze:Nie widzĂŞ potrzeby zamykania tego tematu bo juÂż ten program pojwi sie w poniedziaÂłek o 22:45. No ale to zaleÂży juÂż od moderatorĂłw.
ok !! Tylko popatrz o czym jest tu dyskusja ?? Czy o programie ?? Chyba nie bardzo.
No ale nie kontynuujmy juÂż tej dyskusji-tylko poczekajmy w takim razie do poniedziaÂłku
JuÂż raz o tym wspominaÂłem gdzieÂś na forum, ale widocznie nie za wiele osĂłb to przeczytaÂło, wiĂŞc pozwolĂŞ sobie powtĂłrzyĂŚ.
NIE BĂDZIE FAKTOGRAFU. Przynajmniej na razie ;)
Decyzja o emisji zostaÂła jakiÂś czas temu anulowana, a w poniedziaÂłki bĂŞdÂą emitowane kolejne odcinki "DowodĂłw zbrodni". Przynajmniej w styczniu - chyba, Âże znĂłw coÂś siĂŞ zmieni.
Nie szymcio9 ma racje narazie nie bedzie "Faktografu" tylko kolejne odcinki serialu "Dowody zbrodni" a ty Piotrek_1992 weŸ¿e siê troche opanuj. :? :? :?